Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Mégis halálosabb a brit koronavírus-variáns

24.hu
-
 Ma 06:52Tudomány

A kórházba kerültek között nem magasabb a halálozás, de 60 százalékkal többen is kerülnek kórházba.

A rossz idő miatt később, a Covid miatt kevesebben mennek autószervizbe

Vaol
-
 Ma 06:50Megyei

Aki már lecserélte a téligumiját nyárira az autóján, az esetleg meg is bánta, mert a szélsőséges áprilisi időjárás havas esőt, havat, nagy hideget, komoly mínuszokat is hozott. Milyen a forgalom? – szervizeket kérdeztünk.

Koronavírus: már csak 0,71 a fertőzési ráta Izraelben

Már csak 0,71 a koronavírusos fertőzési ráta Izraelben, keddről szerdára 170 új fertőzöttet regisztráltak - adta hírül az ország egészségügyi minisztériuma.

Koronavírus: vérhígítóval tényleg kivédhető a vérrögképződés?

A vérrögképződést gátló, kis dózisú acetilszalicilsav-kezelés (aszpirin) valóban mérsékelheti a Covid-19 súlyosságát? Hozzájárulhat, a „vérhígító” szedése a koronavírus okozta, a szívet és keringést érintő szövődmények kivédéséhez?

Dráma Hajdú-Bihar megyében: 12 ezer baromfit kell leölni a madárinfluenza miatt

Hajdú-Bihar megyében madárinfluenza járvány tört ki, a szakemberek mintegy 11.800 pulyka felszámolását rendelték el. A Hajdú-Bihar megyei Nádudvar egyik pulykatartó gazdaságában ütötte fel a fejét a madárinfluenza. Az első tüneteket – mint például megnövekedett elhullás, csökkent takarmány- és vízfogyasztás, csökkent tojástermelés –…

Koronavírus: már több mint 360 ezer áldozat Brazíliában

Brazíliában a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma átlépte a 360 ezret - adta hírül szerdán a brazil egészségügyi minisztérium.

Koronavírus: alig vannak már fertőzöttek Izraelben

A fertőzési ráta már csak 0,71 százalékos, keddről szerdára mindössze 170 új fertőzöttet regisztráltak - adta hírül az izraeli egészségügyi minisztérium.

A koronavírust vizsgálták a Semmelweis kutatói: rangos tudományos folyóirat közölte a címoldalán a publikációt

Egy rangos tudományos folyóirat, a Nano Letters közölte címoldalán a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját az aktív, fertőzőképes koronavírus szerkezetének vizsgálatáról.

Az újranyitás miatt változik az MVK menetrendje

Már ettől a hétvégétől, szombattól megváltozik a menetrend, figyeljünk. Új alapokra helyezett menetrend lép életbe most szombaton az MVK Zrt-nél – közölte a Minap.hu a cégre hivatkozva. Azt írják, a menetrend tartalmazza a tanulmányi időszakban és a tanszünetben érvényes menetrendet is. Bővebb információ az alábbi linken érhető…

Rangos tudományos folyóirat címoldalán közölte a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját a koronavírus szerkez…

Egy rangos tudományos folyóirat, a Nano Letters közölte címoldalán a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját az aktív, fertőzőképes koronavírus szerkezetének vizsgálatáról.

Három havi csúcson a járvány miatti halálozás Argentínában

Brazíliában pedig már meghaladta a 360 ezret a halálos áldozatok száma.

Koronavírus: az új variánsok új tüneteket okoznak

Míg korábban a láz, a száraz köhögés, a fáradtság, a szaglás és az ízérzékelés elvesztése voltak a leggyakoribb szimptómái az új típusú koronavírus-fertőzésnek, addig az új variánsok új tünetek megjelenésével jártak. Mutatjuk, melyek azok.

Globális hatások miatt drágul az orosz búza

Az orosz búza exportára emelkedett a múlt héten. A Chicagóban és Párizsban tapasztalt magasabb árak megállították az öthetes orosz árcsökkenést – közölte az Ikar mezőgazdasági tanácsadó cég. Az egyiptomi állami gabonavásárló, a Gasc a múlt héten 345 000 tonna búzát vásárolt egy pályázaton, ebből 290 000 tonna orosz búzát és 55…