Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Forgács István fiatalok

Minden kétség eloszlatható: akiknek fontos a társadalmi felzárkózás érdekében a mihamarabbi elhelyezkedés, az tanuljon szakmát!

Szent Margit napját ünnepelték a Liszt Iskolában

Árpád-házi Szent Margit napját ünnepelték a vásárhelyi Domonkos Nővérek Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskolájában. Mázás Orsolya Marianna nővér, hitéleti igazgatóhelyettes a Rádió7-nek elmondta, hogy az iskola aulájában a gyerekek alkotásaiból kiállítást készítettek, illetve az emelt szintű ének-zenei oktatás keretében…

Dévényi István: Orbán Viktor Orbán Viktor ellen

Íme, az ember, aki saját maga ellen vív szabadságharcot.

Hollik István: Gyurcsány felesége elszólta magát

A Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán videóban beszél Gyurcsányék válságkezeléséről.

Mi lesz a történelmi épületekkel?

Egy-egy épület nem csak művészettörténeti értéket képviselhet, fontos események helyszíneként vagy a város, környék életében hosszú időn át betöltött szerepe okán is fontosak lehetnek. Az RTL Házon kívül című műsora két ilyen emblematikus épület sorsát dolgozza fel. Egy hetedik kerületi épület egészen elképesztő a története: 1836-ban itt…

Csőtörés miatt bokáig áll a víz az Arany János iskola környékén

SzegedMa
-
 Ma 13:09Belföld

A javítási munkák ideje alatt az ivóvíz-szolgáltatás az érintett területen szünetel.

Leromlott, helyi védettséget élvező épület született újjá Nyíregyházán

A város fideszes polgármestere jelentette be, hogy egy újabb leromlott, helyi védettséget élvező épület született újjá az erre vonatkozó programom részeként.

Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

Virágné Lukács Gabriella, Kétpó független polgármestere az RTL Klub Házon kívül című műsorában elmondta, a polgármesteri irodában és a tárgyalóteremben is poloskákat találtak.

Januárban már biztosan nem lesz iskola

ma7.sk
-
 Ma 11:42Karrier

Ami az oktatást illeti, jövő héten még marad minden a régiben.

Poloskát találtak Boldog István volt irodájában

Kétpó jelenlegi polgármestere szerint hivatalba lépése után nem sokkal helyezték el a lehallgató készüléket a polgármesteri hivatalban.

Poloskákat talált az új polgármester Boldog István korábbi hivatalában

Virágné Lukács Gabriella, Kétpó polgármestere az RTL Klub Házon kívül című műsorában elmondta, a polgármesteri irodában és a tárgyalóteremben is poloskákat találtak.  A térség volt országgyűlési képviselője, és Kétpó korábbi polgármestere az a Boldog István, akinek  mentelmi jogát áprilisban függesztették fel, majd az ügyészség…

Boldog István volt hivatalában poloskákat talált az új városvezetés

„Találtunk poloskát itt fent a tárgyalóteremben is, és az én irodámban is, igen” – mondta az RTL Klub Házon kívül című műsorának Virágné Lukács Gabriella, aki 2019 októbere óta tölti be a polgármesteri tisztséget Kétpón, ahol korábban Boldog István volt a polgármester, azt követően pedig a térség országgyűlési képviselője. A független…

Poloskákat talált a Boldog Istvántól örökölt hivatalban az új vezetés

Az RTL Klub Házon kívül című műsorának Virágné Lukács Gabriella, aki 2019 októbere óta polgármester Kétpón, azt mondta, a tárgyalóteremben és az irodájában is volt lehallgatókészülék.

Aki szakmát tanul, már az iskola során is pénzt keres

Cívishír
-
 Ma 11:03Megyei

Kétfajta pénzbeni támogatás is jár a szakképzésben tanulóknak, mutat rá a Debreceni Szakképzési Centrum.

Így szenvedik meg az iskolák a pedagógushiányt

24.hu
-
 Ma 11:00Belföld

Húsz éve nem volt ennyire kevés főállású pedagógus Magyarországon, mint most: egyetlen év alatt háromezerrel csökkent a tanárok száma. Pedagógusokat kérdeztünk arról, milyen hatással van a napi munkavégzésre, hogy egyre kevesebben állnak a katedra mögött.