Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Idén is elárasztotta hazánkat a veszélyes kártevő

Boon
-
  Tegnap 14:30 Életmód

Nagyon nehéz védekezni a rendkívül szívós szőlőkabóca ellen.

Hétfőtől már büntetnek, ha nincs, vagy az orrot nem fedi a maszk, és a kendő sem elég már

Megjelentek a járványügyi szigorúbb szabályok. Hétfőtől lépnek életbe az újabb, Orbán Viktor által már bejelentett védelmi intézkedések – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken az MTI-vel. A részleteket a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek tartalmazzák. A közlemény szerint hétfőtől kötelező lesz a maszkviselés már…

Koronavírus: mától ezért büntetnek a fővárosban

A koronavírus-járvány második hulláma miatt szigorították a maszkviselés szabályait Budapesten. Ennek értelmében mától 15 ezer forintig terjedő bírságot szabhatnak ki azokra, akik viselnek maszkot azokon a helyeken, ahol kötelező lenne.

Budapestiek, figyelem! Megvan a döntés, mától már büntetnek!

Szigorúbb maszkviselési szabályok léptek életbe Budapesten a koronavírus-járvány második hulláma miatt.

Idén is elárasztotta hazánkat a veszélyes kártevő

Ecolounge
-
  20.09.17 11:06 Tudomány

A szőlőtulajdonosok réme, az apró, különleges külsejű amerikai szőlőkabóca ismét erőre kapott az idei nyár időjárásának köszönhetően. A kártevő a szőlő aranyszínű sárgaságát okozó fitoplazma fő terjesztője, mely fenyegetést jelent a magyar szőlő és borágazat számára.

Idén is elárasztotta hazánkat a szőlő veszélyes kártevője

Debreceni Nap
-
  20.09.16 15:41 Megyei

A szőlőtulajdonosok réme, az apró, különleges külsejű amerikai szőlőkabóca ismét erőre kapott az idei nyár időjárásának köszönhetően. A kártevő a szőlő aranyszínű sárgaságát okozó fitoplazma fő terjesztője, mely fenyegetést jelent a magyar szőlő és borágazat számára.  A mezei kabócák közé tartozó amerikai szőlőkabócát…

Magyarok az olimpiákon – Lőwig Béla képviselte első alkalommal hazánkat bokszban az 1924-es párizsi játékokon

XLFight
-
  20.09.16 09:01 Sport

A magyar ökölvívás nemzetközi szinten az 1924-es párizsi olimpiai játékokon debütált, Lőwig Béla lett sportágunk első olimpikonja 96 évvel ezelőtt. Új sorozatunkban, a magyarok az olimpiákon címmel, a hazai ökölvívás sikeres történeti múltját mutatjuk be. Az 1920-as antwerpeni ötkarikás eseményen Magyarország nem vehetett részt az első…

Elárasztotta hazánkat egy veszélyes kártevő

NLC
-
  20.09.16 07:54 Otthon

Hatalmas pusztítást tud okozni a szőlőültetvényeken az amerikai szőlőkabóca, a kártevő miatt az egész növény elpusztulhat.

Idén is elárasztotta hazánkat a veszélyes kártevő

A szőlőtulajdonosok réme, az apró, különleges külsejű amerikai szőlőkabóca ismét erőre kapott az idei nyár időjárásának köszönhetően. A kártevő a szőlő aranyszínű sárgaságát okozó fitoplazma fő terjesztője, mely fenyegetést jelent a magyar szőlő és borágazat számára. A mezei kabócák közé tartozó amerikai szőlőkabócát (Scaphoideus…

Hazánkat is védik: ismét magyar rendőrök indultak Észak-Macedóniába

Ismét magyar rendőrök indultak Észak-Macedóniába, hogy segítséget nyújtsanak a határőrizeti feladatok ellátásában – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn a rendőrség honlapján.

Idén is elárasztotta hazánkat a veszélyes kártevő: a szőlőkabóca

A szőlőtulajdonosok réme, az apró, különleges külsejű amerikai szőlőkabóca ismét erőre kapott az idei nyár időjárásának köszönhetően. A kártevő a szőlő aranyszínű sárgaságát okozó fitoplazma fő terjesztője, mely fenyegetést jelent a magyar szőlő és borágazat számára.

Elérte hazánkat a kaliforniai tüzek füstje

24.hu
-
  20.09.14 15:00 Tudomány

A csaknem 12 ezer kilométerre tomboló erdőtüzek hatására Magyarország felett is különös színekkel kel és nyugszik a Nap.

A kockázatos országok listájára tette Szlovákia hazánkat

Marek Krajci egészségügyi miniszter a kormány járványbizottságának ülését követően azt mondta, Csehország felkerül a vörössel jelölt országok listájára, de Ausztria és Magyarország is "színt" kapott.