Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Harmadik csoportmeccsüket is megnyerték a belgák

A várakozásoknak megfelelően a belgák játszottak támadófelfogásban, az első negyedóra után nyomasztóvá vált a fölényük.

Schobert Norbert bicskanyitogató megjegyzéseket tett az apaságról

Meglepő kijelentéseket tett Schobert Norbert az anyák és az apák családban betöltött szerepeiről, többek között elmondta, milyen a normális feleség.

Bárki megnézheti Lendvai Kristóf díjnyertes filmjét

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

Szinte napra pontosan a két évvel ezelőtti forgatás munkálatai után mostantól a legnagyobb videómegosztó portálon bárki megtekintheti Lendvai Kristóf tavaly a diákfilmszemlén fődíjat, az Egyesült Államokban pedig kategóriadíjat nyert kisjátékfilmjét, a Félútont.

Megújul a magyar csődjog, mentőövet kapnak a fizetésképtelenség határára sodródott cégek

Július elsején lép hatályba az új szerkezetátalakítási törvény, amely megoldást nyújthat a fizetésképtelenség határára sodródott vállalkozások pénzügyi nehézségeinek korai kezelésére, fizetőképességük helyreállítására - hívta fel a figyelmet a DLA Piper nemzetközi jogi irodahálózat közleménye.

Mesebusz érkezik a megyeháza előtti térre

Baon
-
 Ma 07:00Belföld

A megyeháza előtti térre érkezik a Mesebusz kedden délelőtt.

A végső megoldás az elkerülőút lenne Nyárasdon is, addig viszont marad ez

Ennek egyik fontos előzménye, hogy 2017 és 2018 fordulóján az Érsek Árpád vezette közlekedésügyi minisztérium biztonságosabbá tette a Nyárasd és Alistál közti vasúti átjárót, ahová az új fény- és hangjelzés mellett sorompó is került. Ezt követően 2018 nyarán, megyei forrásból kezdődött meg a két község közti, az addig 1400-as számmal ellátott…

2026-tól megszűnik a belsőégésű motor az Audinál

A TFSI és a TDI nevek eltűnnek az Audi kínálatából. A teljes anyag 2026-tól megszűnik a belsőégésű motor az Audinál címen a e-cars.hu oldalon olvasható.

Nem adom meg magam, támadok! – Kötter Tamás a Mandinernek

„A baloldal az idők során rájött, hogy a munkásosztály már nem akar fellázadni, nem csinál forradalmat. Ezért elhagyták őket és a részidentitások felé fordultak. Erről szól a Genderelmélet és az Lmbtq” – mondja a Facebookon véleményvezérnek számító, megafonos Kötter Tamás. Nagyinterjú.

Életveszélyesen megsérült egy motoros a Bajna és Héreg közötti úton

Június 20-án, vasárnap késő délután a 1119-es út Bajna és Héreg közötti szakaszán egy motoros súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a hidlap.hu-nak elmondta, hogy 18 óra 5 perc körül egy szlovák hatósági jelzésű motorkerékpár közlekedett a 1119-es…

Senki ne akarja megmenteni az árva fiókákat – kéri a nógrádi szakember

Nool
-
 Ma 06:50Belföld

Tart még a fiókák fészekelhagyási szezonja, amikor is mind a kiránduló, mind a kertekben tevékenykedő emberek találkozhatnak elárvult – pontosabban csak annak tűnő – fiatal madarakkal.

Még ezen a héten visszatér Moszkvába az amerikai nagykövet

Túl korai még annak mérlegelése, hogy vajon az új iráni elnök megválasztása jót, vagy rosszat jelent-e az atomprogramról folyó tárgyalások szempontjából – erről is beszéltek a Fehér Ház hétfői sajtóértekezletén.

Megjöttek az új adatok - Ennyien fertőződtek és haltak meg mára koronavírusban

A világon 178 730 551 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 3 871 409 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 178 433 377 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 3 864 702 volt.

Céljai megvalósítására összpontosít a Nyilas

Ma minden energiáját egy olyan cél megvalósítására fordítja, amely nagyon sokat jelent az Ön számára. A bátorsága és az elszántsága miatt képes arra, hogy bármit elérjen, amit kitűzött magának.

Megtalálták az öt hete keresett belga Robin Hood holttestét

Öthetes kutatás után vasárnap megtalálták a szélsőjobboldali elveket valló Jürgen Conings katona holttestét, aki májusban eltűnt, miután megfenyegette a belga járványvédekezést vezető belga virológust. A hatóságok szerint Conings öngyilkosságot követhetett el – közölte a belga sajtó. A különleges katonai kiképzést kapott férfi…

Meggy helyzet: van meggyhelyzet vagy cseresznye helyzet?

Most akkor van-e meggyhelyzet vagy nincs - kérdeztük Csizmadia Györgytől.