Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 77 hír

Berki Nikolasz és családja javára tartanak jótékonysági bált

Berki Nikolasz és családja javára szervez jótékonysági bált szombaton a Korona Zenekar és a Sziget Band.    A szombaton este 20 órától kezdődő, a Marek Sportcsarnokban (Kossuth Mozi mögött)  eseményre mindenkit szeretettel hívnak a szervezők, akik magyar és sokac báli zenékkel várják a táncolni, kikapcsolódni…

Infarktusgyanúval került kórházba Galambos Lajos

Péntek délelőtt, a tárgyalása előtti percekben elájult és fejsérülést szenvedett Lajcsi, aki immár második éve jár a bíróságra az áram-, gáz- és vízlopási pere miatt.

Gulácsy Lajos képzeletbeli világa az Artistaképző gáláján a Trip Hajón

SzínházOrg
-
  Ma 07:21 Kultúra

Nem hagyományos cirkuszi térben, hanem a Trip Hajón tart gálát a Baross Imre Artistaképző június 2-án. Az Utazás Na’Conxypánba című előadás Gulácsy Lajos képzeletbeli világát idézi, a különleges helyszínnek köszönhetően pedig a cirkuszi számok sosem látott közelségben nézhetők meg. Az évadzáró hétvégén az Úszó Manézs sorozat eddigi…

A Fidesz visszahívta a gyengélkedőről Kósa Lajost

Hírklikk
-
  Ma 06:10 Belföld

Húha, komoly ütközet lesz, a Fidesz még a gyengélkedőből is visszahívta harcosait. Már nem is tudom, melyik botrány óta (a csengeri örökösnő? az anyuka vállalkozásai?) Kósa Lajost egy ideje nemigen engedték mikrofonhoz. De most! A Jedi visszatért, jaj a Halálcsillagnak!

Nagy a baj: Ezért nem engedték ki a kórházból Galambos Lajost

Szívroham gyanújával szállították kórházba péntek kora délelőtt Galambos Lajost a bíróságról. Lapunknak betegágyán nyilatkozott.

Az élő népművészetet közvetítette Békés Lajosné

Baon
-
  Tegnap 20:00 Kultúra

Egy Baranyai Kecskeméten címmel nyílt kiállítás Békés Lajosné népi iparművész hagyatékának válogatott darabjaiból a Népi Iparművészeti Gyűjteményben pénteken Kecskeméten.

Galambos Lajos a kórházból jelentkezett

NLC
-
  Tegnap 18:17 Bulvár

Elsötétült előtte minden, a bíróságra csak részleteiben emlékszik.

Szégyenében kezdett futni Németh Lajos

A meteorológus éveken át kényelmes férfiként élte az életét, ám amikor látta, hogy gyermekei ennek egyáltalán nem örülnek, erőt vett magán, és fél év alatt formába hozta magát.

Visszalépett a Garrostól a legtahóbb teniszező

24
-
  Tegnap 16:00 Sport

Az ausztrál sportoló nem indokolta döntését.

Roland Garros: Kyrgios visszalépett a GS-versenytől

NSO
-
  Tegnap 15:56 SportOlaszországTenisz

Múlt heti, botrányos római viselkedése után pénteken visszalépett a vasárnap kezdődő francia nemzetközi teniszbajnokságtól Nick Kyrgios.

EP-választás: Tizenkét jelölt visszalépett

Felvidék.ma
-
  Tegnap 15:49 Határtalan

Az eredeti 348-as létszámból 12 EP-képviselőjelölt visszalépett, ők nem indulnak a holnapi választáson. A jelölteket legkésőbb 48 órával a választás megkezdése előtt lehet visszahívni, illetve jelenthetik be visszalépésüket. „A visszalépett jelöltek neve rajta marad a szavazólapon, de a visszalépők névsorát minden szavazóhelyiségben kifüggesztik”…

Kyrgios indoklás nélkül visszalépett a Roland Garrostól

Múlt héten Rómában leléptették, de indulhatott volna a vasárnap kezdődő versenyen.

Negyvenévesen kezdett futni Németh Lajos

A népszerű meteorológus teljesen titokban kezdett kocogni, és csak akkor szólt a családnak új hobbijáról, amikor már egy teljes Margitsziget-kört teljesíteni tudott.