Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

Már százmillió felett a fertőzöttek száma

A világon már 100,2 millió a fertőzöttek száma.

15 percig kavargott a víztölcsér egy víztározó felett Indonéziában

Tekintélyes méretű víztölcsér alakult ki Közép-Jáva felett, Indonézia egyik

Bűncselekmény a közösségi oldalakon más nevében fiókot létesíteni Romániában

A román legfelsőbb bíróság jogegységi határozatban kimondta, hogy bűncselekménynek minősül közösségi oldalakon hamis fiókot létrehozni, egy másik személy adataival, az illető tudta nélkül, továbbá az ő nevében információkat megosztani. A legfelsőbb bíróság a Brassói Ítélőtábla bíráinak kérésére adta ki a jogegységi határozatot egy olyan…

Nehéz a román rendőr élete: sok vidéki rendőrőrsön még udvari vécé sincs

Nem is gondolnánk, milyen sanyarú a román rendőrök élete – különösen a vidéki rendőröké. Lucian Bode újdonsült belügyminiszter meglehetősen sötét helyzetet vázolt fel: mint kedden este elárulta, az összesen 2800 vidéki rendőrőrs felszereltsége igencsak silány. És ebből még azok a rendőrök járnak jobban, akik azon, a több mint ezer őrsön…

Angliában 65 év felett is oltanak AstraZeneca vakcinával

Klubrádió
-
 Tegnap 23:15Vélemény

Nagy-Britanniában is akadozik az oltóanyagellátás, ennek dacára míg készlettel bírják, folytatódik a négy prioritási csoport, az egészségügy, a 80 éven felüliek, az idősotthonok lakóinak és dolgozóinak beoltása. Dr. Szakmány Tamás, intenzív terápiás orvos, a walesi Cardiff-i Egyetem professzoraElmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok…

Romániában is hiány van az oltóanyagból

Romániában az oltóanyag hiánya miatt tíz nappal elhalasztják 35 ezer előjegyzett személy oltását - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Valeriu Gheorghita katonaorvos, az oltási kampány koordinátora.

Üzentek Dárdainak a berlini szurkolók

Mandiner
-
 Tegnap 21:36Külföld

A magyar edzőt ismét megmentőnek szerződtették a Herthához.

Vidnyánszky Attila a Berliner Ensemble vezetőjének: Megdöbbent a gőg

A Nemzeti Színház igazgatója nyílt levelében azt írja, hogy fontos világossá tenni, mi a felelőssége annak, aki a párbeszédet felrúgja, aki a kinyújtott kezet nem fogadja el.

Szívbarát életmód 40 felett

HáziPatika
-
 Tegnap 21:02Egészség

Felmérések szerint az emberek többsége 40 éves kora előtt kevesebb figyelmet fordít az egészségére. Pedig fiatalabb korban is érdemes már gondolni a megelőzésre, például a szív egészségével kapcsolatban is.

Átlag feletti az oltási hajlandóság a pedagógusok között

A Pedagógusok Szakszervezete és a 21 Kutatóközpont közös névtelen felméréséből az is kiderült, mekkora terhet ró a tanárokra a járványhelyzet.

100 ezer felett a halálesetek száma Nagy-Britanniában

A keddi adatok szerint Nagy-Britanniában meghaladta a százezret a koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma.

Romániában tíz nappal elhalasztják 35 ezer előjegyzett személy oltását

Romániában az oltóanyag hiánya miatt tíz nappal elhalasztják 35 ezer előjegyzett személy oltását - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Valeriu Gheorghita katonaorvos, az oltási kampány koordinátora.