Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vetélése után újra gyermeket vár a világhírű énekesnő

Blikk
-
  Ma 18:56 Bulvár

Christina Perri újra gyermeket vár, amely óriási öröm most a családnak, hiszen az énekesnő az év elején jelentette be, hogy 11 hetesen elvetélt, most azonban újra áldott állapotba került.

Az államcsíny után romlott meg az orosz-ukrán kapcsolat

Oroszország és Ukrajna viszonya nem a Krím orosz elcsatolása, hanem a Kijevben 2014-ben végrehajtott „államcsíny” miatt romlott meg.

Az éneklés boldogabbá és egészségesebbé tesz!

Senior
-
  Ma 18:52 Egészség

Akkor is, ha valakinek nincsen éppen színpadképes hangja.

Akkora csalást fedeztek fel, hogy törvényt hoztak ellene

Napi
-
  Ma 18:51 Belföld

Az elmúlt időszakban megszaporodtak az ismeretlen, de emelt díjas telefonszámról érkező hívásokra építő csalások. Eddig csak úgy lehetett ez ellen védekezni, hogy az ember nem vette fel a külföldi ismeretlen hívásokat, mostanra viszont már a törvény is védi az ügyfeleket.

Szerdán fog eldőlni, hogy lesz-e tűzijáték augusztusban

Jövő hét szardán dönt a kormány, meg lehet-e tartani az augusztus huszadikai rendezvényeket – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter az atv.hu kérdésére. Gulyás Gergely erről azon a sajtótájékoztatón beszélt, ahol a járványügyi szigorításokat jelentette be. A portál cikke megjegyzi, a kormány képviselői egyre több alakalommal adnak…

A veszélyhelyzet után először, de nem utoljára perdültek táncra Felsőgallán

Kemma
-
  Ma 18:31 Belföld

A karantén utáni első eseményre sokan voltak kíváncsiak a felsőgallai művelődési házban.

Csupasport: tekerés után taco, a nap fénypontja

NSO
-
  Ma 18:21 Sport

Nem akármilyen csapatépítő programot eszelt ki együttesének, a Dunaújváros női vízilabdázóinak Mihók Attila edző: a társaság múlt héten csütörtöktől vasárnapig körbetekerte a Balatont.

Elpusztítják az éretlen szőlő egy részét, hogy ne legyen túltermelés

RTL Klub
-
  Ma 18:19 Bulvár

Zöldszüretre kényszerültek Tokaj-Hegyalján. Ez azt jelenti, hogy elpusztítják az éretlen szőlő egy részét, hogy ne legyen túltermelés. Az Unió támogatja a termés egy részének megsemmisítését. A helyi gazdák szerint a koronavírus-járvány miatt az idén kevesebb bort tudnak eladni, mert rengeteg étterem és szálloda bezárt.

Többször kérte a kőszegi nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát

RTL Klub
-
  Ma 18:11 Bulvár

Többször kérte a kőszegi nagymama a fiát, hogy ne bízza rá a kislányát - ezt mondta Híradónknak a család egyik közeli ismerőse. A négyéves kislány azután zuhant ki a második emeleti lakás ablakából péntek reggel, hogy nagymamája otthon hagyta, amíg levitte a kutyát sétáltatni. A gyereket a győri kórházban ápolják, állapota stabil.

62 év után változtat a nevén a Sony, de a márka megmarad

NapiDroid
-
  Ma 18:07 Mobiltech

A Sony kínai divíziója szerint múlt héten tartottak egy gyűlést a vállalat részvényesei, és megegyeztek abban, hogy “Sony Group”-ra változtatják a nevüket. A vállalatot 1946-ban alapította Jing Shenda és Shoda Morita, de akkor még a Tokyo Telecommunications Industry Co., Ltd. nevet adták neki. Ezt 1958-ban változtatták meg Sony-ra, azzal a céllal,

A Ferrari törölte a verseny utáni sajtótájékoztatóit

F1világ
-
  Ma 18:05 Forma1

A Ferrari törölte az összes tervezett médiamegjelenését a vasárnapi Forma-1-es Stájer Nagydíjat követően.

Olyan szívszorító üzenetet kapott ez a fodrász, hogy azt még mi is megkönnyeztük

Blikk
-
  Ma 18:04 Külföld

Egy férfi írt levelet, egy fodrásznak, hogy megossza vele, hogy a nála töltött idő mekkora hatással volt a demenciával küzdő feleségére.

60 év után megoldották a sci-fibe illő halálesetekkel járó Gyatlov-rejtélyt

Lavina következtében veszítette életét 1959-ben a Szverdlovszki területen az Igor Gyatlov vezette kilencfős turistacsoport – közölte szombaton sajtótájékoztatóján az Uráli Szövetségi Járás főügyész-helyettese, Andrej Kurjakov, végleges magyarázatot adva a köztudatba Gyatlov-rejtélyként bevonult esetre. Az elhunyt turisták “minden sérülése a…