Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 337 hír

Kalandosan kezdődött Ferenc új élete: elcserélt személyivel engedtek szabadon egy rabot a tiszalöki börtönből – Ez tö…

Blikk
-
  Ma 03:30 Belföld

Egy apró hiba miatt kalandosan kezdődött Sz. Ferenc új élete a börtönévek után.

Év végi nyitvatartás a Városházán

A kerületi polgármesteri hivatal december 20. és  január 3. között igazgatási szünet miatt zárva tart.Az igazgatási szünetet követő első ügyfélfogadási nap: 2020. január 6., hétfő.

Nem engedné az Európai Bizottság, hogy megbénuljon a WTO

Az Európai Bizottság intézkedéseket javasol arra, hogy az unió a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) többoldalú vitarendezési rendszerének megbénulása ellenére is megvédhesse kereskedelmi érdekeit, egyben létrehozta a kereskedelmi jogérvényesítési főtisztviselő posztját - közölte a bizottság csütörtökön.

Von der Leyen: az Európai Bizottság 100 milliárd euróval segíti az EU gazdaságainak környezetbarátabbá válását

Az Európai Bizottság 100 milliárd euró értékű beruházást kíván mozgósítani, hogy segítse az unió gazdaságainak környezetbarátabbá válását az éghajlatváltozás elleni fellépésének jegyében - mondta Ursula von der Leyen, a bizottság elnöke szerdán Brüsszelben.

Senki nem érti, hogy került oda: csak vakarták a fejüket a tűzoltók, amikor meglátták, mi történt Vácon

Furcsa látvány fogadta a helyi hivatásos tűzoltókat Vácon, ahol a Dunába csúszott egy autó a Verőcei utca közelében.

Kiállt az Európai Bizottság vizeink megóvása mellett

Ecolounge
-
  Tegnap 19:48 Állatvilág

Fontos mérföldkőhöz érkeztünk édesvizeink megóvása terén. Az Európai Bizottság értékelése szerint nem szükséges a Víz Keretirányelv felülvizsgálata - éppen ellenkezőleg, meg kell őrizni ezt a rendkívül ambiciózus szabályozást, melynek célja, hogy vizeink jó állapotba kerüljenek.

Mi történt a Tatuinon a Birodalom bukása után? És Boba Fett páncéljával?

Ziro
-
  Tegnap 19:00 Kultúra

Olyan, mintha valaki rendet teremtett volna a kaotikus, alvilági sivatagbolygón. Mi is történt a Tatuinon Jabba halála után?

Videó: ez történt a testületi ülésen

Csütörtökön, december 12-én tartotta a terézvárosi képviselő-testület rendes ülését. Az ülésen többek között szigorították a szálláskiadáshoz kapcsolódó adófizetést, az eddigi 1,2 - 1,5 millió forintról 2,8 – 5,6 millió forintra emelték az adó összegét. Ez az üzleteket, szállodákat és az Airbnb-zőket is érinti. A teljes videót itt tudjátok megnézni

Zárt ülésen egészítették ki a gödöllői önkormányzat állandó bizottságait

Gödöllői Hírek
-
  Tegnap 18:11 Megyei

Összesen 11 külsős tagnak jutott hely. Minden egység kilenc főből áll, a Fidesz-KDNP-s képviselők nem vállaltak tisztséget

Sokkoló és horrorisztikus történet egy magyar kisfaluban – ilyen büncselekmény rég történt Magyarországon

A kiskörei társaság ellen eljárás indult. A Hevesi Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrsére érkezett bejelentés 2019. április 9-én, miszerint egy felnőtt férfi Kisköre egyik utcájában az árokban ülve segítségért kiabált. A rajta lévő sérülések miatt kórházi ellátásra szállították, közben kiderült, hogy a férfit eltűnése miatt körözi a rendőrség. A t

Hölvényi: Vallási béke nélkül nincs bizottság Európában

HírTV
-
  Tegnap 17:30 Vélemény

A 2 nagy vallás képviselői által aláírt, történelmi jelentőségű dokumentumról tárgyaltak az Európai Néppárt képviselői Waterlooban.