Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Öt határsértőt fogtak el a hajdú-bihari rendőrök

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök 2021. január 21-én 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között két esetben, összesen öt határsértővel szemben intézkedtek Berettyóújfalu és Nagyhegyes területén. A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség járőre 2021. január 21-én 8 óra körül egy határsértőt tartóztatott fel Berettyóújfalu külterületén. A férfi…

Két év felfüggesztett börtönt kapott egy bolgár embercsempész

Vásárhely24
-
 Tegnap 18:32Belföld

Jogerősen két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Dunaújvárosi Járásbíróság egy bolgár embercsempészt, aki kilenc migránst próbált illegálisan Magyarországon keresztül Németországba juttatni - közölte a Székesfehérvári Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

Csavarral építik az atomerőművet, megy is miatta a heves tiltakozás a bolgároknál

Mégis a korábban részlegesen bezárt Kozlodujba telepítik Bulgária új atomreaktorait. A telep régebbi blokkjait az EU-csatlakozás feltételeként zárták be, most egy máshová tervezett erőmű elemeit használják fel kibővítéséhez - számolt be a Szabad Európa.

Orvvadászokat fogtak Rábatamási külterületén

ZooZoo
-
 Tegnap 13:50Állatvilág

A rendőrségre bejelentés érkezett, hogy 2021. január 19-én 7 óra körül, Rábatamási község külterületéhez tartozó szántóföldön, két férfi kilőtt egy őzet, amelynek tetemét egy gépjárműbe helyezték, és azzal egyikük farádi lakásához hajtottak. A lelőtt állat feldolgozása közben érték tetten az orvvadászattal gyanúsított személyeket. Az 59 éves férfi,

A bolgárok feladták a második atomerőmű ötletét

Mégis a korábban részlegesen bezárt Kozlodujba telepítik Bulgária új atomreaktorait. A telep régebbi blokkjait az Európai Uniós csatlakozás feltételeként zárták be, most egy máshová tervezett erőmű elemeit használják fel kibővítéséhez.

Orvvadászokat fogtak Farádon

A lelőtt állat feldolgozása közben érték tetten az orvvadászattal gyanúsított személyeket Az 59 éves férfinek, aki 17 éves

Drogdílereket fogtak a zuglói rendőrök

Ittlakunk
-
 21.01.20 18:39Budapest 14. ker

Kábítószerdílerekre csaptak le a zuglói rendőrök - írja az önkormányzat. A 41 éves Heves megyei nőt és a 46 esztendős budapesti férfit az asszony munkahelyén, egy kifőzdében fogták el.A zuglói rendőrök nyomozómunkájának köszönhetően került képbe a két gyanúsított. Először január 13-án a nő otthonában tartottak házkutatást,…

Tizenkét óra alatt öt határsértőt fogtak Gyulán

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.

Két év börtön vár a bolgár embercsempészre

Duol
-
 21.01.20 17:00Megyei

A Fejér Megyei Főügyészség az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Több tucat autóst fogtak a buszsávokban – egy nap alatt

Célzott közlekedési ellenőrzés keretében a buszsáv szabálytalan használóit büntették a rendőrök a fővárosban kedden - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Horgászati cikkeket lopott, majd értékesített egy férfi, Enyingen fogták el

Feol
-
 21.01.20 15:45Baleset-bűnügy

A járőrök kedden kora reggel Enyingről a helyi rendőrőrsre előállítottak egy 29 éves férfit, akinek gyanúsítotti kihallgatása vált szükségessé egy folyamatban lévő büntetőeljárásban.

Öt év felfüggesztettet kapott a bolgár embercsempész, aki 9 migránst szállított

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében kezdeményezte annak a bolgár férfinak a felelősségre vonását, aki 2020 decemberében illegális bevándorlókat akart átvinni a magyar határon.

Orvvadászokat fogtak el Farádon, a kilőtt állat feldolgozása közben érték őket tetten

Az 59 éves férfinek, aki 17 éves fiatal rokonával lőtte ki az állatot, kiskorú veszélyeztetése miatt is felelnie kell.

Körözés alatt álló fiatal nőt fogtak Debrecenben

Igazoltatáskor derült ki, hogy elfogatóparancs van érvényben vele szemben.

Bujkáló tolvajt fogtak Tömörkényen

SzegedMa
-
 21.01.20 10:52Baleset-bűnügy

Gyanús lett a szomszédnak a mozgás.