Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 230 hír

Elstartolt az Uniqa újgenerációs biztosítása

Biztosítási Szemle
-
  18.09.17 10:00 Gazdaság 

Közép-Európa egyik vezető biztosítójának hazai inkubátor programjaként indult a CHERRISK, amely egy sikeres hazai pilot időszakot követően a nemzetközi biztosítási szektort is átalakíthatja. Az UNIQA Biztosító legújabb, új generációs biztosítási modellje elsősorban az Y és Z generációs fiatalokat, illetve az innovatív megoldásokra nyitott X generác

Az Uniqa új biztosítási modellt vezet be Magyarországon

Biztosító Magazin
-
  18.09.15 23:33 Gazdaság 

Új biztosítási modellt indít Magyarországon az Uniqa, a projekt költségvetése eddig mintegy 4 millió euróra tehető, a biztosító társaság azt tervezi, ha sikeres lesz a modell, a nemzetközi biztosítási piacra is bevezetik.

Új biztosítási modellt vezet be az Uniqa

ProfitLine
-
  18.09.14 16:30 Gazdaság  2 hír a témában

Új biztosítási modellt indít Magyarországon az Uniqa, a projekt költségvetése eddig mintegy 4 millió euróra tehető, a biztosító társaság azt tervezi, ha sikeres lesz a modell, a nemzetközi biztosítási piacra is bevezetik.

Magyar fejlesztéssel forgatja fel a biztosítási iparágat UNIQA

Piac és Profit
-
  18.09.14 14:28 Gazdaság  Generáció

Az UNIQA Biztosító új generációs biztosítási modellje, a CHERRISK elsősorban az Y és Z generációs fiatalokat, illetve az innovatív megoldásokra nyitott X generáció tagjait célozza meg. A CHERRISK szakít az eddigi hozzáállással, hogy a biztosítás csak akkor fontos, ha már megtörtént a baj.

Magyar blockchain fejlesztéssel azonnal fizet a biztosító

FinTechRadar
-
  18.09.14 11:21 Gazdaság 

Valószínűleg mindenki várt már végtelennek tűnő ideig a biztosítás kifizetésére. Ennek vége lehet.

A nyaraló biztosítása drágább, de csak így jár a kártérítés

Az Üzlet
-
  18.09.14 05:33 Gazdaság 

Ha a kárvizsgálat során bebizonyosodik, hogy a biztosított lakóház valójában nyaraló, akkor a biztosító jogszerűen visszatarthatja akár a teljes kártérítés összegét is.

Közel ezermilliárd forint volt tavaly a biztosítók díjbevétele

Növekedés
-
  18.09.14 03:32 Gazdaság  Anglia

A magyar biztosítási szakma 2017-es díjbevétele az összesített mérlegadatok alapján csupán alig több, mint tízmilliárd forinttal maradt el az ezermilliárdtól – derül ki a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) most megjelentetett és a szövetség honlapjára is

Történelmi csúcson a biztosítók díjbevétele

Azenpenzem
-
  18.09.13 09:03 Gazdaság  Anglia

Tavaly majdnem ezermilliárd forint volt a magyar biztosítási szakma díjbevétele – derül ki a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) most megjelentetett és a szövetség honlapjára is feltett, magyar és angol nyelvű évkönyvéből. Ez történelmi adat, több mint ötvenmilliárddal sikerült meghaladni az éppen tíz évvel korábbi csúcsot.

Közel ezermilliárd forint volt tavaly a biztosítók díjbevétele

Biztosítási Szemle
-
  18.09.13 09:01 Gazdaság  Anglia

A magyar biztosítási szakma 2017-es díjbevétele az összesített mérlegadatok alapján csupán alig több, mint tízmilliárd forinttal maradt el az ezermilliárdtól - derül ki a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) most megjelentetett és a szövetség honlapjára is feltett, magyar és angol nyelvű évkönyvéből.

Mabisz évkönyv: Közel ezermilliárd forint volt tavaly a biztosítók díjbevétele

Biztosító Magazin
-
  18.09.13 08:48 Gazdaság  Anglia

A magyar biztosítási szakma 2017-es díjbevétele az összesített mérlegadatok alapján csupán alig több, mint tízmilliárd forinttal maradt el az ezermilliárdtól

Tanuló-balesetbiztosítások ára és szolgáltatásai 2018-ban

Azenpenzem
-
  18.09.07 07:30 Gazdaság 

Az ingyenes állami gyermek- és ifjúsági balesetbiztosítás mellé a biztosítók több balesetbiztosítási csomagot is ajánlanak a bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba járó gyermekeknek és diákoknak. A szolgáltatásokat – az állami biztosítással együtt - táblázatba szedtük.

Mnb: Több mint 40 milliárdos adózott eredmény a biztosítási szektorban

Biztosító Magazin
-
  18.09.06 23:03 Gazdaság  MNB

A biztosítóintézetek 2018 első fél évében 40,076 milliárd forint adózott eredményt értek el 520,2 milliárd forint díjbevétel mellett. A nyereség 24,7 százalékkal, a díjbevétel 7 százalékkal haladja meg a tavalyi első fél évit - derül ki a Magyar Nemzeti Bank honlapján szerdán közzétett adatokból.

Kevesen kötnek Magyarországon kockázati életbiztosítást

Biztosítási Szemle
-
  18.09.03 14:00 Gazdaság 

Habár a statisztikák szerint naponta 360 haláleset történik Magyarországon, mindössze 700 ezer kockázati életbiztosítást tartanak nyilván a hazai biztosítók. Ráadásul sokszor előfordul, hogy egy ember több ilyen biztosítást is köt, az adatok pedig azt tükrözik, hogy a lakosság mindössze néhány százaléka él a gondoskodás ezen formájával -…

200 ezer bolgár ügyfél maradt biztosítás nélkül a ciprusi Olympic Biztosító csődje miatt

A ciprusi központú Olympic Biztosító csődje következtében 200 ezer bulgáriai ügyfél maradt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) nélkül. A történtek miatt lemondott Ralitsa Again-Guri, a Bulgáriai Pénzügyi Felügyeleti Bizottság (FSC) illetékes vezetője - adta hírül az xxprim.com.

Bulgária és Ciprus egy biztosító csődjén vitázik

Növekedés
-
  18.08.31 01:31 Gazdaság 

Súlyos vita alakult ki két EU-tagállam, Bulgária és Ciprus között egy ciprusi biztosító társaság tevékenysége miatt. A vita lényege, hogy kinek kell rendeznie egy biztosítási követelésekkel kapcsolatos, 43,5 millió eurós számlát.