Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Alakulnak a kínai lopakodó bombázók

SG
-
 Ma 20:29Tudomány

Sok még a kérdőjel, viszont már két eltérő változatról tudunk.

Elindult vissza a Földre a kínai űrszonda

Index
-
 Ma 19:35Tudomány

A szonda 19 órán keresztül gyűjtötte be a kőzetmintákat a Holdon.

Háború robbant ki Kína és Dél-Korea között

Pedig tudhatnák: nem érdemes ellenkezni a dél-koreai netezőkkel.

GYORSHÍR: A kínai minták úton a holdi orbiterhez

Ma, közép-európai idő szerint a késő délutáni órákban a Csang'e-5 holdi leszállóegység felső részéről felemelkedett a mintaszállító űreszköz.

Az OĽaNO nem politikai, hanem szakmai kérdésnek tartja az iskolák megnyitását

Az OĽaNO közölte, a miniszterelnök a tesztelést tartja megoldásnak, mert mindenképpen azt szeretné, hogy a gyerekek mielőbb visszatérhessenek az iskolába, miközben a lakosság egészségének és életének védelmét is szem előtt tartja" - közölte az OĽaNO. Ondrej Šprlák, az SaS szóvivője elmondta: ha egy kormánypárt össze akarja hívni a…

Napi kvíz - A legjobb játékosok legalább hét kérdésre helyes választ adnak

Alon
-
 Ma 17:15Megyei

De tényleg csak a legjobbak. Ugye, te is köztük vagy! Mutasd meg!

Az OĽaNO nem politikai, hanem szakmai kérdésnek tartja az iskolák megnyitását

Nem politikai, hanem járványügyi szakmai kérdésnek tekinti az iskolák megnyitását az Oľano, amellyel az epidemiológiai tanács, a járványügyi bizottság és a központi válságstáb tagjai foglalkoznak – reagált a mozgalom koalíciós partnere, a Za ľudí kérésére, amellyel a rendkívüli koalíciós tanács összehívását szorgalmazza, ahol az…

A pandémia lendületet ad a kereskedelmi célú drónhasználatnak

A Falcon Eye Drone, vagyis a Közel-Kelet vezető, és világszinten is jegyzett drónszolgáltató vállalatának vezetője arról számolt be, hogy a Covid-19 járvány óta egyre nő a kereskedelmi forgalomban használatos drónok száma a Közel-Keleten. A kormányok és a magáncégek ugyanis egyaránt meglátták a lehetőséget, amit az UAV-ok jelentenek…

Szél és sok más érdekesség a pénteki időjárás kínálatában

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 5 és 11 fok között várható.

Kreatív szolgáltatásokat kínál a Somogyi-könyvtár

SzegedMa
-
 Ma 15:49Kultúra

Számos programmal kedveskedik az érdelődőknek.

Kína is megálljt parancsolna a műanyagnak

Az éttermeknek, online árusoknak és kézbesítéssel foglalkozó cégeknek ezentúl kötelezően le kell jelenteniük műanyag-felhasználásukat.

Rezzil futball szimulátor a Viveport kínálatában

Kütyü
-
 Ma 15:42Mobiltech

A HTC Vive megvásárolta a Rezzil Player 21 játékot, így ez már a Viveport áruház kínálatát bővíti – ezentúl akár te is otthonról csiszolhatod a foci-tudásodat a Rezzil profi VR technológiája segítségével, akárcsak világszerte a nagy klubok professzionális játékosai.

A kereskedelmi dolgozók zárva tartanának december 24-én

Hiába próbálták a kormánynál elérni a kereskedelemben dolgozók, hogy szenteste napján maradjanak zárva az üzletek, így a munkáltatókat próbálják meggyőzni arról, hogy dolgozóikat is megilleti az ünnepre készülődés joga.

Bizottsági meghallgatásán kérdésekkel sorozták meg Müller Cecíliát

Az országos tiszti főorvos elmondta, hogy valamennyi vakcinát kétszer kell beadni, 3-4 hét múlva ugyanazzal a vakcinával meg kell ismételni az oltást.

Füstmentes kvíz: 10+1 kérdés a dohányzásról és az ártalomcsökkentésről

HVG
-
 Ma 15:30Belföld

Tudja, hogy hány szál cigarettát szívnak el naponta a Földön? És azon gondolkodott már, hogy a magyar felnőtt lakosság mekkora része dohányzik? Valóban a nikotin a legnagyobb ellenség? Mit tehetünk az ártalomcsökkentés érdekében? Töltse ki kvízünket, ahol minden kérdésre választ kap!