Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 209 hír

A pétervásárai sportvezetőnél a dupla tragédia után maradt a mély fájdalom

Heol
-
 Ma 19:54Sport

Egy emberként fogott össze a sporttársadalom Pál László házának leégése után. A Heves Megyei Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke, egyben tiszteletbeli társadalmi elnök akár fel is lélegezhetett volna, ha nem éri súlyos családi gyász. Tegnap felújított otthonában fogadta lapunkat Pétervására korábbi polgármestere.

EBESZ-megfigyelőket akar Kárpátaljára Szijjártó Péter

Mert Brüsszel “rácsapta az ajtót” a nemzeti kisebbségekre a Minority SafePack elutasításával. A külgazdasági és külügyminiszter arra kérte hétfői hágai tárgyalásain Kajrat Abdrahmanovot, az EBESZ új kisebbségügyi főbiztosát, hogy Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai megfigyelő missziója, mert sok…

Szijjártó Péter ezúttal a hollandoknak szólt be

A külgazdasági és külügyminiszter szerint a józan ész azt diktálná, hogy harmonikus együttműködés legyen a két ország között.

Ijesztően gyakori következménye ez a járványnak!

A pandémia a kiégés fogalmát is átszínezi – sötétebbre.

Veszélyes hosszú távú következményei lehetnek a koronavírusnak

A koronavírussal kórházban ápolt britek csaknem egyharmada öt hónapon belül ismét kórházba került, és csaknem minden nyolcadik beteg meghalt, derült ki egy nagylétszámű kutatáson alapuló vizsgálatból.

Szijjártó Péter: Kárpátalján is legyen állandó EBESZ-misszió!

Szijjártó Péter azt kérte, Kárpátalján is állandó jelleggel legyen jelen a szervezet speciális ukrajnai missziója.

Hölderlin-kommentárok - H. Nagy Péter és Halmai Tamás dialógusa

H. Nagy Péter: Friedrich Hölderlin Andenken (Visszaemlékezés, ford. Tandori Dezső) című költeményének zárlata valószínűleg minden idők egyik leghíresebb lírai befejezése: „Vészen pedig és ád / emlékezetet a tenger, és / szerelemtől is szorgos a szem. / De ami marad, csak a költők műve.” A záró összefüggést rengetegszer elemezték, a tenger…

Jakab Péter: A kormány a magyar embereken kísérletezik

A Jobbik elnöke szerint Orbán zsarolja a magyar társadalmat, talán azért, mert a miniszterelnök a kínai vakcinával tud bizniszelni.

Hoppá! Egy harmadik fél miatt ért véget Gillian Anderson és Peter Morgan kapcsolata, nem is akárki miatt

Life
-
 Ma 13:47Életmód

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy több év után szakított Gillian Anderson a Korona színésznője és Peter Morgan, forgatókönyvíró. Eddig azt lehetett tudni, hogy békében váltak el, ám nemrég kiderült, hogy a szakításuk óta egy harmadik fél volt, méghozzá a színésznő egyik barátnője.

Szijjártó Péter a kínai és az orosz vakcinabeszerzésekről tájékoztatott

A miniszter pénteken maga is Moszkvába utazik, ahol a gázellátás mellett természetesen a vakcina kérdése is napirendre kerül majd.

Forgács Péter: Nem hagyják el hallgatóikat az egyetemről távozó tanárok

Minden nehézség dacára az elsődleges szempont, hogy lehetőségeikhez mérten fenntartsák a Színház- és Filmművészeti Egyetemen a megszokott oktatási rendet. Forgács Péter, az SZFE tanára szerint azok a tanárok sem hagyták el a hallgatókat, akik felmondtak az egyetemen. Azt is elmondta, hogy mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a…

Szijjártó Péter szerint hamarosan magyar engedélyt kaphat az orosz vakcina

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) szakemberei Oroszországban vizsgálják a Szputnyik V. vakcina hatékonyságát és biztonságát, és ha mindent rendben találnak, akkor megadják rá az engedélyt - számolt be Facebook oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter.

Márki-Zay Péter: Lehet, hogy még vannak, akik jobban félnek Gyurcsánytól

A Lázár János által befizetett tízmilliós bérleti díjból újraaszfaltozzuk a Medgyessy Ferenc utcát.