Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vérlázító lopás Veresegyházon! Hajsza indult a tolvaj után, aki egy beteg fiú biciklijét lovasította meg – Fotó is készült a…

Blikk
-
 Ma 03:30Belföld

Egy egész várost haragított magára az a veresegyházi bringatolvaj, aki hidegvérrel elkötötte egy mozgásában korlátozott fiatalember kiláncolt kerékpárját fényes nappal a városka központjában.

Szombati betevő

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

Ha nincs kedvetek a hidegben havas hegyeket keresgélni, ki se kell dugnotok az orrotokat ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Még este készítsétek oda a laptopot az ágy mellé, hogy gördülékenyen iduljon a szombat.

Az idényben először nem tudott betalálni itthon az Av19

A közel egyhetes „pihenő” után vereséggel folytatta szereplését a Hydro Fehérvár Av19 az Ice Hockey League-ben. A 36. fordulóban a Dornbirn három góljával mindhárom pontot elvitte az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokból.

Édesanyjuk rákos sejtjeitől betegedett meg két kisbaba Japánban

SzMo
-
 Tegnap 21:41Egészség

A magzatvízzel vihették be a rákos sejteket a szervezetükbe, amikor először felsírtak. Csak évekkel később diagnosztizálták náluk a tüdőrákot.

Nem bírja tovább, gondozásba adja súlyos beteg gyerekét Katie Price

BorsOnline
-
 Tegnap 21:30Bulvár

Katie Price úgy érzi ő már nem képes megadni azt, amire súlyos beteg nagyfiának szüksége van, ezért keresett neki egy olyan helyet, ahol megfelelően tudnak vele foglalkozni.

Néhány alapszabály, amelyek betartásával jelentősen csökkenthetjük egy lakástűz kialakulását

Székelyhon
-
 Tegnap 21:12Határtalan

Az elővigyázatosság hiánya, illetve a nem megfelelően alkalmazott fűtési módszerek miatt keletkezik a legtöbb lakástűz. Ahhoz, hogy elkerüljük a bajt, néhány alapvető dolog betartására lenne csupán szükség. A bögözi önkéntes tűzoltók a következőket tanácsolják.

Az orvos megmutatta a covidos beteg tüdejét. Rosszabbul néz ki, mint a láncdohányosé

Körkép
-
 Tegnap 20:34Egészség

A Covid-19 leggyakrabban a tüdőt támadja meg, és az elhalálozások egyik fő oka is ezzel kapcsolatos. Sokan a kórházban végzik, mi több, lélegeztetőgépre is kerülnek.   Texasban végzett kutatások szerint a koronavírus által megtámadott tüdő gyakran rosszabb képet mutat, mint a láncdohányosok tüdeje. És ez még nem minden.  …

Biztos így kellett közölnie a nőnek, hogy amúgy nemi betegsége van?

BorsOnline
-
 Tegnap 20:30Színes

Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek?

Norvégia óva inti az idős, beteg embereket a koronavírus elleni vakcinától

Már 23 ember halt bele a koronavírus elleni vakcinába Norvégiában.

Kínában egyelőre csak 59 éves korig adják a vakcinát, amivel Orbán a 60 feletti krónikus magyar betegeket oltatná be

Ahogy arról beszámoltunk, Orbán miniszterelnök - legelszántabb nemzeti fürkészünk- úgy véli, hogy a kínai vakcina lesz a legmegfelelőbb időseink Covid 19 vírus elleni beoltására.

Eddig bírta: ezt tette beteg fiával az ötgyermekes sztáranyuka

Ripost
-
 Tegnap 19:50Bulvár

Élete legnehezebb döntését hozta meg.

A norvégok szerint kockázatos 80 év feletti betegeket beoltani

Eddig 30 idős embernél jelentkeztek mellékhatások, közülük 13 meghalt.

Orbán Viktor: a 60 év feletti betegeknek pont elég lenne a kínai vakcina

A miniszterelnök szerint nő az oltások iránti bizalom, hamarosan beoltják az utolsó egészségügyi dolgozót is, majd végeznek a szociális otthonokban élők oltásával, ezután jöhet az újabb kör. Orbán szerint a 60 év feletti krónikus betegek csoportja 1 millió 756 ezer embert takar, “ennyi kínai vakcinánk lenne is, ha meglenne az engedély”. A miniszter