Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 53 hír

A kormánynak nem, Iványi egyházának fizetni kell!

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség egyes intézményeire összesen 246 131 000 forint (ebből 90 000 000 forint késedelmi díj) büntetést szabott ki a NAV.  

Iványi Gábor: E tragédia erkölcsi ódiuma a miniszterelnöké

Az adóhatóság 246 milliós köztartozást kér számon Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségen, de szerintük az állam sokkal többel tartozik nekik.

Jogvédelmet kérnek a Kúriától Iványi Gáborék

A NAV bírságolt, de Iványiék szerint az állam az, aki nem fizet.

Iványi: Az őrület csúcsán trónol Orbán

24.hu
-
 Ma 15:18Belföld

Kapcás, telefonos villáminterjú az egyházvezetővel.

Stagnál a koronavírus szennyvízben mért koncentrációja Fehérváron

A korábbi hetek emelkedő tendenciája megtorpant a szennyvíz koronavírus eredmények országos átlagában. A vírusvariánsok kimutatására irányuló kísérletek igazolták a brit mutáns jelenlétét a szennyvízmintákban. Székesfehérváron stagnál a múlt hétre emelkedett koronavírus-koncentráció.

Aki tud, segítsen Iványi Gáboréknak! Megmutatunk egy lehetőséget

„Szégyenteljes és mélységesen felháborító az az igazságtalan és embertelen bánásmód, amit Iványi Gáborékkal szemben tanúsítanak. Ideje szembenéznünk a ténnyel, hogy az emberséges jogállam hiánya igenis a hétköznapok szintjén okoz emberi tragédiákat" – idézi Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselő véleményét a…

Varju László is kiáll Iványi Gáborék mellett: mindnyájunknak így kell tenni!

A DK alelnöke minden esetben szót emel azokért, akik a hatalom útjában álltak, állnak!  

Azonnali jogvédelmet kérnek Iványi Gáborék

Azután, hogy az Iványi Gábor által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) intézményeinek adófolyószámláját mintegy 250 millió forintos összeggel megterhelte a NAV, a MET felülvizsgálati kérelemmel fordult a Kúriához, és azonnali jogvédelmet kértek. A szervezet számításai szerint évi másfél milliárd forinttól estek el a…

Iványi Gáborék azonnali jogvédelmet kérnek

444.hu
-
 Ma 08:31Színes

Úgy számolnak, évi másfél milliárd forinttól estek el a kormány jogsértőnek tartott magatartása miatt.

Iványi védelmére kelt Alföldi

Mandiner
-
 Ma 08:10Belföld

Ha keresztényüldözés van, arra a válasz a melegek üldözése? – teszi fel a kérdést a művész.

Iványi Gáborék azonnali jogvédelmet kérnek

Felülvizsgálati kérelemmel fordulnak a Kúriához.

Orbán ökle: Rárepült a NAV Iványi Gábor egyházára

Számtalan esetben akarták már elgáncsolni a mindenkinek segítő egyházfőt és főiskolai rektort. Most jönne a kegyelemdöfés.

Veled is megtörténhet, ami Iványi Gáborék egyházával történt

Közel negyedmilliárd forintot emelt le a NAV a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) számlájáról. Iványi Gábor egyházát a bérek utáni járulékok elmaradása miatt büntette és lehetetlenítette el az adóhivatal. A MET nem hanyagságból maradt adós a szociális munkát végző alkalmazottak bérjárulékainak fizetésével, hanem azért, mert a…

NB I: Fehérváron várják, Ausztriában marasztalnák Szabicsot

Mennyi? Harminc! Szabics Imre kereken harminc meccsen ült Ausztria válogatottjának kispadján Franco Foda szövetségi kapitány segítőjeként. Előfordulhat azonban, hogy a harmincegyedik közös mérkőzés már elmarad: megtörténhet, hogy a magyar edző, ha fájó szívvel is, de rövidesen búcsút int Ausztriának.

Azonnali jogvédelmet kérnek Iványi Gáborék

Tucatjával indítottak már pereket az állammal szemben, most a Kúriához fordulnak. Számításuk szerint évi másfél milliárd forinttól estek el a kormány jogsértőnek tartott magatartása miatt.