Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 122 hír

Élőben Magyarország első, karantén utáni koncertje, a kormány megengedte – Nézzék, mit csinál a Tankcsapda!

Blikk
-
  Tegnap 21:33 Bulvár

Élőben közvetítette a karantén utáni első koncertjét a Tankcsapda.

Élőben közvetítette a CNN, amint letartóztatják a stábját Minnesotában

Egy olyan Minnesotában zajló demonstrációról próbált tudósítani a CNN stábja, ahol a rendőri túlkapások ellen zajlik, mostanra a békés jellegét elvesztő demonstráció.

Gyukics Gábor költővel beszélgetünk az Élőben

Pesti Hírlap
-
  Tegnap 19:05 Vélemény

Gyukics Gábor a magyarországi Open Reading (Nyitott versfelolvasó) és a Jazzköltészeti estek meghonosítója itthon. 1999-től szervezte ezeket a programokat, ahol ismert és ismeretlen szerzők olvashatták fel a verseiket. Verses- és novellás köteteket írt, de József Attila-verseket is fordított angolra, illetve egy amerikai indián költő – Jim Northrup

Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

kultura.hu
-
  Tegnap 16:45 Színpad

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozatban az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben.

Zavargások Minneapolisban: élőben közvetítette a CNN, amint letartóztatják a stábját

A minnesotai Minneapolisban csütörtökre eluralkodott az erőszak a rendőrségi intézkedést követően meghalt fekete férfi miatt.

Borzalom: élőben közvetítette a kegyetlen férfi, ahogy kínozza a saját lovát

Blikk
-
  Tegnap 13:50 Külföld

Videón mutatta meg egy tordai férfi, hogyan kínozza saját lovát - írja a Főtér.ro. A felvételt azzal a céllal készítette, hogy bemutassa: a tulajdonában lévő állat akár még egy BMW-t is képes elhúzni.

Élőben bilincselték meg a CNN színes bőrű tudósítóját Minneapolisban

HVG
-
  Tegnap 13:48 KülföldUSA

Éppen a zavargásról jelentett, amely egy fekete férfi halála miatt tört ki. A riportert azóta elengedték.

Élőben közvetítette a CNN, amint letartóztatják a stábját Minnesotában

Egy olyan Minnesotában zajló demonstrációról próbált tudósítani a CNN stábja, ahol a rendőri túlkapások ellen zajlik, mostanra a békés jellegét elvesztő demonstráció.

Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben.

Élőben az operatív törzs tájékoztatója

A legfontosabb kérdésünk: hány embert állítottak elő a veszélyhelyzeti szabályok megsértése miatt csütörtök este Budapesten?

Fontos bejelentésekkel érkezik az operatív törzs - élőben az Infostarton és az InfoRádióban

Infostart
-
  Tegnap 08:26 Belföld

A járványkezelés érdekében felállt operatív törzs pénteken is a szokásos időben tartja tájékoztatóját. Tartsanak velünk 11 órától!

Élőben játszik otthonából Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Madách Színház egy világszinten is új műfajt teremt a kultúra világában. A „Madách Színház élőben az Ön otthonában” című internetes előadássorozat keretein belül az intézmény két vadonatúj darabbal lepi meg a közönséget, melyeket a színészek a saját otthonaikban adnak elő élőben. 

Újraindul a München és Budapest közötti Lufthansa-járat

Újraindul a spanyol Iberia légitársaság több európai járata is júliusban, a Lufthansa Group pedig bővíti a kínálatát, Budapestre is több járatot indít júniusban. Az Iberia...

Kaposvár-ZTE NB I-es bajnoki élőben pénteken az M4 Sporton

M4 Sport
-
  20.05.28 22:25 SportBundesligaNB I

Egy győzelemmel a Zalaegerszeg akár négy helyet is feljebb léphet a tabellán.