Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Izrael része az eljövendő világban – Misna magyarul, Szanhedrin 10

Szombat.org
-
 Tegnap 22:06Kultúra

“Minden Izrael részese a túlvilágnak, mivel Ésaiás próféta a következőket mondta:  ‘a te néped mind igaz ember, és országot örököl, minden időben az én dicsőségemre, plántálásaim gyümölcsét, a kezem munkáját’.” Szanhedrin 10   Szanhedrin 10/1 Minden …

Megingott az izraeli nők munkaerőpaci helyzete

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete, jelentősen nőtt körükben a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt - jelentette a Háárec című újság honlapja pénteken.

A Wichmann-kocsma sorsáról írnak Izraelben (is)

A mai Magyarországon a profitérdek sajnos gyakran felülírja a kulturális örökség megőrzését. Ez derül ki abból is, hogy le akarják bontani az egykori Wichmann-kocsmának helyet adó, közel 200 éves épületet – olvasható az Izraeli Nemzeti Könyvtár honlapján megjelent blogbejegyzésben.

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete Izraelben

Jelentősen növekedett a nők körében a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt.

A járvány miatt Izraelben megingott a nők munkaerőpiaci helyzete

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete, jelentősen nőtt körükben a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt – jelentette a Háárec című újság honlapja pénteken. A harmadik országos zárlat kezdete óta eltelt kevesebb mint három hét …

Nőtt a munkanélküli nők száma Izraelben

Megingott a nők munkaerőpaci helyzete, jelentősen nőtt körükben a munkanélküliség Izraelben a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek miatt – jelentette a Háárec című újság honlapja pénteken.

Hogyan olthatnak ilyen gyorsan Izraelben?

24.hu
-
 Tegnap 16:04Külföld

Ha tényleg gyorsabban akarunk oltani, mint az EU többi tagállama, akkor valóban a kínai vakcina marad az egyetlen lehetőség.

Bevezetik a vakcinaútlevelet, rohamtempóban az izraeli oltási program

VG
-
 Tegnap 12:53Gazdaság

A teljes népesség közel 22 százaléka kapta meg legalább az első adag vakcinát. Ezzel párhuzamosan bevezetésre kerül zöld füzet néven a vakcinaútlevél.

Bejegyeztek egy Gődény Györgyhöz több szálon kötődő pártot Normális Élet Pártja néven

SzMo
-
 Tegnap 12:09Belföld

A gyógyszerésznek 2018-ban volt már egy pártja, ami nem fizette vissza a 153 milliós költségvetési támogatást, ezért máig zajlik ellenük nyomozás.

Izraelben már látszik, hogy milyen könnyítéseket kapnak a beoltottak

G7
-
 Tegnap 11:11Életmód

A legfőbb enyhítés az, hogy nem kell karanténba vonulni annak, akinek van hitelesített zöld kis könyve.

Ibrahimovic: Az nem normális, hogy Donnarumma még nem játszott BL-meccset

M4 Sport
-
 Tegnap 10:58Foci

A svéd klasszis addig szeretne játszani, amíg jól érzi magát a pályán.

Koronavírus: ezért fizet Izrael sokkal többet a vakcináért, mint más országok

Az izraeli egészségügyi minisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője szerint a koronavírus elleni védőoltások költsége nevetségesen alacsony ahhoz képest, amilyen gazdasági károkat okoznak a lezárások az országban.

"Izrael olyan lett, mint egy nagyon nagy klinikai vizsgálat"

Izraelben már két héttel a koronavírus elleni Pfizer/BioNTech-vakcina első dózisának beadása után mintegy felére csökkent a fertőzöttség a beoltottaknál.

Izraeltől vásárol 3D radarokat hadseregének Szlovákia

Tizenhét 3D radart vásárol Izraeltől Szlovákia a hadsereg légierejének fejlesztésére – jelentette a TASR hírügynökség szerdán, Jaroslav Nad védelmi miniszter megerősítésére hivatkozva. A légierő rádiólokációs technikájának leváltását célzó javaslatot szerdai ülésén hagyta jóvá a szlovák kormány. A beszerzésről szóló szerződést a tervek szerint…

"Izrael olyan lett, mint egy nagyon nagy klinikai vizsgálat"

Izraelben már két héttel a koronavírus elleni Pfizer/BioNTech-vakcina első dózisának beadása után mintegy felére csökkent a fertőzöttség a beoltottaknál.