Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Rusvai Miklós virológus szerint még 2-3 járványhullámra kell számítani

Rusvai Miklós szerint a jövő év végéig, de legkésőbb 2023 végéig véget ér a koronavírus-járvány, ugyanis addigra immunizálódik át a hazai lakosság.

Közúton teszteli ezeket a fogyasztáscsökkentő megoldásokat a Volvo Trucks

17,5 centivel megnyújtották az orrpanelt, hogy csökkentsék a légellenállást.

Megszűnt a forgalomkorlátozás Dunaújváros belterületén

Megszűnt a forgalomkorlátozás Dunaújváros belterületén Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 09. 20., h - 04:00 A rendőrök befejezték a baleset helyszínelését.

Ismerd meg a Menedzserszövetség futócsapatát - Borbély Zoltán

A Menedzserek Országos Szövetsége új hagyományt teremtve, saját futócsapatával vesz részt az Ultrabalatonon. Ráadásul egy igazán nemes cél által vezérelve, mivel minden csapattag egy általa választott alapítványt támogat a versenyen való részvételével.

A restaurálás után megnyílt Dzsószer fáraó sírja

Másfél évtizedig tartó restaurálás után újra megnyitották a látogatók előtt Szakkarában a lépcsős piramisáról híres Dzsószer fáraó úgynevezett Déli sírját.

Notre-Dame: megkezdődnek a tényleges helyreállítási munkálatok

“A párizsi Notre-Dame-székesegyházban a szerkezeti biztosítási munkálatok –, amelyek a tűzvész másnapján, 2019. április 16-án kezdődtek –, a megjelölt határidőre

Survivor: Zsófi megosztott valamit, de csak erősebb idegzetűek nézzék!

Liner
-
 Ma 03:11Bulvár

Azok, akik nem bírják a vért és a sebek látványát, semmiképpen nyissák meg a cikket, mert nem a legszebb látvány.

Bíróságra megy Korda György és Balázs Klári: ezt már nem bírják tovább

Két éve működik egy csoport, melynek tagjai videóra rögzítik az énekes házaspár majd minden koncertjét, a felvételeket pedig pénzért árulják. A Klárikáék szerint szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni.

Merénylet Budapesten: Pablo Escobar nálunk akarta megöletni az ellenfelét – Egy magyar exnyomozó vallomásai

Eddig nem ismert, hihetetlen gyilkossági kísérletről számolt be lapunknak egy exnyomozó, Kátai Elek, aki korábban is osztott meg már lapunkkal érdekes régi bűnügyet. Nem más akarta eltenni láb alól több mint harmincévvel ezelőtt Kolumbia magyarországi nagykövetét, mint a hírhedt drogbáró.

Kettészakadt egy autó Dunaújvárosban, két ember meghalt

Halálos baleset történt vasárnap este fél 11 körül Dunaújvárosban, a Papírgyári úton. A rendőrség elsődleges információi szerint egy személygépkocsi oszlopnak csapódott, majd kettészakadt. A balesetben ketten meghaltak – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tájékoztatás szerint a balesetben további három ember…

Vulkánkitörés a turistaparadicsomban: „Megemelkedett a föld 15 centit” – mondták a Budakesziről a Kanári-szigetekre …

A magyarok által is kedvelt nyaralóhelyen, a Kanári-szigeteken, La Palma szigetén kitört a Cumbre Vieja tűzhányó. El Pasóbol, a sziget déli részén hatalmas robbanást jelentettek, a sziget fölött pedig óriási hamufelhő tornyosul. A BudaPestkörnyéke.hu elérte a Kanári-szigeteken élő Konczlik Lillát, a TV2 korábbi szerkesztőjét. A vulkán…

Ma reggel folytatódik az ellenzéki előválasztás, meghosszabbítják az első fordulót

Nem kell rohanni, mindenki sorra fog kerülni. Hétfő reggel 7 órától lehet majd újra szavazni az ellenzéki előválasztáson. Mint ismert, az informatikai rendszert külső támadás érte, és szombat délelőtt összeomlott. Az Országos Előválasztási Bizottság közleménye szerint két nappal meghosszabbítják az első fordulót, így szeptember 27-én és 28-án…

Ámor És Alattvalói Monteverdi: Poppea megkoronázása

Revizor
-
 Ma 00:00Színpad

A Fischer Iván Operatársulat és a Budapesti Fesztiválzenekar idei operaprodukciója Monteverdi Poppea megkoronázása című operája, amely a Müpá-ban rendezett három előadás után a megszokott módon Genfben és a vicenzai Teatro Olimpicóban is színre kerül majd az ősz folyamán. Magam a harmadik pesti előadáson voltam jelen. Malina…

Oszlopnak csapódott, majd kettészakadt egy autó Dunaújvárosban – két ember meghalt

Egy személygépkocsi oszlopnak csapódott, majd kettészakadt vasárnap késő este Dunaújvárosban, a Papírgyári úton, a balesetben ketten meghaltak – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A tájékoztatás szerint a balesetben további három ember megsérült.

Szeptember 20. Az európai kultúra napja, A gyermekek világnapja és Biztosítási világnap

Klubrádió
-
 Tegnap 23:14Vélemény

Ma van Az európai kultúra napja, A gyermekek világnapja és a Biztosítási világnap.