Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Bántalmazó kapcsolatokról jelent meg könyv „Mi lenne veled nélkülem?” címmel

A frissen megjelent kötet 13 valós történetet dolgoz fel bántalmazó kapcsolatokról és nárcisztikus személyiségekről. A két szerző - Bocskai Magda és Pokrovenszki Gergely - segítséget szeretne nyújtani a hasonló helyzetben lévőknek, így a történetek után szakértői elemzések olvashatóak.

Csehország teszt és karantén nélkül várja a beoltott magyarokat néhány nap múlva

A tegnapi törökökkel kötött megállapodás után ma ismét újabb tárgyalásokról kaptunk híreket. Az MTI közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Jakub Kulhánek cseh külügyminiszterrel egyeztetett Magyarország és Csehország közötti…

Ha megvalósul az állami beruházás a Fertő tónál, a vendégek az iszapba ugranak majd fejest

thevip.hu
-
 Tegnap 23:37Színes

Egy természetvédelmi területen nem szabad, hogy a szállásadás körülményei határozzák meg a vízszintet.

Az Eufória transznemű csillaga most nem semmi lehetőséget kapott

Az olasz divatház csodás képkockáit te is imádni fogod Hunter Schafer főszereplésével!

Kedvezményes autópálya-matrica? Lehetséges!

Starity
-
 Tegnap 22:59Bulvár

Bizonyára kevesen tudják, hogy meghatározott személyek számára lehetőség van kedvezményes áron autópálya-matrica vásárlására, de hogy kik élhetnek a kedvező lehetőséggel, milyen feltételekkel és mekkora a kedvezmény mértéke, az cikkünkből kiderül!

Lehet, hogy etikátlan, de nem törvénytelen Matolcsy fiának bútorbiznisze

Vadai Ágnes egy korábbi cikkünk nyomán írásbeli kérdéssel fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez a jegybankelnök fiának bútorbeszerzési ügyében. A kérdést akkor Polt feljelentésként értékelte, így vizsgálat indult. Ennek során kiderült, hogy nem történt hűtlen kezelés, annak nem áll fenn a gyanúja.

„Naponta Jut Eszembe, Hogy Nem Lehet Itt Élni” Interjú Upor Lászlóval

Revizor
-
 Tegnap 22:33Színpad

A Trafó Világhazafiak című online beszélgetéssorozatában olyan magyar alkotókat vagy kultúraszervezőket szólaltatott meg, akik Magyarország határain kívül dolgoznak. A beszélgetéseket Upor László vezette, akivel egy extra adásban az eddig kérdezettek beszélgetnek május 12-én. Puskás Panni Interjúja.

40 milliós beruházásra készül a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

A térd a test legnagyobb és egyik legfontosabb ízülete, amit születésünk óta folyamatosan használunk, ezért akár már gyermekkorban is sor kerülhet egy műtétre. A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben úgynevezett artroszkópos műtéti technikával végzik ezeket a beavatkozásokat, de a tudomány fejlődésével új eszközök jelentek meg…

Meg lehet nyugodni, nem hat, hanem "csak" négy adag Pfizer-vakcinát adtak be tévedésből egy olasz nőnek

A helyi egészségügyi szolgáltató kedden közölte, hogy a 23 éves nő valójában 0,30 milliliter oltóanyagot kapott, amely picivel több mint négy adagnak felel meg. A hibát egy túlhajszolt ápolónő követte el, aki elfelejtette felhígítani a hatóanyagot, mielőtt azt beadta az egyetemistának május 9-én Massa város kórházában - közölték. Amikor…

Hamenei ajatollah Izraelről: Ezekkel a bűnözőkkel csakis az erő nyelvén lehet beszélni

Mandiner
-
 Tegnap 21:50Külföld

Irán Izraelt ellenségként kezeli és támogatja a térségbeli Izrael-ellenes szervezeteket, így a Gázai övezetben a Hamászt és az Iszlám Dzsihádot.

Napokon belül elérhető lehet a védettségi igazolvány applikációja

ATV
-
 Tegnap 21:44Belföld

A hírek szerint elkészült a telefonokhoz és tabletekhez fejlesztett app, amit napokon belül el is érhetünk.

„Zoltán nem akart a felesége nélkül egyetlen percet sem élni” – A lányuk találta meg az idős bobai házaspár holttestét

Nem tudta elviselni rajongva szeretett felesége elvesztését, ezért az otthonában véget vetett az életének a Vas megyei Boba településen élő Zoli bácsi. A 70 év körüli férfi azután hozta meg a végzetes döntést, hogy nejét, Klárát az ágyban fekve holtan találta. A kettős tragédia nagyon megrázta a községben élőket. Mindenki nagyon szerette és tisztel

Ennyi ideig lehet bennünk antitest a koronavírus után

ATV
-
 Tegnap 21:22Tudomány

A szervezet által a koronavírus elleni védekezéskor termelt antitestek a COVID-19 betegek vérében legalább nyolc hónapig megmaradtak a fertőzést követően, és kulcsfontosságú szerepük van a fertőzés elleni küzdelemben is - jelentették be olasz kutatók kedden.

Ismét boldoggá tettük hűséges olvasóinkat: a Blikk-kel tényleg mindenki lehet győző!

Blikk
-
 Tegnap 21:20Belföld

A Blikk újabb olvasóinak hűsége térült meg a Legyen ön is győző! nevű kaparós játékunk értékes nyereményeivel. A budapesti Tóth Sándor 30 ezer forintos C&A-bónnal lett gazdagabb.

Hamarosan megnyílik Csehország felé is a szabad utazás lehetősége

A koronavírus ellen beoltott állampolgárok Magyarország és Csehország közötti szabad utazásáról is tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Jakub Kulhánek cseh külügyminiszterrel kedden Budapesten.