Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 227 hír

Újra asztalhoz ültek a kártyások

Magyar Szó
-
 Tegnap 21:08Határtalan

Az észak-bánáti Tiszaszentmiklóson egy olyan különleges kártyajáték dívik, amit szűkebb pátriánkban más területeken nem ismernek, ez furcsa nevű játék a fux, aminek nagy hagyományai vannak ebben kis faluban.

Balesetet okozott, vádat emeltek egy 18 éves dobozi férfi ellen

Közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség egy 18 éves büntetlen előéletű dobozi férfi ellen, aki úgy okozott súlyos sérüléssel járó balesetet, hogy nem adott elsőbbséget. Az akkor 17 éves fiatalkorú terhelt 2020. szeptember 20-án, a délutáni órákban egy segédmotoros kerékpárt vezetve közlekedett…

Mégsem öli meg az összes régebbi kártyát az Nvidia

Leet
-
 Tegnap 17:28Gaming

Korábban beszámoltunk róla, hogy az Nvidia nyugdíjba küldi a régebbi kártyáit. Egész pontosan a Kepler alapú GTX 600/700-as darabokat, amelyek már jó ideje köztünk vannak. Már megvan a dátum is, augusztus 31-én érkezik az utolsó frissítés, ezt követően nem kapnak Windows 7/8/8.1-es támogatást. Az októberi nagy frissítésben már nem…

Ingyen szabadítanak meg a meztelen csigáktól, szúnyogoktól és más kártevőktől

Rengeteg olyan állat él a kertünkben, akikről nem is tudunk, mégis hasznosak számunkra.

Elaludt a sofőr, balesetet okozott Hegyhátsál közelében

Vasárnap a 76-os főúton Körmend irányába tartott egy Audi személyautó, amikor a sofőr elaludt Hegyhátsál közelében, majd áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

Elindult a Kartago Tours idei első charterjárata

Turizmus.com
-
 Tegnap 13:24Utazás

A Smartwings légitársaság gépe a népszerű egyiptomi üdülőhelyre, Hurghadára repítette el az utazni vágyókat június 13-án, vasárnap.

450 milliós támogatás az agrárlogisztikai központnak

Még a helyi közétkeztetést is segítheti.

Az éghajlatváltozás elősegíti a kártevők terjedését

A növénybetegségek és az invazív rovarok már most is óriási - akár 40%-os – kárt okoznak a globális növénytermesztésben, az éves veszteségek értéke megközelíti a 300 milliárd dollárt.

A hackerek a kriptodevizákra utaznak – hogy sétálnak el több milliós zsákmánnyal?

A bányászvírusok új, módosított változatainak száma 2021 márciusában több mint a négyszeresére nőtt.

A német vegyianyaggyártó óriások is kárt okoznak Brazíliában az embereknek, állatoknak és a természetnek, meg nekü…

Északhírnök
-
 Tegnap 06:28Megyei

A Greenpeace németországi szervezete Dél-Amerikából származó gyümölcsöket tesztelt. Az eredmény még a szakembereket is megdöbbentette: a vizsgált tételek nagy része tartalmazott növényvédőszer-maradványokat, sőt, némelyik túllépte az egészségügyi határértéket is. A szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy ha a közeljövőben életbe lép az…

50 milliós adomány a P&G-től

2021-ben is folytatta a Covid–19 járvány okozta helyzet enyhítése érdekében tett adományozási programját a Procter&Gamble: eddig közel 50 millió forint értékben segítette a helyi szervezetek és közösségek munkáját Magyarországon – írja a csaladilap.hu.

Átlépte a 30 milliós határt a franciaországi beoltottak száma

HVG
-
 21.06.12 21:24Életmód

Átlépte szombaton a harmincmilliót azoknak a száma Franciaországban, akik már megkapták az új típusú koronavírus elleni valamelyik oltóanyag legalább első dózisát - jelentette be Jean Castex francia miniszterelnök.

Kártérítést követel Srí Lanka

Portfolio
-
 21.06.12 18:02Gazdaság

Srí Lanka kártérítést követel annak a teherhajónak az üzemeltetőjétől, amely májusban gyulladt ki és június elején el is süllyedt a szigetország partjainak közelében, s ezzel hatalmas környezeti katasztrófát okozott a Srí Lanka-i partok mentén - jelentették be szombaton Colombóban.

Nevezzetek demagógnak. 60 milliós karóra

Északhírnök
-
 21.06.12 17:53Belföld

160 milliós karóra. Beszarás. Tudom, hogy ez csak a jéghegy csúcsa. De tényleg az állatorvosi lova az egész világ, és benne hazánk, nyavalyájának. Miközben az ország lakosságának jelentős része még mindig a létminimum alatt nyomorog, egy egyre szűkülő elit olyan luxusban tobzódik, ami számunkra, egyszerű földi halandók számára…

Dobrev Klára szerint igazságos a kártérítés

Stábunk arról kérdezte a DK miniszterelnök jelöltjét, hogy értékeli, hogy a 2006-os rendőrterror áldozatai 15 év után kártérítést kaptak a kormánytól.