Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

,,Mindent megpróbált, hogy pokollá tegye az életem" - Árpa Attila őszintén beszélt volt párkapcsolatáról - döbbenetes tö…

Árpa Attila (48) őszintén mesél az elmúlt évek időszakáról, magánéletéről az ATV-n futó, Mondd el Tatár Csillának című műsorában. A színész az őt ért vádakról is szót fog ejteni és persze a színészet sem maradhat majd ki a beszédtémák közül.

Budapesti parkolás: kezdődnek a vizsgálóbizottsági meghallgatások

Több ismert volt és jelenlegi politikust idéznek be, írja a Népszava.

Kezdődnek a vizsgálóbizottsági meghallgatások a parkolási ügyekben

Minisztert, polgármestereket, korábbi főpolgármester-helyettest és cégvezetőket idéz be az előző ciklusok gyanús ügyeit vizsgáló fővárosi bizottság, amit Havasi Gábor (Momentum) vezet.

Nincs vége a szerelemnek a Pilisi Parkerdőben

A patások barcognak, berregnek és búgnak a nászidőszak alatt.

Ez felháborító! A szolnoki parkolóbérletek árát nem fizetik vissza

Ez a lényeg
-
  Ma 12:51 Vélemény

A tavaszi járványidőszak alatt megváltott bérletekkel kapcsolatos döntésről a közelmúltban honlapján tájékoztatott a parkolótársaság - írta meg a Szoljon.hu. 

Így parkoltok ti – Veszprém megyében

Veol
-
  Ma 12:45 Megyei

Mutatjuk a legfrissebb válogatást!

Parkolási anomáliákat tárna fel a fővárosi vizsgálóbizottság

Index
-
  Ma 12:42 Belföld

A budapesti, kerületi parkolási rendszerek visszásságait is fel akarja deríteni a fővárosi vizsgálóbizottság, az utóbbi 25 év viszonylatában.

Őszi munkák a győri parkokban

Győr Plusz
-
  Ma 12:30 Megyei

Győr egyik legfrekventáltabb parkjában kosaras kistraktorok nyírták a füvet, melyek így egyúttal a lehullott faleveleket is összegyűjtötték, azokat konténerbe rakták, hogy onnan később leszállíthassák. Persze sok helyre nem férnek oda berendezések, itt a hagyományos módszerrel, kézi gereblyézéssel, lombúvó segítségével történt a lombgyűjtés.…

WMN-kvíz – Mennyit tudsz a Jurassic Parkról?

WMN
-
  Ma 12:00 Színes

„Isten megteremté a dinoszauruszt, Isten elpusztítá a dinoszauruszt, Isten megteremté az embert, az ember elpusztítá Istent, az ember megteremti a dinoszauruszt.” Lilla meg a kvízt nektek:

Kínában gyakorlatilag nem ismerik a második hullám fogalmát

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:45 Külföld

A világ zömétől eltérően az 1,4 milliárd lakosú országban szinte dübörög a gazdaság.

Több tízezer észak-koreai fantommunkás rekedt Kínában a világjárvány miatt

Az ENSZ-tilalom ellenére rengetegen dolgoznak feketén Kínában a latorállam polgárai közül.

TŰZ: Szándékosan gyújthattak fel egy lakóház előtt parkoló BMW-t

A rendőrség idegen tulajdon megrongálása ügyében indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, így feltételezhet, hogy valaki szándékosan gyújtotta fel az egyik lakótelep előtt parkoló BMW-t. A tűz a mellette álló további gépkocsira is átterjedt. Az előzetesen felbecsült kár 8000 euró.  TASR   

Kínában rekedtek az észak-koreai vendégmunkások

Az ENSZ-tilalom ellenére továbbra is több tízezer észak-koreai dolgozik illegálisan Kínában; a vendégmunkások a koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag ottrekedtek - számolt be csütörtökön a Nikkei japán gazdasági napilap.

Nincs vége a szerelemnek a Pilisi Parkerdőben!

Jelentős érdeklődés övezte idén is a Pilisi Parkerdő vezetett szarvasbőgés túráit. A résztvevők nemcsak hallhatták a gímbikák alkonyattól felerősödő bőgését, agancscsattogását, a szerencsésebbek láthatták is a nemes vadat. Bár az őszi erdő egyedülálló hangjelenségének, a szarvasbőgésnek lejárt az ideje, a nászidőszaknak…

Várdai István szólójátékával indítja az évadot a Liszt Ferenc Kamarazenekar

Fidelio
-
  Ma 10:40 Zene

A Zeneakadémián nyitja meg az idei évadot a Liszt Ferenc Kamarazenekar október 25-én. Az új művészeti igazgató Várdai István szólistaként is fellép az évadnyitó koncerten. A műsorban J. S. Bach és fia, C. P. E. Bach, valamint Mendelssohn klasszikus darabjai szerepelnek.