Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Őskori elődeink korántsem voltak annyira otthonülők, mint ahogy a szakértők gondolták

Tudás.hu
-
  Ma 03:40 Kultúra

A legújabb genetikai elemzések fényében biztos, hogy földrészünk mai lakói zömében nem azoktól származnak, akik hajdan ugyanazon a területen éltek. Egyre inkább világos, hogy az emberi

Nézd vissza itt a Baldur's Gate 3 több mint egyórás gameplay bemutatóját

Nincs akkor sem gond, ha esetleg lemaradtál az élőben közvetített eseményről, ahol mozgás közben láthattuk a Larian Studios játékát. Most mindent bepótolhatsz.

Férfi vízilabda Bl: elmarad az Ftc Pro Recco elleni meccse

NSO
-
  Tegnap 22:42 Vízilabda

A Ferencváros férfi vízilabdacsapatának Facebook-oldalán megjelentek szerint a LEN döntése értelmében nem rendezik meg március 3-án a Pro Recco elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést. A tájékoztatás szerint az új időpontról még nem született döntetés, de a már megvásárolt belépők a későbbi időpontra érvényesek lesznek.

Ipari park kiépítését tervezi Nagymegyer – A terület eladásával több mint négymillió euróhoz jutna a város

Parameter
-
  Tegnap 22:31 Határtalan

A fórumon tíz városi képviselő jelent meg, ugyanakkor a lakosság csupán kisszámú érdeklődést mutatott az esemény iránt, melyet Holényi Gergő polgármester nyitott meg. A készülő ipari park a Dunaszerdahely felé vezető út mentén, a Slovnaft benzinkúttal szemben helyezkedik el, közel 320 ezer m2-nyi területen. Jelenleg három beruházni kívánó…

Találtak maguknak programot az elhalasztott meccs helyett a Frankfurt-szurkolók

Kilátogattak a Salzburg ifjúsági jégkorongcsapatának mérkőzésére.

Nem állt ki a Sopron a koronavírus miatt, 20-0-ra bukta a meccset

Index
-
  Tegnap 21:58 Kosárlabda

Ezzel kiesett a kosárlabda-Euroligából a csapat.

Ugyanazt tanulták a Kisvárda játékosai, mint Messiék

NB1
-
  Tegnap 21:58 Foci

Érdekes és fontos oktatást kaptak.

Meccs nélkül kikapott a Sopron az Euroligában, mert nem utazott el Olaszországba a koronavírus miatt

Mivel a koronavírus veszélye miatt a Sopron Basket női kosárlabdacsapata nem utazott el a Schio elleni Euroliga-mérkőzésre, az európai szövetség (FIBA) 20-0-s végeredménnyel az olasz együttesnek adta a találkozót, és a magyar bajnok a kiállásért járó egy pontot sem kapta meg.

Koronavírus: több mint 100 vendég távozhat a karantén alá vont szállodából

Öt magyar is tartózkodik, ott, elkezdték szabadon engedni a vendégeket. A tenerifei szállodában 723 szállóvendég van kedd óta karanténban koronavírus-fertőzés miatt, köztük 5 magyar is. Most közülük 130 embernek engedélyezte a Kanári-szigetek kormánya, hogy elhagyja a szállodát – írta a hvg.hu. A távozók tünetmentesek, de állapotuk…

Senki sem csinált még olyat, mint a női tripladupla-gép

Index
-
  Tegnap 21:37 Kosárlabda

Sabrina Ionescu a férfiakat is előzve lett az egyetemi kosárlabda első játékosa 2000 ponttal, 1000 lepattanóval és 1000 assziszttal. A rekordot egykori mentora, Kobe Bryant búcsúztatója után pár órával érte el. A legnagyobb sztárok csodálják a játékát, bár kritikát is kap, amiért direkt hibákkal javítja saját statisztikáit.

Több, mint félszáz millió forint értékű orgazdaság miatt vádemelés

Az Esztergomi Járási Ügyészség a különösen nagy értékre, jövedéki adózás alól elvont termékre elkövetett orgazdaság bűntette miatt folyamatban lévő ügyben egyezséget kötött a letartóztatásban lévő elkövetővel, erre figyelemmel a benyújtott vádiratban kettő év börtönbüntetésre és három év kiutasításra elítélésre tett indítványt.A letartóztatás hossz

Több mint 2020 önkéntes szereplő jelentkezett a Passió 2020 című produkcióra

Több mint 2020 önkéntes szereplő jelentkezett a Passió 2020 című produkcióra, Európa legnagyobb passiójátékára – közölték a szervezők csütörtökön az Mti-vel.

Több mint egymilliárd wifi-eszközről derült ki, hogy lehallgatható

Elég komoly biztonsági rést fedeztek fel, de szerencsére kellő óvatossággal elkerülhető a baj.

Füleken nap mint nap harcolnak az illegális szemétlerakatok ellen

ma7.sk
-
  Tegnap 20:21 Határtalan

Régóta visszatérő problémát jelent Füleken az illegálisan elhelyezett hulladék, melyet az önkormányzatnak a törvényből kifolyólag el kell távolítania. A Közhasznú Szolgáltatások dolgozói nap mint nap találkoznak a jelenséggel, s bár rendszeresen felszámolják a szemétkupacokat, szinte hetente újabbak keletkeznek.

A Bernabeu „ijesztő” hely a Real Madrid számára

A Real Madrid a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában egyszer nyert hazai pályán, s összesen hat gólt kapott saját stadionjában.