Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Valaki egy forinttal támogatta Márki-Zay kampányát

Hódpress
-
  Ma 22:40 Megyei

Azzal a szöveggel, hogy abból buktassa meg a kormányt.

Oroszország kemény döntést hozott nem engedi be a kínai állampolgárokat

Úgy tűnik nagyobb baj van a koronavírussal mint azt eddig gondoltuk. Oroszország ugyanis csütörtöktől ideiglenesen felfüggeszti a kínai állampolgárok beutazását – közölte a védekezésért felelős miniszterelnök-helyettes, Tatyjana Golikova hivatala a sajtóval. A fertőzés terjedésének megállításáért felelős operatív törzs ülése nyomán kiadott…

A Hegedűs a háztetőn című musicalt mutatja be a kolozsvári magyar színház

A Hegedűs a háztetőn című musical bemutatóját tartja pénteken a Kolozsvári Állami Magyar Színház – közölte a teátrum kedden, miután sajtótájékoztatót tartottak a premierről.

Nem várt helyről kapott anyagi támogatást Márki-Zay Péter

Magyar Hang
-
  Ma 21:51 Belföld

Hódmezővásárhely polgármestere a Facebook oldalán tette közzé, hogy egy minden bizonnyal kormánypárti támogatótól is érkezett a tavalyi kampányára támogatás, nem is akármekkora összegben.

A Mazsihisz is támogatja a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezést

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) is támogatja a Székely Nemzeti Tanács (Sznt) európai polgári kezdeményezését és arra biztatja híveit, hogy aláírásukkal támogassák azt.

Aljas, sportszerűtlen: kifakadt a focistára a magyar klubvezér

Ripost
-
  Ma 21:45 Sport

Mindenkit átvert a brazil légiós. Megértőek voltak vele Kisvárdán, de visszaélt a jóindulattal.

Koronavírus: üzenetet küldtek a karanténba került magyarok

A Fókusznak nyilatkoztak a magyarok a karanténból. Február elsejétől egészen tizennegyedikéig mindketten az MS Westerdam hajón tartózkodtak a jelenleg karanténban lévő magyarok, amelynek a fogadását több kikötő is elutasította a koronavírus gyanúja miatt. A hajót végül Kambodzsa fogadta be egy kikötőjébe. Az MTI értesülései szerint…

Oroszország felfüggeszti a kínai állampolgárok beutazását

Oroszország csütörtöktől ideiglenesen felfüggeszti a kínai állampolgárok beutazását - írja az MTI a védekezésért felelős miniszterelnök-helyettes, Tatyjana Golikova közlése nyomán.

Energiajogász a magyar kormány klímavédelmi akciótervéről

Gondola
-
  Ma 21:33 Belföld

A kormányfő szerint Magyarországnak a klímavédelem területén nemcsak sopánkodnia, hanem cselekednie is kell.

Bejárta a világot a '87-es magyar fotó a cipekedő anyáról

Nosalty
-
  Ma 21:30 Színes

Hát, ennyire szívmelengető, nosztalgikus és egyben kreatív fotót is ritkán látunk a 80-as évek Budapestjéről. Ráadásul a szereplők is leleplezték magukat!

Nagyot mennek a magyarok: sokadik éve vagyunk tagja ennek az elitklubnak

Magyarország harmadik éve tagja annak a 35 országot számláló elitklubnak, amely éves szinten 100 milliárd eurót meghaladó exportra képes - jelentette ki Szijjártó Péter kedden Taskentben, az üzbég-magyar üzleti fórum megnyitóján. Külpolitikánkban...

A Mazsihisz is támogatja az SZNT kezdeményezését

hirado.hu
-
  Ma 21:24 Belföld

Támogatják a kisebbségek minél erősebb önrendelkezését.

Üzentek a koronavírus miatt karanténba kerülő magyarok

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta, hazatérésük után újra karanténba került két magyar állampolgár. Február elsejétől egészen tizennegyedikéig mindketten az MS Westerdam hajón tartózkodtak, amelynek a fogadását több kikötő is elutasította a koronavírus gyanúja miatt. A hajót végül Kambodzsa fogadta be egy kikötőjébe.

Pénzt kér Magyarország a zöld átállás finanszírozására

Igazságos részesedést szeretne Magyarország az európai zöld megállapodáshoz kapcsolódó, a méltányos átállást támogató alapból - mondta Kaderják Péter az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára az MTI-nek.

A magyarok szerint az EU előtt álló legjelentősebb kihívás a migráció

A lakosság kétharmada támogatná egy közös európai menekültügyi rendszer létrehozását.