Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 139 hír

Pesti Hírlap Élő: itt nézheti vissza Bod Péter Ákossal készült interjúnkat

Pesti Hírlap
-
  Tegnap 19:02 Vélemény

Ha követi a közéleti eseményeket, de nem minden tiszta, vagy részletesebben meg szeretné ismerni, mi áll egy-egy politikai-gazdasági döntés hátterében, nézze vissza a Pesti Hírlap Élő első adását, amelyben Bod Péter Ákos közgazdásszal beszélgettünk. További élő műsorainkat kövessék rendszeresen Facebook-oldalunkon!    

Lufiszobrot hajtogatott az egészségügyisek tiszteletére a kisharsányi vak lufis

PécsiStop
-
  Tegnap 17:01 Megyei

Közel 90 lufiból, mintegy hét óra alatt hajtogatott "egészségügyist" Lakatos Norbert, a kisharsányi vak lufis, köszönetképpen a dolgozók nem mindennapi helytállásáért.

„Fel a szívekkel! Együtt könnyebb lesz!” – születésnapi interjú Kovács Ákossal

Mandiner
-
  Tegnap 16:37 Kultúra

„Most mindannyian böjtölünk, akár akarjuk, akár nem. Remélhetőleg valami értelme is lesz ennek az időszaknak: esélyt kapunk belátni tévedéseinket, kiköszörülni pár csorbát. Új utakra indulhatunk a kényszerű csöndben” – mondja Kovács Ákos Kossuth-díjas énekes. A ma 52. születésnapját ünneplő előadóművész a rendkívüli időszak adta…

Takács Kincső: Rossz volt az olimpiával kapcsolatos bizonytalanság

Origo
-
  Tegnap 16:11 Sport

A kenus folytatja a felkészülést, de nem tudja, mi vár rá az év hátralévő részében.

Járvány idején is ép testben ép lélek: interjú Lengyel Ákossal

ma7.sk
-
  Tegnap 14:30 Határtalan

Lengyel Ákos a dunaszerdahelyi Cornisland Crossgym edzőterem vezetője. Fiatal vállalkozóként tevékenykedik, ami azt is jelenti, hogy a jelenlegi helyzetben kénytelen volt B-tervhez folyamodni, ugyanis őt is (mint mindenki mást) érinti a koronavírussal kapcsolatban kihirdetett válsághelyzet.  

Takács Kincső: készülünk, mert nem tudjuk, mi vár ránk az év hátralévő részében

A kenus Devecseriné Takács Kincső és párostársa, Balla Virág folytatja a felkészülést a győri vízitelepen, bár még nem tudják, hogyan alakul számukra az év hátralévő része.

Megtalálhatták a koronavírus sebezhető pontját: ez lehet majd a vakcina alapja

Noizz
-
  Tegnap 13:51 Külföld

Kutatók a koronavírushoz nagyon hasonló, 2000-es évek eleji SARS vírus ellenanyagának a koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták, az eredmények biztatóak.

Így telnek az Alba Fehérvár játékosainak mindennapjai – Takács Milán

Feol
-
  Tegnap 13:47 Sport

A fehérvári kosárlabdázók számára is véget ért a bajnokság, így teljesen megváltozott a mindennapjaik ritmusa. Természetesen igyekeznek a sok időt fordítani az edzésre, és a lehetőségekhez képest fejleszteni magukat.

Kajak-kenu: Nem tudjuk, mi vár még ránk, ezért ugyanúgy készülünk – Takács Kincső

A kenus Devecseriné Takács Kincső és páros társa, Balla Virág folytatja a felkészülést a győri vízitelepen, bár még nem tudják, hogyan alakul számukra az év hátralévő része.

Többféle koronavírust is izoláltak Magyarországon: már kísérletezik a vakcinát

Újabb koronavírusokat izoláltak a Nemzeti Népegészségügyi Központ laboratóriumában, ez alapján úgy tűnik, hogy több helyről érkezhetett a kórokozó Magyarországra - mondta Kis Zoltán, a központ laborvezetője hétfő reggel a Kossuth...

Koronavírus-járvány: kutatják, valóban véd-e a tüdőbaj elleni vakcina

Klinikai vizsgálatokat folytatnak számos országban, valóban véd-e a koronavírus fertőzés súlyos következményeitől a BCG-oltás. A kérdés azért merült fel, mert azokban az országokban a legsúlyosabb a járvány, ahol a gyerekek nem kapnak vakcinát tüdőbaj ellen. Magyarországon az oltást szinte mindenki megkapta!

Menczer Tamás: Egy liberális újságíró és egy liberális politikus elképzelt interjúja napjainkban

Mandiner
-
  Tegnap 07:52 Vélemény

„Ön szerint mi a veszélyesebb Európára: a koronavírus vagy a magyar kormány intézkedései?”

A koronavírus elleni vakcináról is beszélt Donald Trump

Az amerikai elnök szerint New Yorkban a halálozás csökkenő tendenciája "jó jel lehet".

Csőben van a Netpincér új dobása - interjú Patai Zoltán cégvezetővel

Napi
-
  Tegnap 07:06 Belföld

Az eleve tempós növekedést még jobban felpörgette a járványhelyzet az online ételkiszállítás piacán - mondta a Bukszának adott interjúban Patai Zoltán, a NetPincér első embere. Beszélt a terjeszkedésről, a létszámbővítésről, a fizetésekről, a magyar leánycég szabadságáról. Ahogy arról is, hogy a Balatont is ellepik-e a netpincéres futárok,…

„Az építészet legtöbbször az, hogy te mit gondolsz a világról” – Interjú az AU Műhely építészeivel

Építészfórum
-
  Tegnap 06:02 Cégvilág

<p>Egy elrontott zsaluzat is érték? Mitől lesz valami szép? Egyáltalán, az építészetben hogyan élhető meg a szabadság? Ghyczy Dénes Emillel és Szederkényi Lukáccsal (AU Műhely) beszélgettünk építészetről, ízlésről, a mérték megtalálásáról.</p>