Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 178 hír

Attól tartanak, megint megszállják a Balatont az emberek - Felhívást tettek közzé

A Balatoni Szövetség elnöke felhívást tett közzé, attól tartanak, a szigorítások miatt elárasztják a Balatont az emberek, a tópartra menekülnek a városokból, ezzel leterhelik a helyi infrastruktúrát – írja az ATV.hu.

A minőség mellett tették le a voksukat

otthon.hu
-
 Ma 08:10Otthon

A hosszú távra tervező ingatlanfejlesztőknél kiemelten fontos, hogy minőségi anyagokból, jól dolgozó és megbízható szakemberekkel valósítsák meg projektjeiket. A maximális ügyfélelégedettség elérésének nélkülözhetetlen eleme továbbá a megfelelő garanciális háttér biztosítása.

Richter Gedeon hiába tette le a magyar gyógyszeripar alapjait, 1944 telén a Dunába lőtték

Egyéves korában árva lett, tehetségével és szorgalmával, egyedül ért el mindent, de ez nem volt elég: miután évekig megalázták, az életét is elvették.

Így tette pokollá a királyi család Meghan Markle életét - már az öngyilkosságot fontolgatta

A sussexi hercegné sosem tudott tökéletesen beilleszkedni a brit királyi családba. Mindig is páriának számított: rengeteg rosszmájú megjegyzést kapott, folyamatos ellenőrzés alatt állt, és pokoli magány jutott osztályrészéül. Meghan Markle emiatt az öngyilkosságot is fontolóra vette - vallotta be egy friss interjúban.

Wolff: A költségsapka erősebbé tette a Mercedest

Motorsport
-
 Ma 06:40Forma1

A Mercedes a hibrid-éra kezdete, 2014 óta dominálja az F1-et. Az F1 részben emiatt is döntött úgy, hogy 2021-től évi 145 millió dollárban maximalizálja a csapatok költségvetését.Míg sokan arra számítanak, hogy ez negatívan befolyásolja majd a Mercedes teljesítményét, Toto Wolff ennek éppen az ellenkezőjét állítja. Még több F1…

Őrültnek tettette magát, hogy elmegyógyintézetbe zárják - Ezt látta odabent

Femcafe
-
 Tegnap 20:17Bulvár

A világ első oknyomozó újságírónőjének saját története legalább annyira izgalmas, mint a sztorik, amelyeket megírt.

Lezárás előtt: a tavalyihoz képest most nem volt akkora roham

Bama
-
 Tegnap 20:00Belföld

Az élelmiszerboltok, drogériák és patikák kivételével a legtöbb boltnak be kellett zárnia hétfőtől. Sok üzletben tumultus alakult ki emiatt a hétvégén.

Tetten ért betörő ölhette meg a kislángi házaspárt

Telex
-
 Tegnap 19:15Belföld

Többek között egy fél üveg kóláért és pár szál hurkáért gyilkolt a 26 éves férfi, aki korábban is lopott már az áldozataitól.

„Túlmenni azon, amire képesek vagyunk” – Interjú Topolánszky Vince táncművésszel

kultura.hu
-
 Tegnap 17:30Színpad

Ha kilép a színpadra, minden szem rá szegeződik. Aztán ha táncolni kezd, végképp elrabolja a nézők szívét. Topolánszky Vince, a Magyar Táncművészeti Egyetem végzős hallgatója, nemzetközi elismerések birtokosa szenvedélyes, energikus, alázatos és szorgalmas fiatalember.

Bárhogy alakul a járványhelyzet, az érettségi és a képességvizsga hagyományosan zajlik

Főtér
-
 Tegnap 14:21Határtalan

Sorin Cîmpeanu oktatási miniszter egy vasárnapi tévéműsorban megígérte, kilobbizza az országos vészhelyzeti bizottság képviselőinél, hogy a cikluszáró vizsgákat – a nyolcadikosok képességvizsgáját, illetve az érettségit – hagyományos módszerekkel, személyes jelenléttel bonyolítsák le idén, függetlenül attól, hogyan alakul a…

A kutya képes felismerni a testét mint akadályt

24.hu
-
 Tegnap 13:43Tudomány

A kutyák önreprezentációs képességének egyik elemi megnyilvánulását találták az ELTE kutatói.

Kettős gyilkosság történt Fejér megyében: elfogták a feltételezett tettest

A rendőrök egy férfi és egy nő holttestére bukkantak Kislángon.