Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Már 62 ezer autós letöltötte az új kárbejelentő applikációt

Portfolio
-
  19.01.15 10:54 Pénzügy MABISZ KGFB

Egy hét alatt több mint 62 ezren töltötték le a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) január 8-án elindított digitális kárbejelentőjét - közölte a szervezet kedden az MTI-vel. Erről is szó lesz március 5-ei Biztosítás 2019 konferenciánkon...

Mikor fizet a biztosító, ha a hóval elzárt területen reked egy síelő?

Infostart
-
  19.01.10 18:40 Gazdaság

A megkötött konstrukciótól függ, hogy fizet-e a biztosító azoknak, akik a hóban rekedtek - nyilatkozta az InfoRádiónak a CLB Biztosítási Alkusz Kft. kommunikációs igazgatója, miközben éppen a hóval elzárt ausztriai település felé tartott, hogy a magyar turistákat tájékoztassa a lehetőségeikről.

24 órán belül rendezték az első e-kárbejelentést!

A héten debütált a Mabisz új, E-kárbejelentő applikációja, így az autósok már egy egyszerű mobil alkalmazás segítségével is intézhetik a kötelező gépjármű felelősség biztosítási (kgfb) károk bejelentését. A Groupama Biztosító külön kárrendezési folyamatot alakított ki annak érdekében, hogy az E-kárbejelentőkön keresztül érkező…

A biztosítás sem garancia arra, hogy segítséget kapnak a hóban rekedt magyarok

HVG
-
  19.01.09 17:30 Gazdaság Hétvége

Ausztriában még mindig rendkívüli nehézségeket okoz a hó, van olyan hegyi település, amely jó esetben hétvégén szabadulhat ki. Az ott rekedtek a külügytől kérnek segítséget, mert úgy látják, a biztosítók sem készültek fel.

Biztosítási szerződések milliói szűnhetnek meg a Brexit után

A brit pénzügyi felügyelet úgy döntött, hogy az EU-s pénzügyi intézményeknél lévő brit szerződések a megállapodás nélküli Brexitet követően is változás nélkül élni fognak, de új szerződéseket EU-s biztosítók március 29....

Kötelező biztosítás: elindult a digitális kárbejelentő

Adó
-
  19.01.08 15:52 Cégvilág Rendőrség KGFB

Elindult a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) új, digitális kárbejelentője, így keddtől egy esetleges baleset után az autósok már a mobiltelefonjukon is intézhetik a baleset után a kötelező gépjármű felelősség biztosítási (kgfb) károk bejelentését - mondta Pandurics Anett, a szövetség elnöke kedden Budapesten sajtóbeszélgetésén.

Új korszak jön a kgfb-nél - minden autós érintett

Napi
-
  19.01.08 11:16 Gazdaság Rendőrség KGFB

Applikáció váltja fel a "kék-sárgát": elindult az e-kárbejelentés a biztosítóknál, amely mindig kéznél lesz, rendőrt is ritkábban kell hívni. A biztosítási szektor egyébként tavaly ezer milliárd forint fölötti díjbevételt ért el - hangzott el egy szakmai eseményen.

A biztosítási kockázatokat egyedileg kell feltárni

Jogászvilág
-
  19.01.07 13:20 Gazdaság

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság megállapította, hogy a biztosító a kérelmezővel szemben, annak fogyatékossága miatt, megsértette az egyenlő bánásmód követelményét, és közvetlen hátrányos megkülönböztetésben részesítette. Eltiltotta a biztosítót a jövőbeni jogsértéstől, valamint 500 ezer forint bírság megfizetésére kötelezte.

A lakásbiztosítási verseny ösztönzésén dolgozik a jegybank

Biztosító Magazin
-
  19.01.05 17:45 Gazdaság

Ezek a biztosítások 70 százalékát 5 nagy piaci szereplő adja el, a kis és a közepes biztosítók nem elég erősek, hogy megfelelően ki tudják szolgálni a fogyasztókat - mondta Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatornán és a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában pénteken.

Óriási változás jöhet a lakásbiztosítások piacán: javában tart az előkészítés

Pénzcentrum
-
  19.01.04 15:30 Gazdaság MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) azon dolgozik, hogyan lehetne ösztönözni a versenyt a lakásbiztosítások piacán, mivel ezen biztosítások 70 százalékát 5 nagy piaci szereplő adja el, a kis és a közepes biztosítók nem elég erősek, hogy megfelelően...

MNB felügyeleti szóvivője: a lakásbiztosítási verseny ösztönzésén dolgozik a jegybank

Az Üzlet
-
  19.01.04 10:37 Gazdaság MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) azon dolgozik, hogyan lehetne ösztönözni a versenyt a lakásbiztosítások piacán, mivel ezen biztosítások 70 százalékát 5 nagy piaci szereplő adja el, a kis és a közepes biztosítók nem elég erősek, hogy megfelelően ki tudják szolgálni a fogyasztókat - mondta Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője.

Ezen dolgoznak most Matolcsyék - Ön is érintett!

Napi
-
  19.01.04 10:19 Gazdaság MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) azon dolgozik, hogyan lehetne ösztönözni a versenyt a lakásbiztosítások piacán, mivel ezen biztosítások 70 százalékát 5 nagy piaci szereplő adja el, a kis és a közepes biztosítók nem elég erősek, hogy megfelelően ki tudják szolgálni a fogyasztókat - mondta Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője az M1 és a Kossuth…

Unit linked biztosítás: megtartsam vagy visszaváltsam?

Kiszámoló
-
  19.01.04 09:02 Gazdaság

Úgy látszik, túl régen írtam a unit linked biztosításokról, mert folyamatosan kapom a leveleket, hogy mit csináljon valaki a meglévő biztosításával. Úgyhogy leírom, hogyan tudod eldönteni, mi a legésszerűbb döntés a biztosításoddal kapcsolatban, megtartsd vagy inkább visszaváltsd most. Első lépésként kérdezd meg a biztosítót, mennyi pénzt kapnál…

Jön a fogyasztóbarát lakásbiztosítás – Interjú Kandrács Csabával

Növekedés
-
  19.01.02 03:12 Gazdaság

A biztosítási piac idén várhatóan rekordösszegű, ezer milliárdos díjbevételt könyvelhet el. Ez történelmi pillanat, de kevésbé pozitív, hogy ennek a fele csupán négy biztosító teljesítményének köszönhető. Nagyobb verseny kell – nyilatkozta lapunknak az MNB pénzügyi szervezetekért felelős ügyvezető igazgatója.

Autósok milliói kapnak új lehetőséget - csak ne legyen rá szükség

Jövőre mobil applikáción keresztül is bejelenthetőek lesznek az autós balesetek. A mindennapokban “kék-sárgának” nevezett baleseti bejelentő mobilos verziója egyszerűbbé, pontosabbá teszi egy-egy baleset adminisztrációját - közölte a K&H Biztosító. A társaság több mint 1 millió kötelező és casco biztosítást kezel.