Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Még két nap cidri

444
-
  Ma 06:07 Időjárás

Ma még megvesz minket az Isten hidege, de vasárnap már akár nyolc fok is lehet, a jövő héten meg már a nap is kisüthet.

Felgyorsul a tüdő öregedése a betegségtől - Így lehet elkerülni a COPD súlyos következményeit

Femina
-
  Ma 06:06 Egészség

A betegség okai között első helyen szerepel a dohányzás, de a légszennyezettség és a légúti fertőzések is okozhatnak COPD-t.

A nap képe: Snow box

Egerészölyvek harca a hóban

Túl az első komoly napon Albániában a mérnökcsapat

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:55 Gazdaság

A lakosok bíznak a külföldiekben, és adnak a szakvéleményükre, mivel az épületek összedőléséért a helyi kivitelezőket okolják – mondta el a Magyar Nemzetnek az egyik delegált statikus.

Egy furcsa betonhajó lebeg a Dunán

Infostart
-
  Ma 05:41 Gazdaság

A Dunaújvárosnál látható jármű az engedélye szerint egy hajózási kísérlet, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor európai szintű szabadalom lesz belőle.

Gyógyul-e a beteg egészségügy?

Hogy valóban a gyógyulás útjára lépett-e az egészségügy, avagy a nagybeteggel igyekeznek elhitetni, hogy van még remény, azt nehezen lehetett eldönteni a Nézőpont Intézet immár ötödik alkalommal megrendezett egészségügyi konferenciáján.

Süss fel nap, fényes nap, …

Életforma
-
  Ma 05:30 Életmód

Elkezdődött a december, és ezzel együtt ránk tört a tél is! A markáns front mögött sarkvidéki levegő zúdult be a Kárpát-medencébe, és egyik napról a másikra „hidegpárna” alakult ki térségünkben. Ez azt jelenti, hogy a reggeli zúzmarás köd megemelkedett, és vastag rétegfelhőzet alakult ki, ami miatt tartósan hideg és fényszegény napokban van…

Napi kínai horoszkóp 2019. december 6. – Kimutatod a szeretetet?

Te megmutatod a szereteted a környezetednek? Kimondod, hogy szeretlek? A kínai horoszkóp arra biztat, hogy ma mindenképpen tegyél egy próbát. Aztán figyeld a reakciókat…

Egész napra megmarad a fagyos idő

Origo
-
  Ma 04:28 Belföld

A Köpönyeg.hu előrejelzése.

Napi horoszkóp 2019. december 6. – Lendületben

Alon
-
  Ma 03:41 Megyei

Az Ikrek ma egy hosszú távú döntést hozhat meg, a Bak ma egy sikernek örülhet. Napi horoszkóp.

Napi horoszkóp 2019. december 6. – Jó híreket hoz a Mikulás

Persze a Mikulás nem december 6-án érkezik, hanem még 5-én éjjel ereszkedik le a házak kéményén, és szórja szét az ajándékokat, amit aztán pénteken reggel bonthatsz ki. Vajon mit rejt a zsákja? A horoszkóp erre nem biztos, hogy válaszol, de arra a kérdésre, hogy milyen napra számíthatsz, mindenképpen.

A jó szájápolás megelőzhet számos betegséget

Lokál
-
  Ma 00:01 Életmód

A jó szájhigiéné több szempontból is fontos, hiszen általános egészségi állapotunkra nézve is kedvező hatással bír. Most kutatók egy meglepő tanulmányban arról számolnak be, hogy a fogmosás csökkentheti az Alzheimer-kór, valamint számos más betegség kockázatát, valamint segít a szív- és érrendszer védelmében.

Napi horoszkóp - december 6

Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?