Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Qualcomm modemek hibája miatt rögzíthetik a hackerek a telefonhívásokat

Origo
-
 Ma 20:37Infotech

A modemekben lévő hibán keresztül hátsó kapu nyitható, a hackerek rögzíthetik a telehívásokat.

A Hableány tragédiája miatt milliárdos kártérítésért perlik a hajótársaságot

Soha ekkora kártérítést Magyarországon még nem kértek, mint amennyit a Hableány katasztrófáját túlélő hét koreai és a 26 elhunyt koreai családja követel. A keresetet a napokban nyújtották be a Fővárosi Törvényszékhez.

„Nem szabad rárontani a gyerekekre a dolgozathegyekkel” – Komoly szakmai vita alakult ki az iskolák újraindulása mia…

Blikk
-
 Ma 20:29Belföld

Újraindult az iskola: ezúttal nem szeptember 1-jén, hanem május 10-én mentek ismét iskolába a felső tagozatosok és a középiskolások. Komoly szakmai vita bontakozott ki arról, szabad-e az elkövetkező, öthetes időszakot úgy kezelni, mintha minden ott folytatódna, ahol tavaly ősszel abbamaradt.

Elképesztő! Választóvonalat húznak a világ tetején a koronavírus miatt

Választóvonalat húznak a világ legmagasabb hegyének tetején, hogy megakadályozzák a 8848 méteres Mount Everesteten az esetleges koronavírus-fertőzés továbbadását.

Prága 14 milliárdot követelhet Moszkvától a hét évvel ezelőtti robbantásokért

A dél-morvaországi lőszerraktárban történt robbantásokat az orosz titkosszolgálat ügynökei hajtották végre.

Kósa: ezért igazságos, ha Mészáros szállodája nagyobb támogatást kap, mint Eger városa

Az Egri Ügyek írta meg, hogy a járvány által sújtott Eger önkormányzata és a lakosság a kiesett bevételek pótlására összesen 825 millió forintot kapott a költségvetésből, Mészáros Lőrinc cége az egri szállodára 2,8 milliárd forintos állami támogatást kasszírozhatott. Kósa Lajos az Rtl Klubnak az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozta,  almát…

Petefészekrák miatt eltávolították a brit nő petefészkeit, utána derült ki, hogy valójában endometriózisa van

SzMo
-
 Ma 18:52Egészség

Az orvosok közel húsz évig nem jöttek rá, hogy az endometriózis és a ciszták miatt vannak pokoli fájdalmai a nőnek.

V. Naszályi Márta: Rossz törvénymódosítás miatt spekulációs befektetői körök kezébe kerülhetnek a budavári lakások

Már a héten az Országgyűlés elé kerülhet az a törvényjavaslat, ami lehetővé teszi a budai Vár önkormányzati lakásainak megvásárlását a bérlők számára – nyilatkozta a 24.hu-nak az előterjesztésen dolgozó Böröcz László fideszes parlamenti képviselő. Az ügyről V. Naszályi Mártát, az I. kerület polgármesterét kérdeztük a Spirit FM Aktuál…

Eltűnés miatt keressük Alexa Fannit

Eltűnés miatt keressük Alexa Fannit Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 10., h - 18:34 A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 11 éves lány megtalálásában.

A hangszóró hibája miatt elhalasztották a szinkronúszó párosok technikai döntőjét

A vízalatti hangszórók meghibásodása miatt elhalasztották a szinkronúszó párosok technikai versenyének hétfői döntőjét a Budapesten zajló vizes Európa-bajnokság nyitónapján.

Mma: brutális orrtörés a Bellator 258-as gálán

NSO
-
 Ma 18:32Sport

Brutális orrtörést szenvedett el Derek Anderson a Michael Page elleni Bellator 258-as gálán. A brit MMA-harcos hihetetlen rúgással juttatta földre ellenfelét, aki talán a sportág történelmének legcsúnyább sérülését szenvedte el.

Brutális támadás a budapesti kórházban – nekiesett a férfi a beteg társának, majdnem gyilkosság lett a vége

Egy férfi minden előzmény nélkül rátámadt beteg társára az egyik budapesti pszichiátrián vasárnap. A rendelkezésre álló adatok alapján, május 19-én egy budapesti kórház pszichiátriai részlegén egy ott kezelt férfi támadt rá egy női beteg társára, a megalapozott gyanú szerint minden előzmény nélkül bántalmazta. A sértett könnyebben sérült, az…

Választóvonalat húznak a világ tetején a járvány miatt

Választóvonalat húznak a kínai hatóságok, hogy megakadályozzák a Mount Everestet kínai és nepáli oldalról meghódító hegymászók között az esetleges koronavírus-fertőzés továbbadását.