Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az elektromos közműcég fontos figyelmeztetést tett közzé

Ideiglenesen szünetelteti a személyes ügyintézést ügyfélszolgálati irodáiban és csökkenti a tervezett üzemszünetek számát az E.On Hungária Csoport - közölte a társaság.

Trükkös lakásfelújítással próbálkozott a kiskunfélegyházi házaspár, nem lett jó vége

Csalás miatt kell felelnie annak a nőnek és párjának, akik egy kiskunfélegyházi boltból elvitt áruból a saját lakásukat újították fel.

Ön tudja, kihez kell fordulnia, ha jogi probléméja van?

Az emberek kétharmada megbízik a jogászokban, sokan azonban nem tudják, hogy az egyes jogi problémáikkal ügyvédhez, közjegyzőhöz, bírósághoz, vagy éppen a rendőrséghez forduljanak-e – derül ki a Magyar Országos Közjegyzői Kamara (MOKK) több mint ötszáz választ összesítő online felméréséből.

70 évesen fiókája lett a világ legidősebb ismert madarának

Wisdom, az albatrosz meglehetősen idősen vált ismét anyává.

Barátnők lettek, aztán kiderült, hogy testvérek

NLC
-
 Ma 08:49Életmód

Sőt, azt is megtudták az apjuktól, hogy van még hét testvérük.

“Rajongok” – Vidnyánszky Attila meglátogatta az épülő debreceni színházakat

A Nemzeti Színház igazgatója mellett Papp László polgármester, Puskás István alpolgármester, Kósa Lajos és Pósán László országgyűlési képviselők, valamint Gemza Péter, a Csokonai Színház vezetője is részt vett a körbevezetésen.

Pozitív az elektromos autók megítélése Magyarországon

A nemzetközi trendnek megfelelően, a beszerzési ár mellett a töltési lehetőségek hiányát érzik a magyar autótulajdonosok a legfőbb problémának, amikor új autó beszerzésekor az elektromos autók is mérlegelésre kerülnek

Chloé Zhao méltán lett az év legjobb rendezője

24.hu
-
 Ma 08:00Film

A nomádok földje megérdemelten nyert Golden Globe-díjat.

Így tisztítsd az elektromos grill- és melegszendvicssütőt: egyszerű, bevált módszert mutatunk

Só&Bors
-
 Ma 07:50Recept

Érdemes jobb minőségű elektromos grillsütőre beruházni, amelyben melegszendvics és panini is sülhet, a sokoldalú sütő egy életre hű társad lesz, ha megfelelően vigyázol rá.

A műtárgy lett az új arany? Nőtt a kereslet Magyarországon

Zaol
-
 Ma 07:30Kultúra

Hazánkban a 20. század elején alkotó magyar festők gyűjtése a jellemző.

Fortuna Liga, 22. forduló: Igazi futballcsemegével zárul a bajnokság alapszakasza

Két döntetlen (Trenčín 3:3, Žilina 1:1) után a DAC legutóbb megszerezte első tavaszi győzelmét a bajnokságban, miután egy elég felejthető mérkőzésen két vállra fektette a nagymihályiakat (2:1). A sárga-kékek játékából szemmel láthatóan hiányzik az az elképzelés, hatékonyság és átütőerő, ami ősszel és a bajnokság elején jellemezte őket. Ez…

Egy jurtában nem csak lakni lehet: így lett pazar terápiás helyszín a városszéli erdei farm

Alig egy kőhajításnyira vagyunk Szombathely belvárosától, mégis, mintha mérföldekre lennénk a várostól. Idillibb munkahelyet elképzelni sem lehet: egy mező közepén üldögélünk, mellettünk a karámban Vattacukor, a póniló legel. Az alig egyéves birtokon mintha állna az idő, csicseregnek a madarak, törpekecskék kergetőznek, és a farm…

Tisztán elektromos változatban is elérhető a valaha készült egyik legelegánsabb Bentley

Manapság különösebben már meg sem lepődünk azon, ha a régmúlt egy ikonikus modellje tisztán elektromos hajtással tér vissza a köztudatba.

A sátánista ügyvéd, akiből templomépítő pap lett, és annyira megtért, hogy végül boldoggá avatták

Telex
-
 Ma 06:59Tudomány

Bertolo Longo ügyvédként sátánista lett, de annyira fárasztotta a harc a sátánnal, hogy végül az egyház szolgálatába állt és szegények, illetve gyermekek megsegítésére adta fejét.