Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így hatnak otthonod színei az életedre

Hiába tetszik egy ragyogó élénk szín, amikor egy térben vesz körül, akár fizikailag is rosszul érezhetjük tőle magunkat. A színek nagy hatással vannak hangulatunkra, de életünk egyéb területére is kihatnak.

Argentína: Maradona edzői stábja testületileg lemondott

Egységesen lemondott Diego Maradona korábbi szakmai stábja a Gimnasia y Esgrímánál a legendás argentin labdarúgó szerdai halála következtében – írja az MTI.

Lemondott Maradona stábja

Egységesen lemondott Diego Maradona korábbi szakmai stábja a Gimnasia y Esgrima csapatánál a legendás argentin labdarúgó szerdai halálát követően.

Így állítanak emléket a legendának: Maradona nevét viseli majd a nápolyi stadion

Blikk
-
 Ma 18:40Bulvár

A legendás futballjátékosnak állít emléket a nápolyi stadion új neve.

Maradona, a megtévesztett mágikus művész

Neokohn
-
 Ma 18:39Sport

Zsidó témában is félrevezették Diego Maradonát, ezt mondta lapunknak a Maccabi Világszövetség egyik vezetője, az argentin-izraeli Carlos Tapiero rabbi. Wallenstein Róbert interjúja.

Borzalmas: újabb halálos lakástűz volt a fővárosban

Metropol
-
 Ma 18:35Bulvár

Rengeteg tragédiával végződő tűzeset történt az elmúlt hetekben.

Maradona korábbi stábja egységesen lemondott utolsó csapatánál

A klub játékosai kérték a hétvégi bajnoki mérkőzés elhalasztását.

Jászberényi piac: 63 millióval több lett, maradhat?

Drága örökséget hagyott maga után a fideszes vezetés: Majdnem 20 éves szakvélemény alapján készültek a piaccsarnok tervei, így a költségek laza 63 millió forinttal megugrottak.

Szűk családi körben eltemették Diego Maradonát

Ma eltemették Diego Armando Maradonát, a futball-legendától azt megelőzően szurkolók, rajongók milliói búcsúztak el Buenos Airesben. A szerdán szívrohamban elhunyt egykori világklasszis labdarúgó koporsóját csütörtökön este szállították át a Casa Rosadából a Buenos Aires északnyugati külvárosában, a Bellavistában lévő Béke Kertje…

Az év végéig várhatóan tovább nő a munkanélküliek száma

Ha valós a munkanélküliek alacsony száma, akkor jelentősen esett a magyar gazdaság termelékenysége.

Egyre több gyereke bukkan elő: focicsapatnyi örökös harcol Maradona vagyonáért

Ripost
-
 Ma 18:30Sport

Életében öt utódát ismerte el a kicsapongásairól is híres focilegenda. Még hatan tartják az apjuknak. Jelen állás szerint...

Tízezrek búcsúztatták Maradonát

13 embert letartóztattak és több tucatnyian megsérültek Diego Maradona búcsúztatásán, amelyen tízezres tömeg gyűlt össze Buenos Airesben. A gyászoló szurkolók a káoszban többször is összecsaptak a rendőrökkel. A temetési szertartás - amelyen csak a legközelebbi hozzátartozók vettek részt - mindössze háromnegyed óráig tartott.

A futballzseni Maradona marad meg a világ emlékezetében

Origo
-
 Ma 18:09Foci

Egy olyan játékos halt meg, aki tízmilliók életére volt óriási hatással. Az Origo Podcast műsorában elbúcsúztunk Maradonától.

Az utolsó FFT-riport Maradonával: utazás Mexikó mélyére

FourFourTwo
-
 Ma 18:08Foci

A FourFourTwo sokat utazott, hogy Mexikó drogtermelő vidékén meglátogassa Diego Maradonát, aki a másodosztályú Dorados de Sinola edzője.