Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 299 hír

Heti legjobbak: az éllovas 51 éves középpályása irányít

Heol
-
  Ma 21:00 Sport

A Csuka, Barbócz, Suha trió alkotja a támadósort.

Boeing 737 Max - lezuhant kettő, de visszatérhet a modell?

ProfitLine
-
  Ma 21:00 Gazdaság

4,5%-kal emelkedtek tegnap a Boeing részvényei, azt követően, hogy újabb részletek láttak napvilágot arról, hogy pontosan hogyan is kerülhet vissza a forgalomba a 737-es Max repülőgép típus, ami korábban két halálos szerencsétlenséget is okozott.

Multiplayer játékot fejleszt a Naughty Dog?

GameStar
-
  Ma 20:20 Gaming

Legalábbis erre enged következtetni egy álláshirdetés.

Magyarország oroszlánrészt vállal az EU biztonsági és védelmi képességeinek fejlesztésében

Magyarország határozottan támogatja azokat az intézkedéseket, amelyek célja megerősíteni az Európai Unió cselekvőképességét a biztonság- és védelempolitika területén – jelentette ki kedden Benkő Tibor honvédelmi miniszter.

Itt a Facebook Pay: pénzt küldhet ismerőseinek a Messengeren, de fizethet is vele

HVG
-
  Ma 20:03 Infotech

A legnagyobb technológiai vállalatok újításának tervei mostanság rendre hetekkel korábban kiszivárognak. Ennek fényében meglepő, hogy a Facebook kedden váratlanul egy új szolgáltatását jelentette be. A Facebook Pay fizetési rendszer webes vásárlásnál is használható, de arra is alkalmas, hogy pénzt küldjünk egy messengeres ismerősnek.

Felhívás – EYE2020 Report főszerkesztő és EYE2020 multimedia főszerkesztő

Debreceni Nap
-
  Ma 19:11 Belföld

Az Európai Parlament Ifjúsági Tájékoztatási Osztálya időszakos megbízással főszerkesztőket keres, akik az EYE Team munkáját fogják segíteni az EYE2020 jelentés elkészítésében. A határozott idejű szerződést két fő részére hirdetik. Főszerkesztő a jelentések elkészítéséhez Főszerkesztő a multimédia anyagok elkészítéséhez A…

Benkő: Magyarország támogatja az Eu biztonsági és védelmi képességeinek erősítését

A fejlesztéseknek ezzel ellenkezőleg az észak-atlanti katonai szövetséget is erősíteniük kell – fejtette ki a honvédelmi miniszter Brüsszelben.

Benkő Tibor: Magyarország támogatja az EU biztonsági és védelmi képességeinek erősítését

Nem a NATO rovására kell a védelmi képességeket fokozni, a fejlesztéseknek ezzel ellenkezőleg az észak-atlanti katonai szövetséget is erősíteniük kell – mondta a tárcavezető.

Benkő Tibor: Magyarország támogatja az Eu biztonsági és védelmi képességeinek erősítését

Nem a Nato rovására kell a védelmi képességeket fokozni, a fejlesztéseknek ezzel ellenkezőleg az észak-atlanti katonai szövetséget is erősíteniük kell - mondta a tárcavezető.

Lezsák Sándor könyvet küldött Orbán Viktornak

Megrázó jelentés arról, hogy komolyan kell venni a migráció kérdését - tette hozzá az Országgyűlés alelnöke.

Figyelmeztetést adott ki a Tesco, ez minden vásárlót érint

Ripost
-
  Ma 17:23 Belföld

Az áruház nevében próbálnak adatokat kicsalni a vásárlóktól.

Biztonsági intézkedés Bonyhádon

Police
-
  Ma 17:14 Baleset-bűnügy

Biztonsági intézkedés Bonyhádon Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 12., k - 17:14 Egy idős férfinak segítettek a bonyhádi rendőrök.

Újabb komoly küldetés, erre készül a magyar szuperúszó

Ripost
-
  Ma 16:40 Sport

A hét csatorna, illetve szoros átúszásából álló Ocean's Seven sorozat teljesítése után június 17. és 22. között Manhattan körbeúszására vállalkozik Mányoki Attila.

19-en sérültek meg múlt héten Baranyában, egyikük meghalt

Pécsi Újság
-
  Ma 16:31 Megyei

Baranya megye közútjain a múlt héten 61 közlekedési baleset történt, amelyből 14 személyi sérüléssel járt, 47 pedig anyagi kárral végződött. A személyi sérüléses balesetek során összesen tizenkilencen sérültek meg, tizenketten könnyebben, hatan súlyosan, egy kerékpáros a kórházba szállítását követően életét vesztette.    A balesetek közül…

Nagy razzia volt a hétvégén a tolnai utakon, 57-en nem kapcsolták be a biztonsági övet

Komplex ellenőrzést tartott a rendőrség Tolna megye útjain a hétvégén, a zsaruk 75 jogsértést tártak fel, és 57 esetben intézkedtek a biztonsági öv használatának hiánya miatt. A hatóság szerint a közeljövőben is lehet ilyen ellenőrzésekre számítani a megyében.