Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mesterséges szaruhártyát kapott a 78 éves férfi, visszanyerte a látását

Az izraeli CorNeat nevű cég szakemberei olyan mesterséges szaruhártyát fejlesztettek ki, amit a korábbiakhoz képest jóval egyszerűbb beültetni a betegek szemébe, ráadásul a gyógyulási idő is sokkal rövidebb.

Ezrek ittak egy "szent ember" készítette koronavírus elleni "csodaszerből" Srí Lankán, egy minisztert kórházba kellett v…

Ezrek ittak Srí Lankán egy koronavírus elleni "csodaszerből". Egy minisztert, aki ivott a vízből, koronavírus-fertőzés miatt kórházba vittek.

Tömegtüntetésre készülnek a postai dolgozók

Minden postai alkalmazottnak fizetésemelést, a koronavírus miatt szabadságra kényszerülő dolgozóknak a teljes bér kifizetését, a lehető legrövidebb időn belül új munkavállalók alkalmazását, valamint az igazgató

Valódi gyári csapatként készül újkori F1-es bemutatkozására az Aston Martin

Lawrence Stroll szerint a gyártó és a szurkolók is profitálnak a márka megjelenéséből.

Korszerű autóbuszt kapott a beregszászi színház

Korszerű, 57 férőhelyes Setra turistabusz segíti ezentúl a beregszászi színház munkáját.

43 évet kapott egy nő felségsértésért Thaiföldön

Felségsértőnek titulált, közösségi oldalakra feltöltött tartalmak miatt évtizedekre börtönbe került egy nő Thaiföldön.

Története leghosszabb járatára készül a Lufthansa

Hamburgból a Falkland-szigetekre viszi az Antarktiszra készülő német kutatókat a Lufthansa egyik A350-esével, a február eleji különjárat mintegy 15 órás lesz.

Több ezres elbocsátásra készül a FedEx Európában

A gyorsposta szolgáltató vállalat a holland TNT akvizíciójával az elkövetkező években több ezerrel csökkenti alkalmazottai számát Európában az amerikai tőzsdefelügyeletnek benyújtott jelentés alapján. Az amerikai FedEx 2016-ban vásárolta meg több mint négymilliárd euróért a holland TNT Express gyorsposta szolgáltatást európai…

Több ezer ember elbocsátására készül a FedEx

A FedEx gyorsposta szolgáltató vállalat a holland TNT akvizíciójával az elkövetkező években több ezerrel csökkenti alkalmazottai számát Európában az amerikai tőzsdefelügyeletnek benyújtott jelentés alapján.

Jóváhagyást kapott listázásra az Enjin (ENJ) Japánban

A japán Virtuális Pénzváltó Szövetség (JVCEA) hivatalosan is jóváhagyta az ENJ token listázását egy likvid helyi tőzsdén. A jóváhagyásra az

Több ezres elbocsátásra készül a FedEx Európában

A FedEx gyorsposta szolgáltató vállalat a holland TNT akvizíciójával az elkövetkező években több ezerrel csökkenti alkalmazottai számát Európában az amerikai tőzsdefelügyeletnek benyújtott jelentés alapján - írja az MTI.

Dokumentumfilm készült a Himnusz regényes történetéről

A Himnusz regényes története címmel készült dokumentumfilm a Budapesti Filharmóniai Társaság és az Erkel Ferenc Társaság együttműködésében. A 30 perces alkotás animációk, videóbejátszások segítségével tárja a közönség elé a Himnusz történetét.

Készíthetik a palackokat: megnyitott két budapesti gyógyfürdő ivóvizes kútja

A kutak vize számos egészségügyi probléma esetén alkalmazható.