Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A pedagógus Hoppál Péter a NAT-fórumra nem ment el, de a szervezőkről azt hazudta, ők szervezik a Pécs Pride-ot is

Szabad Pécs
-
  Ma 00:23 Vélemény

Nagyon is van jelentősége Hoppál Péter legújabb Facebook-posztja megítélése szempontjából annak, hogy néhány napja Orbán Viktornál járt (választás utáni raporton, nyilván) a Fidesz pécsi elnöke. Merthogy akár még kommunikációs iránynak is vehetjük. S mert az új bejegyzés Hoppál Péter elhíresült facebookos posztjai sorába illik, kábé…

Nem csak a cserkészkorosztálynak szól a Cserkész februári lapszáma

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség 30. évfolyamának 2. száma a cserkészkorosztályt szólítja meg.

Rejtélyes ruhadarabok, amiket a nők imádnak, de a férfiak ki nem állhatnak

Bien
-
  Tegnap 23:31 Divat

Biztos te is voltál már olyan szituációban, hogy a pasid, a fiútestvéred, az apukád, esetleg a férfi munkatársaid furcsán néztek rád egy-egy...

Társadalomtudósok: A nemzeti konzultáció súlyos vétség a társadalmi béke ellen

A társadalomtudósok is elfogadhatatlannak tartják a nemzeti konzultációt, aláírásgyűjtésbe kezdenek.

Orbán német ismerőse a tudomány élén

Klubrádió
-
  Tegnap 22:17 Vélemény

Feltehetően ezzel a pozícióval, s persze a vele járó pénzzel fizetik ki a korábbi EU-biztost, mert segített átnyomni az unión a paksi bővítést.

Berki Krisztián mától nem fizet gyerektartást

Videóüzenetben adott ultimátumot egykori párjának, gyermeke édesanyjának, Hódi Pamelának Berki Krisztián - írja az indirekt.hu. Berki szerint Pamela több mint száz alkalommal szegte meg a közös gyermekfelügyeletre vonatkozó szabályozást és a bírósági határozatot. Berki felszólította Pamelát, hogy 15 napon belül nyisson egy számlát…

Súlyos vétség a társadalmi béke ellen - szociológusok is tiltakoznak a "nemzeti konzultáció" miatt

"Szakmai meggyőződésünk azt követeli, hogy felhívjuk a Kormány figyelmét a romák és nem romák együttélését próbára tevő nemzeti konzultáció veszélyeire" - írják nyílt levélben.

WHO: fogy az idő a nemzetközi járvány megakadályozására

Egyre kevesebb az idő az új koronavírus-járvány nemzetközi elterjedésének megfékezésére, az országoknak gyorsan cselekedniük kell - mondta pénteken Genfben újságíróknak Tedrosz Adanom Gebrejeszuszm az Egészségügyi Világszövetség (WHO) főigazgatója. A hírt az MTI közölte.

Nem jártak sikerrel a Jegesmedvék

1:3-ra kikapott a DVTK Jegesmedvék csapata a MAC Újbuda csapata ellen a Tipsport Liga pénteki játéknapján.

A nyolcadik utas: Psycho – avagy miért (nem) félünk a farkastól?

mindset
-
  Tegnap 22:00 Életmód

Számtalanszor kezdünk neki horrortörténeteknek, legyen szó akár egy horrorfilmről, vagy arról, amikor kiskorunkban a tábortűz mellett kérdezgettünk másokat, hogy ők mit hallottak. Vajon miért szeretjük ennyire a borzongást? Miért kezdünk bele a sokadik horrorfilmbe, ha közben felfokozott izgalmi állapotba kerülünk, minden nesztől megijedünk…

EU-csúcs - Michel: nem sikerült megállapodásra jutni az uniós költségvetésről

Nem született megállapodás az Európai Unió 2021 utáni hétéves keretköltségvetéséről az uniós állam- és kormányfők e témában összehívott rendkívüli brüsszeli csúcstalálkozóján - közölte péntek este Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.

Nem hiszi el, milyen újítást dob piacra a McDonald's

Blikk
-
  Tegnap 21:56 Külföld

Nemrégiben jelentette be a hírt a gyorsétteremlánc.

Befutott a Mulan korhatár-besorolása: Nem kisgyerekeknek való

IGN
-
  Tegnap 21:48 Film

Rendhagyó feldolgozáshoz rendhagyó besorolás illik Folytatódik a klasszikus Disney-rajzfilmek feldolgozása, hamarosan mozikba kerül a legfrissebb, a Mulan, amely meglepő módon magasabb korhatár-kategóriába került, mint elődei.

EU-csúcs: Nem sikerült megállapodásra jutni az uniós költségvetésről

Nem született megállapodás az Európai Unió 2021 utáni hétéves keretköltségvetéséről az uniós állam- és kormányfők e témában összehívott rendkívüli brüsszeli csúcstalálkozóján - közölte péntek este Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.

Ez durva lesz, Berki nem fizet több gyerektartást

Berki hadat üzent gyermeke anyjának és kijelentette, hogy egy fillér gyerektartást sem hajlandó fizetni egykori párjának.