Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Átoltottság: megelőztük az osztrákokat és a németeket, az EU-ban 2. helyen vagyunk

Nagyon jól haladunk, Magyarországon a beoltottak aránya több mint másfélszerese az EU-s átlagnak.

Megbolondult az időjárás Európában: az egyik felén szikrázó napsütés, a másikon havazás

Blikk
-
 Ma 18:23Külföld

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint a Fekete-tengertől az Ural térségéig több helyen is előfordulhat eső, havas eső és havazás is.

Ausztriában felfüggesztették az oltást az AstraZeneca egyik adagjával, miután meghalt egy ember, egy másik pedig bete…

Ausztriában átmenetileg nem oltanak az AstraZeneca egy bizonyos adagjával, miután egy ember meghalt, egy másik pedig megbetegedett az oltását követően – írja a Reuters értesülése

Android vagy iPhone? Megnéztük, melyik a jobb

Az első Android telefon megjelenése óta állandó dilemma az okostelefon-felhasználók közt, hogy melyik operációs rendszert futtató készüléket érdemes megvenniük. Android vagy iPhone? Esetleg Windows Phone? A kérdésre sosem volt egyszerű egyértelmű választ adni, és egyre kevésbé az. Mi most összeszedtünk öt-öt érvet mindkét toprendszer…

Óraátállítás – Az eltörlés, vagy a megtartás mellett szól több érv?

Óraátállítás – Az eltörlés, vagy a megtartás mellett szól több érv?

Videóban mesélünk arról, hogy a WandaVision csak egy bűvésztrükk, vagy valódi varázslat

GameStar
-
 Ma 17:31Gaming

Túl vagyunk az MCU első Disney+-os sorozatán, így épp itt az ideje annak, hogy elmondjuk, nekünk mennyire tetszett a WandaVision. Ugyanerre biztatunk benneteket is!

Véres vagy túl gyakori vizeletürítés - Mi állhat a háttérben?

Ha ezeket fájdalom, szúró, vagy égető érzés is kíséri, akkor ne habozzunk felkeresni orvosunkat, ugyanis komoly problémák is állhatnak a háttérben.

„Túlmenni azon, amire képesek vagyunk” – Interjú Topolánszky Vince táncművésszel

Ha kilép a színpadra, minden szem rá szegeződik. Aztán ha táncolni kezd, végképp elrabolja a nézők szívét. Topolánszky Vince, a Magyar Táncművészeti Egyetem végzős hallgatója, nemzetközi elismerések birtokosa szenvedélyes, energikus, alázatos és szorgalmas fiatalember.

Egy lépésre vagyunk az egymillió magyar beoltottól

Liner
-
 Ma 17:01Életmód

Folyamatosak az oltások Magyarországon, gőzerővel zajlik a lakosság immunizálása, több különböző vakcinát használnak közben.

Megható sorokat írt férjének Farkasházi Réka: "A leghálásabb értünk vagyok a sorsnak"

Life
-
 Ma 16:21Életmód

Farkasházi Réka megható sorokkal emlékezett meg az elmúlt 26 évről.

A csillagjegyed elárulja, miért vagy szingli

Vajon mi az oka annak, hogy egyszerűen nem találod meg a számodra tökéletes partnert? Lehet, hogy tudat alatt te magad szabotálod a kapcsolataidat?

Mindig tudjuk, hogy tejterméket vagy növényi eredetű terméket vásárolunk?

Mivel egy fogyasztó könnyen összekeverheti a szójaitalt a tehéntejjel, a tejtermelők és -forgalmazók a tej helyettesítésére használt növényi termékek elnevezésének további szigorítását érték el az EU-ban. A növényi termékek forgalmazói szerint túlzás, a zöldek szerint katasztrófa az új szabályozás, a tejipari szereplők azonban elégedettek.

Óraátállítás – Az eltörlés, vagy a megtartás mellett szól több érv?

Március 28-án, vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára állítjuk át az órákat, ezzel kezdetét veszi a nyári időszámítás, egy órával tovább lesz világos.

Kuttyomfitty, vagy amit akartok!

ma7.sk
-
 Ma 15:35Kultúra

Dobsa Tamás és Dobsa Fodor Mónika a Kuttyomfitty Társulat alapítói és mozgatórugói. Tíz éve játszanak gyerekeknek és felnőtteknek. A jubileum apropóján kerestük fel az Ekecsen élő házaspárt.