Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 171 hír

Biztosításközvetítéssel van gondja az MNB-nek

TőzsdeFórum
-
  19.05.14 13:20 Életmód

NOVIS biztosító biztosítási alapú befektetési termékeiről van szó.

Lecsapott az MNB: elkaszálták a biztosítót, mi lesz az ügyfelekkel?

Az MNB ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű NOVIS biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a QUANTIS Consulting biztosításközvetítő (többes ügynök) általi értékesítését. A felfüggesztés az összeférhetetlenséggel...

Mégsem az ügyfelek érdekeit nézte a Quantis?

Ideiglenesen megtiltotta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a Quantis Consulting biztosításközvetítőnek a szlovákiai Novis Biztosító termékeinek értékesítését. A Quantis közvetett tulajdonosa ugyanis a szlovák társaságban is tulajdonos. Az MNB vizsgálja, hogy ez miként befolyásolta a cég tevékenységét.

MNB: nem közvetítheti a Quantis Consulting a szlovákiai Novis biztosításait

Ideiglenesen felfüggesztette a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a szlovákiai székhelyű Novis biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a Quantis Consulting biztosításközvetítő általi értékesítését. A jegybank hétfői közleménye szerint a felfüggesztés az összeférhetetlenséggel és az ösztönzőkkel kapcsolatos szabályoknak való…

Összeférhetetlenség miatt járt pórul a szlovák biztosító

VG
-
  19.05.13 10:40 GazdaságSzlovákiaMNB

Az MNB ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű NOVIS biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a QUANTIS Consulting biztosításközvetítő általi értékesítését.

A Quantis Consulting nem közvetítheti a szlovákiai Novis biztosításait

Az MNB ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű NOVIS biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a QUANTIS Consulting biztosításközvetítő (többes ügynök) általi értékesítését.

Biztosítót függesztett fel az MNB

Napi
-
  19.05.13 09:45 PénzügySzlovákiaMNB

Az MNB ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű Novis biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a Quantis Consulting biztosításközvetítő (többes ügynök) általi értékesítését. A felfüggesztés az összeférhetetlenséggel és ösztönzőkkel kapcsolatos szabályoknak való dokumentált megfelelésig, de legkésőbb a…

Vizsgálja az MNB a Quantist

Portfolio
-
  19.05.13 09:33 PénzügySzlovákiaMNB

Az MNB ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű NOVIS biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a QUANTIS Consulting biztosításközvetítő (többes ügynök) általi értékesítését. A felfüggesztés az összeférhetetlenséggel...

Egy biztosításközvetítőt vizsgál az MNB

Az MNB ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű NOVIS biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a QUANTIS Consulting biztosításközvetítő (többes ügynök) általi értékesítését. A felfüggesztés az összeférhetetlenséggel és ösztönzőkkel kapcsolatos szabályoknak való dokumentált megfelelésig, de legkésőbb a…

Felfüggesztett szlovák-magyar együttműködés. Tiltás a Novisnak és a Quantisnak

A Magyar Nemzeti Bank ideiglenesen felfüggesztette a szlovákiai székhelyű Novis biztosító biztosítási alapú befektetési termékeinek a Quantis Consulting biztosításközvetítő általi értékesítését.

Mészáros biztosításával házal egy állami cég

HVG
-
  19.05.11 17:02 Gazdaság2 hír a témában

A biztosító örül, mert az elérhető ügyfélkör óriási, pénzügyi kockázat pedig nincs.

A biztosítási piac még nem fedezte fel a digitális nomádokat

Piac és Profit
-
  19.05.10 18:13 Színes

Sokat utaznak, sokat költenek, gyorsan döntenek és a piac nehezen tart velük lépést. A digitális nomádok fontos célcsoportjai lehetnének a biztosítóknak, a szolgáltatók azonban még nem figyeltek fel rájuk – ismerteti a FinTechRadar.hu. cikkét a Biztosítási Szemle.

Már a GVH-nál van a Generali-Ergo biztosítók fúziójának ügye

MFor
-
  19.05.09 19:04 Gazdaság

A tranzakció a leképeződése annak, hogy az olasz Generali április elején megállapodott a német Ergóval utóbbi teljes magyarországi és szlovákiai biztosítási portálja átvételéről.

Tesla Biztosító? Nagy fába vágja a fejszéjét Elon Musk, Warren Buffett a fejét rázza

Biztosító Magazin
-
  19.05.06 08:39 Gazdaság

Döcögni fog a Tesla, ha beszáll a biztosítási üzletbe – így kommentált a Warren Buffett – a Berkshire Hathaway tulajdonosa - Elon Musknak - Amerika Vasemberének - legújabb nagyratörő terveit.

Támogatott agrárbiztosítás: idén bővült a biztosított kártípusok köre

Idén várhatóan több mint 10 milliárd forintért kötnek támogatott mezőgazdasági biztosítást a gazdálkodók, amely után 2019-ben mintegy 5 milliárd forint díjtámogatást vehetnek igénybe, a díjtámogatási kérelmet május 15-ig érdemes benyújtani – közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) közleményében.