Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

ATV Híradó: sóoldat helyett fertőtlenítővel kezeltek egy nőt a Szigetvári Kórházban

Válságos állapotban kezelnek Pécsett egy 42 éves csurgói asszonyt, akinek előzőleg a Szigetvári Kórházban volt nőgyógyászati műtétje, operáció előtt összecseréltek két üveget, ezért sóoldat helyett fertőtlenítőt kapott – számolt be az esetről szerdán este az ATV Híradója. A 42 éves csurgói asszonyon nőgyógyászati műtétet kellet végrehajtani.…

Először lesz online oktatás a debreceni nyári egyetemen

A debreceni nyári egyetem csaknem százéves történetében első alkalommal fordul elő, hogy a magyar nyelv és kultúra iránt érdeklődő külföldieket nem személyesen látja vendégül az intézmény: a világjárvány miatt idén online tartják meg a kurzusokat – közölte az egyetem sajtóirodája az MTI-vel szerdán. Közleményük szerint a tanárok és a…

Trump elnök New York kormányzójával egyeztetett a gazdaság újraindításáról

Donald Trump amerikai elnök szerdán a Fehér Házban fogadta New York kormányzóját, Andrew Cuomót, akivel a gazdaság újraindításáról egyeztetett.

Szijjártó Péter: Magyarország és Lengyelország minden támogatást megad egymásnak

A két ország ebben a nehéz időszakban is számíthatott egymásra - mondta a külügyminiszter.

Tűz keletkezett egy domaszéki melléképületben

Tűz keletkezett egy negyvenöt négyzetméteres melléképületben szerda este Domaszéken, a Maros utcában. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az oltás során az egységek az épületből kihoztak két gázpalackot.

Több mint 12 ezer kilométert tett meg egy kakukk hazafelé Afrikából Mongóliába

Alon
-
  Tegnap 22:49 Megyei

Több mint 12 ezer kilométert tett meg egy kakukk hazafelé Afrikából Mongóliába

Kigyulladt egy melléképület tetőszerkezete Tápiószelén

Kigyulladt egy negyven négyzetméteres melléképület tetőszerkezete Tápiószelén, a Sziget utcában. A lángokat a nagykátai hivatásos és a tápiószelei önkéntes tűzoltók két vízsugárral oltották el. A tűz a lakóépületet nem érintette.

Orvos-Tóth Noémi: Jó lesz újra látni, érezni, ölelni egymást

Joy
-
  Tegnap 22:12 Bulvár

Hogyan küzdött meg a karanténnal Orvos-Tóth Noémi? Miként változott meg az élete és a gondolkodásmódja? Mit gondol a rendről, a nehéz helyzetekről és a humán erőforrásról? Megkérdeztük a június 11-i online Éva Psziché Est egyik meghívott vendégét.

Tragikus műhiba: sóoldat helyett fertőtlenítőt kapott műtét előtt egy nő

A híradó tudomása szerint a 42 éves csurgói asszonyon egy "rutinszerű" nőgyógyászati műtétet kellet végrehajtani, ám a beavatkozás során a feltárt szakaszt nem sóoldattal, hanem erős fertőtlenítőszerrel mosták át, mert előzőleg összecserélhettek két üveget. Az orvosi műhiba súlyos következményekkel járhat, és akár halállal…

Elképesztő teljesítmény: 12 ezer kilométert tett meg egy kakukk vándorlása során

Több mint 12 ezer kilométert tett meg egy kakukk hazafelé, Afrika déli vidékéről mongóliai költőhelyére tartó vándorlása alatt.

A tavalyi év egyik legjobb filmjével startol a belvárosi autósmozi, amihez még csak autó sem kell

IGN
-
  Tegnap 21:51 Film

Alternatíva a mozik nyitásáig A koronavírus-járvány taccsra vágta a mozikat, ám a moziüzemeltetők kreatív módokon helyettesítik a hagyományos vetítéseket. A budapesti Rooftop Cinema és a MOL Limo is előálltak egy merész ötlettel.

10 rajzfilm, amit betiltottak más országokban

Szeretlek Magyarország
-
  Tegnap 21:47 Film

Mi volt a baj Micimackóval? Mi volt a bűne Peppa Malacnak? Néha furcsa politikai ok, néha a gyerekeknek szóló mesében felbukkanó véres jelenetek miatt űzték őket el a képernyőkről.

Összecserélhettek két üveget a Szigetvári Kórházban, válságos állapotba került egy beteg

HVG
-
  Tegnap 21:47 Baleset-bűnügy

A műtős személyzet egyik tagja összeomlott a történtek után.

Pisztollyal fenyegette és szidalmazta egy iránytaxi utasait egy férfi Kijevben

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 21:24 Határtalan

Pisztollyal fenyegette és trágár szavakkal illette egy iránytaxi utasait egy férfi Kijevben, a helyszínre hívott rendőrök őrizetbe vették.

Újvidék: Szöget vert egy kutya koponyájába egy tizenkét éves fiú

A Spans állatvédő egyesület közölte, hogy egy kutyát találtak, melynek a fejéből egy szög állt ki, az esetről a rendőrséget is értesítették, tudatja a 021.rs. A portál úgy tudja, hogy a rendőrök rövid idő alatt azonosították azt a tizenkét éves fiút, akit gyámja jelenlétében kihallgattak, ezután szabadon engedték, mivel kora miatt nem vonható bünte