Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 133 hír

Balogh László: sikeresnek bizonyultak az eddigi intézkedések

Zaol
-
  Ma 10:34 Megyei

A polgármester hétfői közleményében úgy fogalmazott, jelen tudásunk szerint elmondhatjuk, hogy sikeresnek bizonyult az eddig meghozott összes rendelkezés és intézkedés. Közleményét az alábbiakban közöljük, változtatás nélkül.

A Deák téri késelés egyik áldozata nemrég veszítette el szüleit – most nagymamája és kishúga gyászolja Lászlót

Nemrég halt meg édesapja, áprilisban pedig édesanyját veszítette el a Deák téri késelés egyik áldozata. Nagymamája és kishúga gyászolja a fiatal fiút. Egy születésnapját ünneplő banda belekötött péntek hajnalban  a fiatalokból álló társaságba. Tömegverekedés tört ki, ahol Cs. Krisztián kést rántott elő, és két fiút halálra késelt.  A…

Sólymos László egykori államtitkára már Zuzana Čaputová csapatát erősíti

Parameter
-
  Ma 09:17 Határtalan

Norbert Kurilla, a környezetvédelmi minisztérium korábbi államtitkára, aki Sólymos László (Híd) mellett dolgozott, az egyik szakember, aki bekerült, ő értelemszerűen a környezetvédelem, klímaváltozás, energetika és vállalkozói környezet területeit képviseli a jövőben Zuzana Čaputová csapatában. Martin Strižinec elnöki szóvivő közlése…

Kéri László: Bár Orbán „fickósan” örömködik, bőven van miért aggódnunk

Zsúrpubi
-
  Ma 08:00 Vélemény

Hát persze, a kormányfő nem aggódik, neki - mint a Praktikernek - mindenre van kész ötlete. Ezek a legtöbbször nem többek a pillanatnyi médiasiker kicsikarásánál. Hányszor láthattuk már, hogy néhány nap múlva már ő maga sem emlékszik a saját ötletére.

Czibók Lászlót körülbelül egy hét múlva próbálják ébreszteni az altatásból

24.hu
-
  Ma 06:10 Bulvár

A vloggerről nemrég derült ki, hogy agyvérzést kapott, azóta altatásban van.

Szentesi Zöldi László: Korai sirató

Mandiner
-
  Tegnap 16:34 Vélemény

A nemzeti alapon álló, nemzeti szimbólumokat megörökítő vagy teremtő, egyáltalán a magyar múltat azonosulással, belülről átélő művész és mű mindig gyanús.

Wágner Lászlónak még a sakálok is a barátai

Bama
-
  Tegnap 15:30 Belföld

Aki járt már az Ős-Dráva Látogatóközpontban, az tudja, hogy a folyó és az Ormánság élővilágát is megismerheti itt. Húsz éve Wágner László természetvédelmi őr a hely idegenvezetője, aki most rövid útikalauzt ad olvasóinknak is az itt elérhető gyönyörűségekről.

Dobzse László egyáltalán nem volt olyan tutyimutyi félkegyelmű, mint sokan vélik

Múlt-kor
-
  Tegnap 13:39 Kultúra

Ha van uralkodó, akire az utókor megvetéssel emlékezik, az alighanem a magyarul alig beszélő, az ország javait eltékozló, ütődött, tutyimutyi idegen, aki élete alkonyán a budai mészárosokhoz járt ételt koldulni, és aki Hunyadi Mátyás nagy hatalmú országából egy bukott nemzetet csinált. Ő az, aki egy személyben felelős Mohácsért, meg leginkább…

Operatív törzs: Újra nagy a nyomás a Szent Lászlón, minden új fertőzöttet hozzájuk visznek

Hétfőn kinyithatnak a vidéki bölcsődék és óvodák, a fővárosiak pedig egy héttel később, június 2-án (kedden), de az iskolákban a tanév végéig most már marad a digitális oktatás – ismételte meg a korábbi kormányzati döntést Maruzsa Zoltán oktatási államtitkár az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján.

László Edina: Negyedikesek a Föld megmentéséért – Újra lehet jelentkezni a Fit Programba!

Mandiner
-
  20.05.23 18:24 Vélemény

Az állami intézmények és a kis- és középvállalatok példátlan összefogásával valósult meg az idei Fit Kaland Tehetségverseny, utat nyitva a negyedikeseknek az Mcc ősszel induló új tehetséggondozó évfolyamába.

Sakk-matt – Portisch Lajossal és Mérő Lászlóval

Klubrádió
-
  20.05.23 15:16 Vélemény

A Kovátsműhely vasárnapi adásának daltörténete a sakkról szól. Vendégeink Portisch Lajos nemzetközi sakknagymester, és Mérő László matematikus, pszichológus voltak. Beszélgettünk híres sakkjátszmákról, a számítógépek térnyeréséről, zenéről és matematikáról is.

Palkovics László: új támogatási forma kidolgozását tervezi a kormány

Elindult az a 80 milliárd forintos keretösszegű munkahelyteremtő bértámogatási program is. A turizmust-vendéglátást érintette leggyorsabban a koronavírus okozta járvány, de a kormány éppen ezen a területen lépett a leghamarabb – mondta az innovációs és technológiai miniszter. Mostanáig már több mint 110 ezer ember…

Palkovics László: Egymillió embernek már segített a kormány

MFor
-
  20.05.23 14:06 GazdaságJárványZala

Palkovics László innovációs miniszter szerint már legalább egymillió emberen segítettek valamilyen formában, de a közmunkás is több lehet.

Palkovics László: új támogatási forma kidolgozását tervezi a kormány

Infostart
-
  20.05.23 13:50 Gazdaság

A turizmust-vendéglátást érintette leggyorsabban a koronavírus okozta járvány, de a kormány éppen ezen a területen lépett a leghamarabb- - mondta az innovációs és technológiai miniszter.

Palkovics László: Már egymillió emberen segített a kormány

Palkovics László innovációs miniszter szerint már legalább egymillió emberen segítettek valamilyen formában, de a közmunkás is több lehet.