Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fico nehezményezi a migrációs hivatal új vezetőjének személyét

„Szlovákia érdekeivel ellentétes, hogy a Nyílt Társadalom alapítvány volt vezetője került a migrációs hivatal élére”.

A munkahelyi személyes kapcsolatok fontosak a magyar munkavállalóknak

A munka iránti elkötelezettséget leginkább a kollégákkal és a felettessel való kapcsolat, valamint a sikerek nyilvános elismerése erősítheti.

A munkahelyi személyes kapcsolatok fontosak a magyar munkavállalóknak

A munka iránti elkötelezettséget leginkább a kollégákkal és a felettessel való kapcsolat, valamint a sikerek nyilvános elismerése erősítheti.

Napi bizarr: Azért tarolt le egy egész utcát a gyöngyösi ámokfutó, hogy feladhassa magát a rendőrségen

Először egy autót zúzott le, majd letarolt egy egyirányú utcát Gyöngyösön egy mikrobusz sofőrje. A férfi azért hajtott olyan eszeveszettül, hogy odaérjen a rendőrségre, és feladja magát.

Mély kútba zuhant egy idős férfi Edelényben

A tűzoltók kihűlt állapotban emelték őt ki a hideg vízből.

Meghalt egy beoltott szlovák beteg

Szlovákiában meghalt egy idős férfi, miután beoltották a koronavírus elleni vakcinával – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség kedden. A betegnek sok krónikus betegsége volt, és az biztos, hogy a vakcina általokozott lázas reakció vezetett a halálához a betegnek.   A 79 éves férfi több krónikus megbetegedésben is szenvedett, és a…

Nem erőszakolt meg senkit Luc Besson

Ejtették a szexuális erőszak vádját Luc Besson közismert francia filmes ellen. A bíróság öt óra alatt le is zárta az ügyet a 61 éves producer és rendező ügyében.   A rendezőt először 2018-ban illették súlyos vádakkal, a Valerian és az ezer bolygó városa című film szereplője, Sand Van Roy (30) azt állította, Besson bedrogozta és...

Megölt a főorvos két koronavírusos beteget, hogy ágyakat szabadítson fel

Ripost
-
 Ma 22:14Külföld

A bíróság elé állították azt az olasz főorvost, aki a vádak szerint megölt két koronavírusos beteget is azért, hogy betegágyak szabaduljanak fel az osztályán.

Szenzációs hír: állatoknál már működik a magyar fejlesztésű korona-vakcina

Az állatokon elvégzett tesztek azt mutatják, hogy a magyar fejlesztésű vakcina megakadályozza a súlyosabb megbetegedést, és beadása mellett a vírus nem képes a fertőzésre.

Keira Knightley többé nem meztelenkedik olyan filmben, amit férfi rendez

A Karib-tenger kalózai színésznője azt is elárulta, hogy miért döntött így.

Autóból szemelték ki áldozatukat – a rendőrök két férfit elfogtak, harmadik társukat keresik

A nyomozók a három férfit pár napon belül azonosították, H. Dánielt januárt 24-én, míg P. Mártont január 25-én a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály és a Pásztói Rendőrkapitányság egységeinek közreműködésével elfogták.

Megalakult az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Központja

A Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos szerint a központ mérföldkő a hazai állatvédelemben tekintetében.

Nők itt nincsenek, férfiak tüllszoknyában

Index
-
 Ma 20:51Kultúra

Egy klasszikus balett társulat, ahol a női szerepeket is férfiak táncolják.