Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megnőtt a kerékpárlopás miatt tett feljelentések száma

Megnőtt a kerékpárlopás miatt tett feljelentések száma

A zalaegerszegi és a nagykanizsai vasútállomáson is vizet osztanak a kánikula miatt

Ásványvizet biztosít utasainak a MÁV a fővárosi pályaudvarokon és több vidéki vasútállomáson a hőségriasztás idején.

Az apák napja története: nem csak anyákra van szükség egy boldog családhoz

Life
-
 Ma 12:00Kultúra

Apának lenni legalább akkora felelősség és boldogság, mint anyának. Mégis, míg az anyák napja itthon majdnem egy évszázados múltra tekint vissza, addig az apák napja még ma is csak egy mondvacsinált hóbortnak számít sokak szemében.

A könyvkiadás szabadságát féltik a kiadók T/16365. számú törvénymódosító csomag miatt

Librarius
-
 Ma 11:59Könyv

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése elnöksége aggasztónak és átgondolatlannak tartja a parlament által elfogadott T/16365. számú törvénymódosító csomag tartalmát, ezért kérjük a jogalkotóktól annak mielőbbi felülvizsgálatát. Szervezetünk teljes mértékben támogatja a gyermek és fiatalkorúak védelmét, azonban semmiképp sem…

A holland miniszterelnök elítélte Magyarországot az új, „LMBT-ellenes” törvény miatt

Mark Rutte holland miniszterelnök elítélte Magyarország új törvényét, amelynek célja a „homoszexualitás népszerűsítésének betiltása” – jelentette az ANP.

Csokoládé- és kávéhiány fenyeget az aszály miatt

Az Európába exportáló országokat is sújthatja a klímaválság, több termék is érintett lehet.

A fájdalomgép története

444.hu
-
 Ma 11:55Tudomány

A számítógépek elterjedésével az emberek olyan fajta fájdalmakat kezdtek el érezni, amiket korábban nem nagyon, és a kezelésükre komplett iparágak épültek. De remélhetjük-e, hogy egyszer véget ér a szenvedés?

Íme a százkilós szovjet légibomba, ami miatt Budán és Pesten állt a forgalom

Vasárnap, még dél előtt végeztek a MH 1. Honvéd Tűzszerész És Hadihajós Ezred tűzszerészei a Lánchídnál a hét végén megtalált második világháborús bomba kiemelésével. A hatástalanított bombát vízi úton szállítják el a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére későbbi megsemmisítés céljából.A környéken elrendelt rendőrségi…

Gyanús szagok, autóba pisilés és tévedések a vázcserék körül...

m4sport.hu
-
 Ma 11:51Forma1

Volt egy pont, amikor Lewis Hamilton is elgondolkodott, ám a franciaországi időmérő edzés után már jól elviccelődtek a Mercedesen belüli vázcsere kérdésével.

Vidám történetek Muravidékről – Irodalmi Műhely az ŐrvidékHázban

Vaskarika
-
 Ma 11:15Könyv

Hosszú szünet után újra könyvbemutatóra került sor az ŐrvidékHáz Irodalmi Műhelyében. Bence Lajos József Attila-díjas szlovéniai magyar költő, tanulmányíró Egyszer én is – Muravidéki rövid történetek című kötetével ismerkedhettek meg az érdeklődők.

Baleset történt az M1-esen Bicskénél

Elesett egy motoros és összeütközött két autó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 48-as kilométernél, Bicske térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. Az autópályán egy sávon halad a forgalom.

Baleset történt az M1-esen Bicskénél

Elesett egy motoros és összeütközött két autó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 48-as kilométernél, Bicske térségében. A balesethez a bicskei önkormányzati és önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanítják a járműveket. Az autópályán egy sávon halad a forgalom.

Mérséklődött előző az heti történelmi csúcshoz képest a BUX

A vezető részvények árfolyama a Richter kivételével csökkent a héten.

Kórházba kellett szállítani a magyar válogatott kapitányát agyrázkódás gyanúja miatt

A franciak elleni meccs 25. percében le kellett cseréni a magyar futballválogatott csapatkapitányát, Szalai Ádámot, mert egy párharcban ütést kapott a fejére, úgy tűnt, meg is szédült, amikor elhagyta a pályát. Fotó: Mti/Kovács Tamás Marco Rossi szövetségi kapitány az 1-1-re végződő meccs után azt mondta, hogy Szalai jól van, de biztonsági…

Nem kerültek újabb betegek kórházba a koronavírus miatt

A Közegészségügyi Hivatal vasárnap délelőtti tájékoztatása szerint 28 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak PCR-teszt alapján.