Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

Zseniális rajzfilmmel jönnek az erdélyi ferencesek (videó)

Teol
-
  Ma 14:00 Kultúra

Humoros formában ismertetik meg a nézővel Kájoni János ferences rendi szerzetes papot.

Keresztes Csaba: Felül kell vizsgálni Zalaegerszeg adóbevételeit!

Ez a lényeg
-
  Ma 08:42 Belföld

A költségvetés tárgyalása után A Tied a Város zalaegerszegi önkormányzati képviselője Keresztes Csaba arra szólította fel a Fidesz-báb városvezetést, tisztázzák, mennyi bevételre számíthat pontosan Zalaegerszeg.   

Labdarúgó Mk: Kettős csabai vereség a Puskás ellen

A Békéscsaba 1912 Előre 3-0-s vereséget szenvedett a Puskás Akadémia ellen Felcsúton, így kiesett a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.

Kettős vereséggel búcsúztak a csabaiak a Magyar Kupától

Szerdán a Békéscsaba 1912 Előre csapata a Puskás Akadémia otthonában, Felcsúton játszott meccset.

Zseniális rajzfilmmel jönnek az erdélyi ferencesek!

vasárnap.hu
-
  Tegnap 18:51 Film

Az alig több, mint két perces informatív kisfilm tömör, gyerekek számára is emészthető, humoros formában ismerteti meg a nézővel Kájoni...

Kétmillió forinttal segítik a csabai állatvédőket

A közelmúltban megtartott jótékonysági bál bevételét adta át jelképesen szerdán Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

A közösségi közlekedésről és a klímavédelemről is egyeztetett Brüsszelben Ruzsa Csaba alpolgármester

Brüsszelben egyeztetett épületenergetikai, közösségi közlekedési és klímavédelmi témákban Pécs egyik alpolgármestere, Ruzsa Csaba. A cél a 2021-2027 közötti uniós pályázati ciklus előzetes megismerése, a várható pályázatokra való felkészülés.

Kizárták a csabai Wantedet

Beol
-
  Tegnap 14:14 Sport

Két megyei együttes folytatja tovább a küzdelmeket az NB II.-es női bajnokságban, miután a Wantedet sorozatos ki nem állások miatt kizárta az Magyar Labdarúgó Szövetség illetékes grémiuma.

Sokkal több járna a keleti régióknak - Furik Csaba és Nagy György a Nézőpont stúdiójában

ma7.sk
-
  Tegnap 13:33 Határtalan

A Nézőpont stúdiójának vendégei ezúttal a keleti régióból érkeztek, mindketten ismert közéleti személyiségek, akik aktívszerepet vállalnak a gömöri és bodrogközi régió kultúrájának, nemzeti értékeinek megtartásában, ezen felül regionális politikusként alakítják a térség lakóinak életminőségét. Mindketten elkötelezett magyarok, akik a…

Csaba testvér és a Mazsihisz a nemzeti régiókért

A nemzeti régiókért indított polgári kezdeményezés támogatónak száma meghaladta a százezret, további ismert erdélyi személyiségek, magyarországi szervezetek csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Böjte Csaba: Rám mindig számíthattok!

vasárnap.hu
-
  Tegnap 11:00 Belföld

Azbej Tristan államtitkár vendégeként a Hungary Helps program jószolgálati nagykövete lelkiségi programot tartott a szervezet munkatársainak, megerősítve őket küldetésükben. Ezt...

Köszönik a jeruzsálemi ferencesek, hogy 66 milliót adott nekik Orbán

Zsúrpubi
-
  Tegnap 10:28 Vélemény

A múzeumuk bővítéséhez kellett a pénz. A Fidesz-KDNP pedig adott. A múzeumuk bővítéséhez kellett a pénz. A Fidesz-KDNP pedig adott.

Dömötör Csaba bemutatta a konzultációs kérdőív első témakörét – Itt megnézheti!

Mostantól kezdve témakörönként ismertetik a nemzeti konzultáció kérdéseit, az első témakör a börtönbiznisszel foglalkozik.

A nehézségek ellenére is kitartottak a csabaiak

Beol
-
  20.02.18 16:45 Belföld

A megyeszékhely száz évvel ezelőtti történéseiről számolt be kedden Ugrai Gábor, a „Békéscsaba – 302” Szabadegyetemi Előadások Fiataloknak című programsorozat első előadásán, melynek a Békés Megyei Könyvtár adott otthont.

“Én elsősorban a történetben és a mondanivalóban hiszek” – Interjú Pék Csabával, a Zárójelentés producerével

Debreceni Nap
-
  20.02.18 15:12 Kultúra

Hosszú szünet után tér vissza a magyar filmművészet jelentős alakja. Szabó István, Oscar-díjas rendező új filmjében egy hirtelen nyugdíjazott professzor életének alakulását követi nyomon, miután szülőfalujába visszaköltözve a nosztalgia mellett komoly problémákkal is szembesülnie kell. A Zárójelentés producerével, Pék Csabával beszélgettünk.…