Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Autójában verte meg barátnőjét egy újvidéki férfi

Az újvidéki rendőrség őrizetbe vette a 29 éves D. S.-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy autójában verte meg a barátnőjét, írja a 021.rs. A rendőrség közölte,

Vízágyas matracokon pihenhetnek a Szent István Egyetem tehenei az optimális tejtermelés érdekében

Meglehetősen komfortosan érezhetik majd magukat a Szent István Egyetem szarvasmarhái az intézmény kaposvári campusához tartozó tangazdaságában, ahol folyamatban van egy precíziós tejtermelő laboratórium megépítése. A tehenek fejését, takarmányozását, valamint a trágya eltávolítását és kezelését is robotok végzik.

Ketten együtt 105 évesek, vasárnap hajnalban 20 millió dollárért száll ringbe a két bokszlegenda

Blikk
-
 Ma 14:36Sport

Magyar idő szerint vasárnap hajnali háromkor csap össze a bokszvilág két legemblematikusabb figurája, Mike Tyson és Roy Jones Jr. Ketten együtt 105 évesek. Vajon igazi küzdelem lesz-e a ringben Los Angelesben, vagy csak szórakozás.

Újabb csabai iskola csatlakozott a „Nevelj föl egy fát” programhoz

Herczeg Tamás országgyűlési képviselő támogatásával indított programot „Nevelj föl egy fát” címmel a Közösség a Fejlődésért Egyesület 2019 őszén. A programot elindító első faültetésre a Gerlai Általános Iskola partnerségével, tavaly november 27-én került sor. Egy év elteltével újabb iskola, és további 71 gyermek csatlakozott az akcióhoz. 2020.…

Hazai és nemzetközi szinten is élvonalban szerepel a Debreceni Egyetem orvosképzése

Dehir
-
 Ma 14:30Megyei

Debrecen – Az Általános Orvostudományi Karon nagy hangsúlyt fektetnek a gyakorlati oktatásra, a tehetséggondozásra és a társadalmi felelősségvállalásra is.

Kiszámolták: Ennyibe kerül egy iPhone 12 az Apple-nek

Leet
-
 Ma 14:30Gaming

Manapság már senkit sem lepnek meg igazán az Apple árazásai, tekintve volt idő, hogy hozzászokjunk ahhoz, hogy az almás ökoszisztémáért bizony súlyos felárat kell fizetnünk. Az új iPhone-ok esetén viszont érdekes mód csökkentettek az árcédulán, hazánkban persze ez nem igazán látszott, köszönhetően a borzasztó forintárfolyamnak. Egy japán…

Egy orosz lehetőség felgyorsítja a Szputnyik V oltás hazai engedélyezését

Mihail Murasko orosz egészségügyi miniszter Szijjártó Péterrel egyeztetett, közös sajtótájékoztatójukon jelentették be a felajánlást. Beszéltek a gázvezetékek ügyéről és Paks II-ről is.

Az egyik színész szerint nem használtak zöld hátteret a Top Gun 2 forgatásához

Androgeek
-
 Ma 14:27Film

A Tom Cruise nevével fémjelzett filmek mindig is híresek arról, hogy szinte alig-alig látunk számítógépes megoldásokat, és úgy fest, hogy a Top Gun 2 sem lesz különb, tekintve hogy a film egyik színésze szerint nem használtak zöld hátteret a forgatáshoz. Miles Teller

Egy 100 év feletti magyar beteg is felgyógyult a koronavírusból

Az önkéntes véradás fontosságára hívták fel egyebek közt a figyelmet az operatív törzs sajtótájékoztatóján, azért, hogy Magyarország a járványos időkben is fenn tudja tartani vértartalékait.

Egymilliárdért eladta az állam a balatonboglári kempinget

MFor
-
 Ma 14:24Gazdaság

A balatonboglári kempinget sikerült eladnia az államnak, de a balatonszemesi kemping egyelőre nem kellett senkinek.

Egy 100 év feletti magyar beteg is felgyógyult a koronavírusból

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján közölték a járványhelyzet friss adatait és az is kiderült, hogy csalók próbálják átverni az emberek Müller Cecília nevében.

Környezetvédelmi együttműködés – Az egyetem, egy általános iskola és a Nyírvv között

A környezetvédelem érdekében együttműködési megállapodást írt alá a Nyíregyházi Egyetem, a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft., valamint a Nyíregyházi Tankerületi Központ. A felsőoktatási intézmény célja, hogy megkapják az Öko-Egyetem címet, az általános iskola és a NYÍRVV pedig a környezetvédelem…

Verebes József nevét viseli egy új lakópark utcája Kismegyeren

Kisalföld
-
 Ma 14:19Megyei

A Szent Imre út 133. és 135. számú ingatlanok között a Szent Imre útra merőlegesen található utca kapta Verebes József nevét.