Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sokszervi gyulladás: "Nem egy ismeretlen betegséggel állunk szembe!"

Az elmúlt napokban a médiában is egyre nagyobb figyelmet kapott a koronavírus-fertőzést követő sokszervi gyulladás (PIMS). A kiszolgáltatott gyermekek fotójával illusztrált beszámolók, közlemények, interjúk - amelyek ráadásul laikusok

Betörtek és juhokat vágtak le az állatsimogatóban

Bécsi állatkertben történt a brutális eset.

A villanyautóknak nem kell betartani egy sebességkorlátozást Ausztriában

Egy szándékosan begyűjtött büntetés kellett hozzá, hogy már ne csak az osztrák nullemissziós autóknak járjon ez a kiváltság.

Súlyos betegség fenyegeti a magyar sertéseket: drasztikus döntés született

Gyéríteni kell a magyarországi vaddisznóállományt az afrikai sertéspestis terjedésének lassítása, illetve annak érdekében, hogy hosszú távon mentes legyen az ország a betegségtől - mondta az országos főállatorvos szerdán az M1 aktuális csatornán. Az országos főállatorvos szerint az afrikai sertéspestissel 10 éve küzd az Európai Unió,…

Áprilistól az állam megkezdi a daganatos betegségekben szenvedők kezelésének kifizetését

2021 áprilisától új egészségügyi garanciák lépnek érvénybe, a projekt szerint megkezdődik a daganatos megbetegedésekben szenvedők kezelésének támogatása is.

Koronavírus: ettől függ, betartjuk-e a korlátozásokat

Nagyobb súllyal esik latba a barátoktól, ismerősöktől látott minta, mint az emberek saját elvei, ha a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások követéséről van szó - állítja egy nemzetközi kutatócsoport.

Koronavírus – Meghalt 85 beteg, 1004-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 85, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1004 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon – közölte a koronavirus.gov.hu szerdán. A kormányzati portálon azt írták: 361 881-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytaké 12 198-ra emelkedett, a gyógyultak száma 246 596. Az…

Már alig bírják a terhelést a kórházak a koronavírusos betegek magas száma miatt Izraelben

A többhetes zárlat ellenére is alig csökken a betegek száma, és ha péntekig a törvényhozóknak nem sikerül ismét meghosszabbítani egy héttel a szigorú országos zárlatot, akkor vasárnap véget ér a karantén, és megkezdődhet a nyitás a rendkívül magas koronavírus-fertőzési adatok ellenére.  Beni Ganz védelmi miniszter csak a bírságolás…

Máris gőzerővel ellenőrzik a rendőrök a kijárási korlátozás betartását

A január 27-én életbe lépett új szabályok betartását országszerte rendőrök ellenőrzik. A rendőrség a Facebook-oldalán máris megosztott egy élő videót, amelyen az látható, amint a pozsonyi rendőrök ellenőrzik a közlekedőket. Arról, hogy pontosan milyen szabályok érvényesek január 27-től, ITT írtunk bővebben. (parameter)

Kórházi főápoló: mindenkiben ott a félelem, aki látott már koronavírusos beteget

Index
-
 Ma 09:41Belföld

Az egészségügyisek egymást is meggyőzik a vakcina szükségességéről.

1004 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 85 beteg

1004 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 361 881 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Koronavírus: meghalt egy 34 éves beteg

Az elmúlt 24 órában 1004 új koronavírus-fertőzöttet és 85 újabb áldozatot regisztráltak Magyarországon.