Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szijjártó Péter: Kiváló a magyar-horvát kapcsolat, de sokkal jobb is lehetne

Kölcsönösen számos előny származik a kétoldalú együttműködésből, de még több is származhatna – közölte a külgazdasági és külügyminiszter.

Magyarország rendezi a 2027-es kézilabda-vb-t

24
-
  Ma 10:24 Sport

Ráadásul olyat, amely kvalifikál a Los Angeles-i olimpiára.

Női kézi: 2027-ben Magyarország rendezi a vb-t!

A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy 2027-ben Magyarországon rendezik az olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokságot.

Koronavírus: 24 órában figyelik, hogy mikor ér Magyarországra

Lehetetlen Magyarországot légmentesen lehatárolni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. A kormányfő szokásos pénteki rádióinterjúban igyekezett mindenkit megnyugtatni: „a magyar kormány ellátja a feladatát, ha fontos információnk van, megosztjuk az emberekkel. Magyarország egészségügyi szakembergárdája…

Megalakult a Zágráb Megyei Magyarok Közössége

A múlt héten Nagygorica helységben (Velika Gorica) megalakult a helyi magyarokat egyesületbe tömörítő Zágráb Megyei Magyarok Közössége. Az egyesület célja a megyében élő magyarok kultúrájának és hagyományának ápolása, valamint a magyar identitás erősítése a főváros körüli szórványban. Zágráb megye területe közrefogja a fővárost, de…

A Fidesz nagy bejelentése: magyar gyártmányú elektromos buszok jönnek Szegedre, de Botkáék hozzájuk nem érhetne…

Kibővíti a magyar kormány a szegedi közösségi közlekedés 100%-ban elektromos alapúra helyezését, 7-ről 10 milliárdra emelik az összeget, viszont az új verzióban nem adják Botkáék kezébe a kivitelezés irányítását.

Szijjártó: A magyar–horvát kapcsolat kiváló, de sokkal jobb is lehetne

Horvátország a magyar beruházások első számú célpontja.

Újabb hazai siker: magyar tervező ruhájában pózolt Cindy Crawford lánya

Femcafe
-
  Ma 10:10 Divat

A külföldi sztárok is imádják a hazai dizájnerek ruháit.

Jankovics: 20 ezer kúnával támogatjuk a horvátországi magyar általános iskolák első és ötödik osztályába, valamint az …

Eddig is a magyar nyelvű oktatás volt a prioritás. A magyar nyelvű oktatás mindig is a legfontosabb része volt a HMDK-nak a horvátországi magyarság megmaradása érdekében létrehozott programjának. Az utóbbi években sikerült fejleszteni és korszerűsíteni a horvátországi magyar iskolákat – megépült a vörösmarti, majd a laskói iskola…

Óriási siker: először díjaztak magyar forgatókönyvírót Amerika legrangosabb versenyén

SeniorPlus
-
  Ma 10:00 Kultúra

Akár hollywoodi szuperprodukció is készülhet Peter Noel forgatókönyvéből. A magyar filmes két műve is előkelő helyezéssel végzett az amerikai versenyen: az Artilia több ezer közül került a top 50-be, míg A szekrény a döntőbe jutva a dobogóra is esélyes lehet.

Soha nem volt még annyi beruházás Magyarországon, mint tavaly

Index
-
  Ma 09:58 Gazdaság

14 százalékkal nőtt a volumen 2019-ben,

Orbán Viktor szerint Magyarország nem fogja megúszni a koronavírust

A miniszterelnök szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós interjújában beszélt arról, hogy mire készül a kormány a világjárvánnyal kapcsolatban.

A koronavírus miatt szakadt el családjától a magyar kosaras

Vojvoda Dávid felesége és másfél éves kisfia hazaköltöztek Olaszországból a koronavírus elkerülése érdekében.

Kaderják Péter: a magyar fogyasztó kerül a nemzeti energiastratégia fókuszába

A magyar fogyasztó kerül a jövőben is a nemzeti energiastratégia fókuszába, a rezsicsökkentés eredményeinek megőrzése mellett - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára csütörtökön Visegrádon, egy konferencián.