Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 168 hír

Nem minden szállásadónak jár a bevételkiesést pótló állami támogatás

Index
-
 Ma 21:37Belföld

A rövidtávú lakáskiadással foglalkozó budapestiek, valamint a falusi turizmussal foglalkozó vállalkozók eshetnek el a kárpótlástól.

Ismét ezrek tüntettek Fehéroroszországban, sok tiltakozót őrizetbe vettek

Ismét ezrek tüntettek vasárnap Fehéroroszországban Aljakszandr Lukasenka elnök ellen, a biztonsági erők több mint 120 tiltakozót őrizetbe vettek. A fővárosban a tüntetők lakónegyedekben gyülekeztek, hogy a fehér-piros-fehér történelmi zászlók alatt a korábbi nagy menet helyett kisebb csoportokban a belvárosba vonuljanak. A helyi média…

Végső búcsút vettek Halzl Józseftől

Végső búcsút vettek Halzl Józseftől, a Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnökétől szombaton Budapesten, a Farkasréti temetőben. 

Ismét ezrek tüntettek Fehéroroszországban, sok tiltakozót őrizetbe vettek

A fővárosban a tüntetők lakónegyedekben gyülekeztek, hogy a fehér-piros-fehér történelmi zászlók alatt a korábbi nagy menet helyett kisebb csoportokban a belvárosba vonuljanak. A helyi média szerint mintegy húsz, a Nasa Niva független hírportál szerint 60 gyülekezőhely volt Minszk különböző negyedeiben a 0 Celsius-fokhoz közeli téli…

„Állami intézmény vezetőjétől megbocsáthatatlan”

Óriási felháborodást váltott ki Demeter Szilárd miniszteri biztos Origón megjelent írása. A kormány vezetői egyelőre hallgatnak az ügyről vagy kiterjesztik a felelősséget.

12 978 koronavírusos beteget vettek nyilvántartásba az elmúlt nap során Ukrajnában

A Közegészségügyi Központ november 29-i adatai szerint az országban 722 679 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig.

Ismét ezrek tüntettek Fehéroroszországban, több mint 120 embert őrizetbe vettek

Médiajelentések szerint a rendőrök követték a tiltakozókat a lakónegyedekben a házak udvarába és könnygázt vetettek be a tüntetők ellen.

“Működik!” – Birtokba vették az állatok az autópálya felett épült vadátjárót

Utah első, vadállatok számára létesített átjáróját a vártnál sokkal korábban birtokba vették az állatok. Mókusok, medvék, prérifarkasok, hódok és jávorszarvasok ballagnak át békésen, a számukra még 2018-ban épített vadátjárón.  A vadbalesetek számát szerették volna csökkenteni az amerikai Utah államban, ezért innovatív módszerhez nyúltak:…

Magyar kormányzati támogatással épülhet fel a kommunizmus áldozatainak múzeuma Washingtonban

Szijjártó Péter: A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel.

Őrizetbe vettek egy dagesztáni rendőr ezredest a 2010-es moszkvai metrótámadás ügyében

Őrizetbe vettek egy rendőr ezredest Dagesztánban a moszkvai metróban 2010 márciusában elkövetett terrormerényletek ügyében – közölte hétfőn a kiemelt bűnügyekben eljáró orosz Nyomozó Bizottság (SZK). Moszkvában 2010. március 29-én két nő öngyilkos merényletet hajtott végre a reggeli csúcsforgalomban a Lubjanka és a Park Kulturi…

Őrizetbe vettek egy vezetéstől eltiltott újszászi sofőrt

Az eltiltás hatálya alatt vezető sofőrt előállították és őrizetbe vették.

A hazai kisebb magán szállásadók jelenleg nem kapnak az állami visszatérítésből

A november 10-én megjelent kormányrendelet értelmében, a hazai szállásadók a bevételkiesés okán 80 százalékos állami visszatérítésre jogosultak. Egy kedvezmény miatt azonban a magánszállásadók jelenleg semmiféle pénzbeli visszatérítést nem kapnak a kormánytól – adta hírül a HVG.

Végső búcsút vettek Halzl Józseftől

A Rákóczi Szövetség tiszteletbeli elnöke november 14-én hunyt el nyolcvanhetedik életévében.