Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Juhász György maradt a Selye János Egyetem rektora

Ma délelőtt került sor a Selye János Egyetem rektorjelölt-választást megelőző nyilvános ülésére, amelyen a jelöltek ismertették választási programjukat. A COVID-19 megbetegedés terjedésére és a közegészségügy veszélyeztetésére való tekintettel az akadémiai közösség ülése helyszíni közvetítés formájában volt követhető az…

A karácsonyt is korlátozzák a Covid miatt Németországban

A német kormány a magánjellegű eseményeknél is tovább szigorít: maximum tízen találkozhatnak majd (plusz gyerekek) a karácsonyi ünnepek idején.

NB I: az U21-es Eb miatt másodszor is idegenben játszik a Pafc a Vidivel

NSO
-
 Ma 11:05Foci

Az eredeti sorsolással ellentétben decemberben mégsem a Mol Fehérvár látogat Felcsútra, hanem a Puskás Akadémia Fehérvárra. A két klub a márciusi U21-es Európa-bajnokság miatt a pályaválasztói jog felcserélését kérte, az MLSZ versenybizottsága pedig hozzájárult ehhez.

Fürdőruhás nők mellől vitték el a rendőrök Berki Krisztiánt

Life
-
 Ma 11:03Életmód

Fürdőruhás nők mellől vitték el a rendőrök Berki Krisztiánt

Balesetek és szabálysértés miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök

Orosházán és Békéscsabán közlekedési balesetnél helyszíneltek, Sarkadon szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök szerdán.

Két, negyvenes férfi hunyt el a koronavírus miatt

24.hu
-
 Ma 10:45Belföld

Mindkettőnek magas vérnyomása volt, egyikük súlyosan elhízott.

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 10:43 A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/3583/2020. bűnügyi számon folytat nyomozást halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes…

Tömegek váltanak elektronikus számlafizetésre a járvány miatt

Budapest - Novemberben az átlagosnak a duplájára, kilencezerre ugrott a regisztrációk száma a Díjneten, így a március-áprilisi csúcs után, a járványügyi korlátozásokkal összefüggésben ismét egyre többen térnek át számláik elektronikus fizetésére - közölte a Díjnet Zrt. az MTI-vel csütörtökön.

Három balesetnél helyszíneltek a megye rendőrei

Orosházán és Békéscsabán közlekedési balesetnél helyszíneltek, Sarkadon szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök. Békés megyében, 2020. november 25-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosháza külterületén 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és…

Bolti tolvajbandát fogtak el a debreceni rendőrök

Bolti tolvajbandát fogtak el a debreceni rendőrök Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 11. 26., cs - 10:30 A gyanú szerint a két férfi bevásárlóközpontokból lopott ruhákat, műszaki cikkeket és nagy értékű szépségápolási termékeket.

Áramszünet miatt pénteken nem lehet majd ügyeket intézni a Kispesti temetőben

A Kispesti temetőben november 27-én, pénteken áramszünet lesz, az épülő új Bozsik Stadion környezetében lévő hálózat karbantartása/felújítása miatt.Ezen a napon nem lehet temetést megrendelni, illetve sírhelyet újraváltani, továbbá telefonon sem lesz a temető elérhető.A Budapesti Temetkezési Intézet arról is tájékoztatott, hogy a stadionban…