Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vignjevics: Nekem az Újpest volt a házasságom

M4 Sport
-
  Tegnap 22:42 Foci

Fájdalmas szakítás volt a szerb szakember számára, de belátja, hogy kell a friss vér, friss lendület az Újpestnek. Ő elvesztette a motivációt.

Pozsonyi Ádám: Ha eljő az idő…

Mandiner
-
  Tegnap 22:26 Vélemény

Most komolyan azt várják, hogy ne fájjon? Hogy felejtsem el? Nem fog sikerülni.

McLaren-jelentés: Dollármilliókkal nem tud elszámolni Aján Tamás – A volt sportvezető tagadja a vádakat

Egy szakértői vizsgálat szerint korrupció és doppingbotrány lengte be a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség volt elnökének működését. Aján Tamás szerint az ellene felhozott vádak alaptalanok.

Hamarosan ugyanúgy járhatunk kikapcsolódni, mint régen – itt vannak a nyitás részletei és időpontja

A kormányinfón elárulták, mik a következő lépések. Június közepétől kisebb változtatásokkal ugyan, de visszatér minden a rendes kerékvágásba. A járvány kezdetén sokat hallhattuk, hogy az életünk már nem lesz olyan, mint korábban. A csütörtöki Kormányinfón elhangzottak ezt részben alá is támasztották. Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget…

„Minden nővel úgy beszélt, mintha tárgyak lennének” – zaklatásról nyilatkoztak az Operettszínház volt munkatársai

Egy korábban ott dolgozó arról beszélt az Indexnek, hogy az intézmény ügyvezető igazgatójának megalázó kommunikációja elviselhetetlen munkakörnyezetet teremtett.

Avatás, időkapszula és tánc a 100. évfordulón

444.hu
-
  Tegnap 21:21 Színes

"Mindig reménykedni kell, hiszen ahogy a mondás tartja, semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké."

Légiósok: Több volt bennem, de nem szégyenkeznem – Németh K.

NSO
-
  Tegnap 21:20 Foci

A 37-szeres magyar válogatott támadó, Németh Krisztián február végén igazolt Dunaszerdahelyre, a DAC-hoz, s a klub hivatalos Facebook-oldalán tartott élő stúdióbeszélgetés során összegezte eddigi pályafutását, beszélt a nemrég kinevezett Bernd Storckról, s jövőbeli terveiről is.

Légiósok: Több volt bennem, de nem kell szégyenkeznem – Németh Krisztián

NSO
-
  Tegnap 21:20 Foci

A 37-szeres magyar válogatott támadó, Németh Krisztián február végén igazolt Dunaszerdahelyre, a DAC-hoz, s a klub hivatalos Facebook-oldalán tartott élő stúdióbeszélgetés során összegezte eddigi pályafutását, beszélt a nemrég kinevezett Bernd Storckról és jövőbeli terveiről is.

Korkép az utókornak: időkapszulát helyeztek el Gyergyószentmiklóson

Székelyhon
-
  Tegnap 21:15 Határtalan

A trianoni békediktátum aláírásának 100 éves évfordulóján időkapszulát helyezett el Nagy Zoltán, Gyergyószentmiklós polgármestere a városháza tetőterében. Ezzel üzennek az időtlen időnek és minden kornak, hogy „Voltunk, vagyunk, leszünk”.

16 játékosból alkották meg a tökéletes Nhl-csatárt, de minden idők egyik legjobbja nem fért bele

Player
-
  Tegnap 21:07 Sport

Az Nhl-ben is ráérnek, így aztán összeraktak egy csatárt. A Csatárt.

Békéscsabán is volt emlékrepülés

Emlékrepülést szerveztek Magyarország határainak összezsugorodása évfordulója alkalmából – olvasható az iho.hu-n. Az egész országban, így Békéscsabán is csütörtökön tíz órakor szálltak fel a gépek, és tíz percen keresztül köröztek.

Hiller: Bűn lenne, ha a jelenlegi politikai mondaná meg, milyen volt a politika a múltban

ATV
-
  Tegnap 20:53 Belföld

Az MSZP országgyűlési képviselője a trianoni évfordulóval kapcsolatban arról beszélt: fontos kérdés, ki hogyan viszonyul a múlthoz, viszont nem szabad azon rágódni, mi lett volna, ha valami másképp történik.

Ilyen még nem volt a Premier League-ben!

Infostart
-
  Tegnap 20:50 Sport

A FIFA a múlt hónapban a korábbiakhoz képest különleges megoldást javasolt a játékosok egészségének védelme érdekében. A javaslat megnövelte az egy mérkőzésen becserélhető játékosok számát ötre.

Tűz volt egy lakásban Mohácson, a Káposztáskert utcában

Tűz ütött ki egy földszintes sorházi lakásban Mohácson, a Káposztáskert utcában csütörtökön este.    A városi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók eloltották a lángokat, amelyek a berendezési tárgyakat érték el. Az egységek az áramtalanítást követően egy vízsugárral derítették fel az épületet, amelyet mindenki elhagyott. A tűzoltók egy gázpa