Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elrendelte a bíróság a széklábbal gyilkoló férfi kényszergyógykezelését

Elrendelte a Budapest Környéki Törvényszék kedden annak a férfinak a kényszergyógykezelését, aki tavaly széklábbal megölt egy embert egy szigetszentmiklósi hotelben, mert állítása szerint a Sátánt látta benne.

A Hárosi híd három napra zárva: se biciklivel, se gyalog nem kelhetsz át

Június 26-án, szerdán délelőtt tíztől pénteken 13 óráig a Hárosi (Deák Ferenc) hídon nem lehet átkelni. Se biciklivel, se gyalog - de legalább most rendes kerítés és rendes értesítő van kint.(A fotót meg köszönjük a Magyar Kerékpárosklubnak.)

Egyelőre nem viselhetnek nyilvánosan fegyvert a brazil politikusok

Nem ment át a törvényhozáson, ezért Jair Bolsonaro brazil elnök kedden visszavonta a fegyvertartás szabályait lazító korábbi rendeletét.

Referenciaidőszakok a munkaidő-szervezésben: döntött az Európai Unió Bírósága

Adó
-
  Ma 07:45 Karrier

Az Európai Unió Bírósága elé egy olyan kérdés került, amely a maximális heti munkaidő referencia-időszakban történő alkalmazásának értelmezését firtatta.

Nemsokára kész a kátyúzás a Pátkára vezető úton

Feol
-
  Ma 07:40 Megyei

A 811-es útról leágazó, Pátkára vezető utat nagyon megviselte a téli időszak és a csapadékos tavasz, szinte használhatatlan állapotba került.

Az európai demokrácia bukik Weber szerint, ha nem ő lesz az Európai Bizottság elnöke

Azonnali
-
  Ma 07:38 Vélemény

Az Európai Néppárt bajor csúcsjelöltje szerint a Spitzenkandidat-rendszer kicsinálása kicsinálja az európai demokráciát is.

Bujkálnak a szenátorok, mert nem akarnak szavazni a klímaváltozásról Oregonban

A republikánus salemi szökevények egy állammal arrébb tartózkodnak, mert ott az oregoni rendőrség nem kutathat utánuk.

Iraki elnök: Washington nem indíthat támadást Irán ellen iraki területről

Washington semmilyen körülmények között nem indíthat támadást a szomszédos Irán ellen iraki területről – jelentette ki Barhám Száleh iraki elnök a CNN hírtelevíziónak Londonban adott interjújában. "Ez határozottan nem része az iraki kormány és az Egyesült Államok közötti egyezménynek" – hangoztatta a politikus. Hozzáfűzte, Bagdad…

Drasztikus uniós lépéseket tesznek, Európa nem fulladhat bele a szemétbe

VG
-
  Ma 07:13 Tudomány

Az Európai Unió környezetpolitikáért, tengerügyekért és halászati politikáért felelős uniós biztosa szerint a fenntartható fejlődést és a környezet kímélését nagyban segíthetik a magyar víz- és energiamegtakarítási megoldások.

„Pont annyira nem szabad gyereket bántalmazni, mint csokit lopni a boltból”

Időnként előkerül a közbeszédben, hogy nem baj, ha időnként megütjük a gyereket fegyelmezési célból. Most épp Márki-Zay Péter fejtette ezt ki, de korábban Orbán Viktornak is tetszett volna egy ilyen passzus a köznevelési törvényben. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő kifakadt Márki-Zay Péterre.

Ez most sok nyaralónak nem jön jól

A Mol emelte 3 forinttal a benzin és 5 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán - írja az MTI.