Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ilyen lesz a jövő egészségügye

A digitalizáció és az adatalapú szolgáltatások két évtizeden belül alapjaiban változtatja meg az egészségügy működését, írja a Piac&Profit.

Hoppá! Lesz 6. évada A korona sorozatnak

A Netflix korábban bejelentette, hogy az 5. évadával véget ér a II. Erzsébetről szóló sorozat, de az alkotók rájöttek, hogy van még mit elmesélniük, A Hoppá! Lesz 6. évada A korona sorozatnak bejegyzés először a Hoppá! Lesz 6. évada A korona sorozatnak oldalon jelent meg.

Jön a Ready Player One folytatása, vajon mozifilm is lesz belőle?

Ha van olyan könyv, amit szinte minden kocka legalább egyszer olvasott, de inkább kétszer vagy háromszor, akkor az Ernest Cline Ready Player One-ja. A sci-finek álcázott gigantikus nosztalgiabomba nem

Kétszeres nagypapa lesz Kökény Attila

Az énekes azt is elárulta, mi lesz a csöppség neve.

Farkasember lesz Ryan Goslingból

ContextUs
-
  Ma 04:00 Film

Az új film összhangban van a stúdió szörnyeket felvonultató filmjeinek víziójával.

A Baleár-szigeteken is kötelező lesz a maszkviselés minden nyilvános helyen

Katalónia után csütörtökön a Baleár-szigetek kormánya is bejelentette, hogy minden nyilvános helyen kötelezővé teszi a szájmaszk viselését. Patricia Gómez, a tartomány egészségügyi tanácsosa egy rádióinterjúban elmondta: hétvégétől zárt és nyitott térben is hordani kell a maszkot, függetlenül attól, hogy lehet-e tartani a biztonságosnak vélt,…

Ha Csak Ez Kell, Leszek Én A Párhuzamos Beszélgetés Láng Zsolttal

Revizor
-
  Tegnap 23:27 Könyv

Párhuzamosság. Bolyai János egyik fő érdeklődési területe. Két egymás mellett futó regényszál. Az író és főhőse párhuzama? Szavak és fogalmak párhuzama. Beszélgetés Láng Zsolttal. Marton Éva Interjúja.

A Baleár-szigeteken is kötelező lesz a maszkviselés minden nyilvános helyen

Katalónia után csütörtökön a Baleár-szigetek kormánya is bejelentette, hogy minden nyilvános helyen kötelezővé teszi a szájmaszk viselését.

Fél évvel azután, hogy bejelentették, véget ér a The Crown kiderült, hogy mégis lesz egy új évada

A II. Erzsébet királynő életét feldolgozó sorozat eredetileg is hat évados lett volna. Ezúttal a 2000-es évek elejére kalauzolja el a nézőket.

Ha elnök lesz, Biden felülvizsgálja a németországi csapatcsökkentést

Mandiner
-
  Tegnap 21:28 Külföld

Biden külpolitikai tanácsadója szerint már az is „komoly probléma” volt, hogy Trump nem egyeztetett Németországgal.

Kártyás fizetések: maradhat a 15 ezer forintos értékhatár

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerint a magyarországi pénzügyi infrastruktúrák megfelelően kezelték a koronavírus-járvány pénz- és értékpapírforgalmi hatásait, és a jelentősen megnövekvő elektronikus fizetési tranzakciókat; a jegybank az érintőkártyás vásárlások esetében a PIN-kód kötelező használatára vonatkozó, március 20-tól ötezer forintról 15…

Törökországban ismét ezer közelébe ereszkedett az új fertőzöttek napi száma

Debreceni Nap
-
  Tegnap 20:46 Külföld

Törökországban az előző napi 1041 után csütörtökön 1024-re ereszkedett a koronavírus-járvány újonnan igazolt fertőzöttjeinek napi száma – közölte Fahrettin Koca török egészségügyi miniszter a Twitteren. A mostani adattal az eddig regisztrált esetek száma 209 962-re nőtt. A napi esetszámok a hatósági intézkedések enyhítését követően 900…