Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 288 hír

Mégis mit csinál a magyar hírszerzés? Semmit nem tudtak Szájer szexpartijáról, és ezért nem szóltak Szijjártónak?

A külügyminiszter alá rendelt titkosszolgálat tényleg nem szólt a szexbotrányról – magának a külügyminiszternek? Szijjártó Péter külügyminiszter szerda reggel azt nyilatkozta a 444-nek, hogy ő sem tud többet Szájer József brüsszeli rendőrségi ügyéről, mint ami a sajtóban megjelent, és azt sem tudta, hogy emiatt mondott le az EP-képviselőségről. A

Komoly problémákra utal, hogy Szijjártó nem tudott Szájer rendőrségi ügyéről

444.hu
-
 Ma 13:02Belföld

A külügyminiszter alá tartozik az Információs Hivatal, amelynek illett volna tudnia arról, hogy egy magas rangú magyar politikus mibe keveredett.

Szijjártó Péter a sajtóból értesült a Szájer-ügy részleteiről

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminszter a Continental kőbányai sajtótájékoztatóján azzal hárította el a Szájer József EP-képviselő lemondásával és brüsszeli partijával kapcsolatos kérdéseket, hogy ő is csak a sajtóból értesült.

Megerősítve a Bódog-ultimátum: "Hétvégén nyernünk kell, más eredmény esetén változtatásra van szükség" - megszóla…

A Budapest Honvéd ügyvezető igazgatója, Kun Gábor elmondta, Bódog Tamás is tisztában van azzal, hogy az MTK Budapest ellen csak a három pont megszerzése jöhet szóba.

Megszólalt Szijjártó Péter a Szájer-ügyről: a sajtóból tudta meg, hogy a szexbotrány áll az Ep-képviselő lemondása mög…

Szijjártó Péter külügyminiszter elmondta, ő is csak a sajtóból értesült a tegnap kirobbant Szájer-ügyről.

Szijjártó Péter: a magyar gazdaság életerejét mutatják a cégek beruházásai

A magyar gazdaság életerejét mutatja, hogy a világgazdaságból érkező kedvezőtlen hírek ellenére Magyarországon napról-napra jelentenek be újabb és újabb beruházásokat az ország valamennyi pontján – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten a Continental Automotive Hungary Kft. beruházás-bejelentő…

Szijjártó eddig nem tudta, mi állt Szájer lemondása mögött

Azt mondta, annyit tud, amennyiről a sajtóban lehet olvasni. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter a Continental kőbányai sajtótájékoztatóján azt mondta, Szájer József botrányáról ő sem tud többet, mint amit a sajtóban lehetett olvasni – írja a 444. A külügyminiszter azt mondta, miután vasárnap Szájer bejelentette a lemondását, ő még nem…

Áder megszólalt

Az államfő szerint már nem elvi döntésekről kell beszélni, hanem konkrét lépésekről.

Szijjártó Péter a sajtóból értesült Szájer József brüsszeli partijáról

A külügyminiszter éppen ezért csak azt hangsúlyozta, hogy Szájer lemondott és bocsánatot kért, majd hozzátette, az igazság pedig talán egyszer kiderül.

Megszólalt a baloldal álmentőse: a kamuvideós Korózs tudatosan hazudott

Németh Athina azt állítja, hogy Korózs Lajos meghamisította a szavait.

Szijjártó Péter: a magyar gazdaság életerejét mutatják a cégek beruházásai

Elmondta, a világ második legnagyobb autóipari beszállító vállalata, a Continental az újgenerációs járműelektronikai termékek gyártásának megkezdéséhez új gépsorokat telepít Budapesten és Veszprémben 25,6 milliárd forint értékű beruházással, ezzel 4127 ember munkahelyét védik meg a két városban. A beruházáshoz a kormány 7,7…

Szijjártó Péter: A Continental új gépsorokat telepít Budapesten és Veszprémben

A beruházás értéke 25,6 milliárd forint, a kormány 7,7 milliárd forint vissza nem térítendő készpénztámogatást ad a cégnek.

Szijjártó Péter a sajtóból tudta meg, hogy a szexbotrány áll Szájer lemondása mögött

Ezért olyan találgatásokba nem is menne bele, hogy a botrány kirobbanásához köze lehet-e az uniós költségvetés megvétózásának.