Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eb-keretet hirdettek a férfi tornászoknál

M4 Sport
-
 Ma 16:50Sport

Jövő héten szerdán kezdődik a kontinensviadal.

Egyelőre csak a Kenézy-kórházban ápolnak koronavírusos betegeket

Dehir
-
 Ma 16:46Megyei

Debrecen - Hajdú-Bihar továbbra is az ország negyedik legfertőzöttebb megyéje, de a betegek ellátásával egyelőre megbirkóznak a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházában.

Fél év alatt 5 millió forint értékű pénzt és ékszert lopott a borsodi férfi

Miskolcon, Mályiban és Kistokajban is kárt okozott. Előzetes letartóztatásba került.

Elégedett a horgász, ha sok a hal a vízben

Az utóbbi évek legnagyobb halmennyisége került a Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (Tohosz) halgazdálkodási vízterületeibe idén a területijegy-értékesítések bevételének, a mohoszos haltelepítési pályázati lehetőségnek és a tavaszi intervenciós haltelepítésnek köszönhetően.

Felidegesítette a 23 éves nőt a szerelmes férfi jelenléte, ezért kést ragadott, utánaszaladt és többször hasba szúrta

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyész­ség vádat emelt egy 23 éves nő ellen ember­ölés bűn­tet­té­nek kísér­le­te miatt. A vádhatóság a letar­tóz­ta­tás­ban lévő vád­lot­tal szem­ben bör­tön­bün­te­tést és köz­ügyek­től eltil­tást indít­vá­nyo­zott.

Lefülelték a magyar képviselőt, amikor az ereszcsatornán keresztül menekült egy férfias gruppenpartiról a kijárási…

A hírek szerint péntek este egy brüsszeli belvárosi bárban tartottak amolyan gang bang bulit, amelyen 25-en vettek részt, főként férfiak. Az orgia helyszíne a Le Detour nevű melegbár - korábbi nevén L'Homo Erectus - volt, ami  kőhajításnyira van a brüsszeli városházától. (A melegbár bejárati ajtaján arra bátorítanak három nyelven, hogy…

Minden nap egy új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra: advent a Bartókon

December 1-től 24, szociálisan érzékeny design-projektet mutatnak be a Bartók Béla úton.Az Advent for Good projekt keretében a szervezők minden nap egy új ablakot nyitnak egy felelősebb, zöldebb világra, így a járókelők decemberben naponta egy-egy új társadalmi vállalkozást, társadalmilag felelős design terméket ismerhetnek meg…

Az utcán esett össze egy férfi Cibakházán, polgárőrök mentették meg

Cibakházán látott el közös szolgálatot a cibakházi és a tiszaföldvári polgárőr egyesület, amikor jelzés érkezett a cibaki polgárőrökhöz, hogy segítsenek, mert egy férfi rosszul lett a nyílt utcán és összeesett, azóta pedig nem mozdul.

Két év után kaptak el egy férfit, aki egymilliót lopott egy nyírbátori dohányboltból

A négylábú rendőrök szagnyomok alapján azonosították a férfit.

Rettegésben tartotta az autóskat egy andornaktályai férfi

Origo
-
 Ma 16:04Belföld

A férfi Andornaktályán, Egerben és Makláron is szurkálta a gumikat.

Iszogatott majd egy kertbe csapódva állt meg kocsijával egy nő

Iszogatott, majd letarolta egy ház kerítését, és a kertbe csapódva állt meg kocsijával egy nő Tatabányán - most emeltek vádat ellene. A szeptemberi esetről készült videót kedden hozta nyilvánosságra az ügyészség. Pénzbüntetést kérnek a nőre, akiről kiderült: részegen ült kocsiba, miután egész este a barátnőjével italozott.

Egymilliót talált az Atm-ben egy férfi, pontosan azt tette vele, amire gondol

A szerencse forgandó – véshette az eszébe az a férfi, akit pénzbüntetésre ítélt a bíróság, mert hazavitte az egyik helyi bankautomata nyílásában talált egymillió forintot.

10 egykori világsztár, aki jelentősen megváltozott az utóbbi években

Top Pont
-
 Ma 15:34Film

A mai világban sajnos csak a vékony lányok tudnak érvényesülni, és közülük is csak azok, akiknek az alakja hibátlan, se egy ránc, se narancsbőr, semmilyen testi hiba nem látható rajta. Ez nagyon elszomorító, hiszen azok a lányok is értékesek, akiken látszik, hogy van egy kis szépséghibája. A hírességek még rosszabb helyzetben vannak, hiszen…