Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 209 hír

Szijjártó Péter: Kárpátalján is legyen állandó EBESZ-misszió!

Szijjártó Péter azt kérte, Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai missziója.

Jakab Péter: A kormány a magyar embereken kísérletezik

A Jobbik elnöke szerint Orbán zsarolja a magyar társadalmat, talán azért, mert a miniszterelnök a kínai vakcinával tud bizniszelni.

Hoppá! Egy harmadik fél miatt ért véget Gillian Anderson és Peter Morgan kapcsolata, nem is akárki miatt

Life
-
 Ma 13:47Életmód

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy több év után szakított Gillian Anderson a Korona színésznője és Peter Morgan, forgatókönyvíró. Eddig azt lehetett tudni, hogy békében váltak el, ám nemrég kiderült, hogy a szakításuk óta egy harmadik fél volt, méghozzá a színésznő egyik barátnője.

Szijjártó Péter a kínai és az orosz vakcinabeszerzésekről tájékoztatott

A miniszter pénteken maga is Moszkvába utazik, ahol a gázellátás mellett természetesen a vakcina kérdése is napirendre kerül majd.

Forgács Péter: Nem hagyják el hallgatóikat az egyetemről távozó tanárok

Minden nehézség dacára az elsődleges szempont, hogy lehetőségeikhez mérten fenntartsák a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a megszokott oktatási rendet. Forgács Péter, az SZFE tanára szerint azok a tanárok sem hagyták el a hallgatókat, akik felmondtak az egyetemen. Azt is elmondta, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a…

Szijjártó Péter szerint hamarosan magyar engedélyt kaphat az orosz vakcina

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei Oroszországban vizsgálják a Szputnyik V. vakcina hatékonyságát és biztonságát, és ha mindent rendben találnak, akkor megadják rá az engedélyt - számolt be Facebook oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter.

Márki-Zay Péter: Lehet, hogy még vannak, akik jobban félnek Gyurcsánytól

A Lázár János által befizetett tízmilliós bérleti díjból újraaszfaltozzuk a Medgyessy Ferenc utcát.

Dancsó Péter tovább szenved a Való Világgal

iFaktor
-
 Ma 12:00Bulvár

Magyarország egyik legnépszerűbb youtubere tovább folytatta az RTL Klub reality-jének a kiparodizálását. Dancsó Petinek ez már a 9. videója volt a Való Világ jubileumi évadáról és szokásához híven, ezúttal sem finomkodott a villalakókkal. Az adásban egyébként több nagyágyú is feltűnik a szereplőkön kívül, akikre nem is kell sokat várni, his

Bárándy Péter: olyan átláthatatlanná teszik a szabályozást, hogy a jogászok sem igazodnak el benne!

A törvényhozás ad hoc jellege kapcsán Bárándy Péter volt igazságügyminiszter kijelentette, régen azt gondolták, a legrosszabb törvényalkotás a névre szóló. Most szerinte még sokkal rosszabb a helyzet: olyan átláthatatlanná teszik a szabályozást, hogy a jogászok sem igazodnak el benne.

Bárándy Péter: Felül kell írni a jelenlegi jogot egy kormányváltás esetén

HírTV
-
 Ma 11:07Vélemény

A balliberális ellenzék már hónapok óta azt sugallja, hogyha kormányra kerülnek akkor tisztogatásba kezdenek.

Szijjártó Péter a kínai és az orosz vakcinabeszerzésekről tájékoztatott

A tervek szerint akár a héten döntés születhet a Szputnyik vakcina magyarországi engedélyezéséről.

Závada Péter verse

Kulter
-
 Ma 10:01Blog

Egy tartomány szimbólumainak felvirágoztatása 1. Az ablakból rálátni a szelíd kanyarulatra, de így sem lesznek könnyebbek a reggelek. Ezt akarta…

Tőzsde – Erősödés nyitáskor Nyugat-Európában

Pluszban kezdték a keddi kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfői záróértékükhöz képest. A londoni FTSE-100 index 0,59 százalékos, a frankfurti DAX30 index 0,42 százalékos, a párizsi CAC-40 index pedig 0,30 százalékos erősödéssel indította a napot. Az euróövezeti vállalatok gyűjtőindexei közül az EuroStoxx50 0,33 százalék…

Demeter Zoltán vagy Szitka Péter: ki tesz többet értünk?

Demeter Parlamenti beszédpercenként több, mint 1 milliót keres, de törődik a környékkel? Cikkünk végén szavazzon a kérdésben!