Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Két autó ütközött össze a XVII. kerületben

A baleset a Szabadság utca és a Baross utca kereszteződésében történt. Összeütközött két gépkocsi szerda kora délelőtt Budapest XVII. kerületében, a Szabadság utca és a Baross utca kereszteződésében. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket. (Katasztrófavédelem)

Buktatók olcsó japán használt autókkal

Nagyon sokan vennének használt japán autót, lehetőleg 1,5 millió forintból. Nehéz, de nem lehetetlen küldetés, csak ne az agyonsztárolt autókkal kezdjétek!

Elállta az utat egy autós, egy másik ezt szóvá tette, mire jöttek a rokonok...Videó!

A Pécsi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat négy férfival szemben, akik erőszakkal vetettek véget egy közlekedési vitájuknak.   2020 májusában a vádlottak egyike gépkocsijával oly módon parkolt le egy pécsi szervizúton, hogy ezáltal elállta az utat.   A sértett ezen az úton közlekedve, amikor a…

Elállta az utat autójával, amikor számonkérték, fiait is hívta a balhéhoz

Az esetről készült felvételt itt nézheti meg. 2020 májusában a vádlottak egyike gépkocsijával oly módon parkolt le egy pécsi szervízúton, hogy ezáltal elállta az utat. A sértett ezen az úton közlekedve, amikor a gépkocsihoz ért mellette nem tudott elhaladni, így megkérte a vádlottat, hogy autójával álljon el. Ekkor közöttük…

Árokba borult egy autós Kerecsenden

A baleset a 3-as főút és a 25-ös főút találkozásánál történt. Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szerda kora délelőtt a Heves megyei Kerecsenden, a 3-as főút és a 25-ös főút találkozásánál. A balesethez a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Részegen, bedrogozva, jogsi nélkül, lopott autóval: mindent kipipált a pancser tolvaj

Index
-
 Ma 08:45Belföld

Egy éjszaka alatt két kocsit is elkötött, mire rendőrkézre került.

12 milliárd forint értékben hajt végre beruházást két autóipari vállalat

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban, a fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít – mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a beruházásokat bejelentő…

Árokba borult egy autó Kerecsenden

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy személyautó szerda kora délelőtt a Heves megyei Kerecsenden, a 3-as főút és a 25-ös főút találkozásánál. A balesethez a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet.

Villanyoszlopnak ütközött az autóval

Villanyoszlopnak ütközött az autóval Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 08:15 A polgári rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Autós üldözés Ungváron

A rendőrök egy szabálytalankodó BMW sofőrjét üldözték a megyeszékhelyen, írja

Oroszlányi és tiszaújvárosi autóipari beruházások kapnak 4,4 milliárd forint támogatást

Összesen 12 milliárd forint értékben hajt végre három beruházást Magyarországon két nagy amerikai autóipari vállalat, a BorgWarner Oroszlányban és a Jabil Tiszaújvárosban. A fejlesztésekhez a kormány 4,4 milliárd forintnyi vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.