Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Bezárták a bajmóci állatkertet, felütötte a fejét a madárinfluenza

Körkép
-
  Ma 14:57 Határtalan

A karantén miatt legalább 30 napig nem fogadhat látogatókat az állatkert

A Richards-gyár 90 évet élt, amikor végleg bezárták a kapuját Győrben - korabeli

Kisalföld
-
  Ma 07:35 Belföld

A kilencvenes évek elején, közepén zilálódott szét, vagy inkább zilálták szét a hazai könnyűipart. A textiles ágazatban a magyar gyapjúipar, úgy, ahogy volt, mindenestől eltűnt. Az „áldozatok” között volt a győri Richards, a magyar gyapjúsok éllovasa.

Mind a 70 000 mozit bezárták Kínában a koronavírus miatt

Port
-
  Tegnap 18:00 Film

A fertőzés sújtotta ázsiai országban pont most vetítik nagy sikerrel Jackie Chan új filmjét, és jön a holdújév, amikor rengeteg ember menne szabadságra, rokonlátogatóba.

Egy jelmezes futógála bevételét ajánlják fel a koraszülöttmentő alapítványnak

Tavaly május 23 óta került a forgalomba és használatba a koraszülötteket szállító mentőautó. Ez idő alatt eddig több, mint 120 koraszülöttnek tudtak segíteni. A péntek délelőtti sajtótájékoztatón elhangzott, a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt megkereste az Egészség Minden Generációnak Gyulai Sport Egyesület, hogy a február 15-ei,…

Jótékonysági jelmezes futást rendeznek a koraszülöttmentő javára

Jelmezes jótékonysági futást rendez a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány javára az Egészség Minden Generációnak Gyulai Sport Egyesület a fürdővárosi várkertben, február 15-én.

Futás a koraszülöttekért

Új gyulai kezdeményezés segíti a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját. A közelgő eseményről dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, az alapítvány elnöke beszélt egy pénteki sajtótájékoztatón.

Bezártak egy "kutyagyárat" Madridban

HVG
-
  Tegnap 09:46 Életmód

270 kiskutya nyomorgott a szaporítótelepen.

Megverte, kirabolta, bezárta élettársát egy pécsi férfi

Pécsi Járásbíróság csütörtökön egy hónapra elrendelte egy férfi letartóztatását rablás bűntettének, súlyos testi sértés bűntettének és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt.  A bíróság közlése szerint egy férfi pécsi házának felső részét bérli a sértett nő, aki 2016. október 23-ig élettársi kapcsolatban élt a…

Kirabolta, majd bezárta volt élettársát egy pécsi férfi

A Pécsi Járásbíróság január 23-án egy hónapra elrendelte egy férfi letartóztatását rablás bűntettének, súlyos testi sértés bűntettének és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt – közölte a Pécsi Törvényszék.

A tévében védte az osztályát a megyei szülészet főorvosa

Borsod24
-
  Tegnap 06:41 Megyei

Dr. Nagy Gábor, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kór­ház és Egyetemi Oktató Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa volt az ATV Egyenes Beszéd című műsor vendége, aki Rónai Egonnak mesélte el, ő hogy látja az “alaptalan vádak” miatt kialakult helyzetet.

Vuhant bezárták, a koronavírus terjedése még nem lassul

HVG
-
  20.01.23 08:43 Külföld

Nem így képzelte el a kínai újév napjait Vuhan, a magyarországnyi lakosú közép-kínai város. A legújabb, koronavírus okozta járvány központjának számító település több részén gyakorlatilag megállt az élet: nem működik a tömegközlekedés, elnéptelenedtek az utcák, akik pedig kimerészkednek otthonaikból, szinte mindannyian maszkot hordanak. A…

Csótányok és egerek miatt bezárt egy pizzériát a Nébih (videóval)

Vásárhely24
-
  20.01.22 12:10 Belföld

Egy budapesti, pizzakészítést és házhoz szállítást végző egység tevékenységét függesztették fel azonnali hatállyal a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a minap. Az intézkedésre a helyszínen tapasztalt, élelmiszer-biztonsági kockázatot jelentő hiányosságok miatt került sor.

Bezárt egy 24 órás Fitness terem, miközben egy férfi a köreit úszta

VitalNews
-
  20.01.22 11:39 Bulvár

Egy utah-i férfi megtanulta, hogy a 24 órás Fitness terem, a nevének ellenére, nem tart nyitva 24 órát, ugyanis a személyzet bezárt és éjszakára hazament. Január 12-én éjfél után volt, amikor Dan Hill, befejezte az edzését, és kiszállt a medencéből, ahol úszott. De hamarosan észrevette, hogy a tornaterem teljesen üres volt, a személyzet elhagyta…

Nem lehet csak angol osztálya az általános iskolának

RTL Klub
-
  20.01.21 18:30 Bulvár

Nem indíthat csak angol nyelvű osztályt a budapesti Kapocs Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola a következő tanévtől. A tankerület közölte, az esélyegyenlőség miatt általános tantervű elsős osztálynak is kell lennie az intézményben. A szülői munkaközösség szerint ezzel több gyereket is megfosztanak a jobb nyelvtanulás…

Félmilliós adományt kapott a Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány

Veol
-
  20.01.21 14:00 Megyei

Ötszázezer forintot adományoztak hétfőn az Advent a várban programsorozat szervezői a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak.